Guest Anonymous Odesláno Červenec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2005 Koukněte na to sem: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=600727 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowkill Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 No někde jsem to zahlidl jedna se o prohližeč souboru ale nevim jakej už diky jemuž mužeš zamezit spoušteni toho oapkujiciho se videa a ruznych blbosti .Podivej se na http://pspnews.mysteria.cz/ tam by mel ten programek byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 Lidi prosim vás, kam mám nakopcit obrázek, kterej chci jako pozadi na PSP. Já to s ty podělaný angliny nemuzu nejak prelouskat. Ten programek uz na to mam, obrazek upravenej taky, jen nevim kam to nakopcit,aby mi to prepsalo ty puvodní. Mam FW 1.5. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Lidi prosim vás, kam mám nakopcit obrázek, kterej chci jako pozadi na PSP. Já to s ty podělaný angliny nemuzu nejak prelouskat. Ten programek uz na to mam, obrazek upravenej taky, jen nevim kam to nakopcit,aby mi to prepsalo ty puvodní. Mam FW 1.5. Dík musíš mít 2.00+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Tak to já raději těch pár věcí udělám a nemusím pak vyhazovat megáč balík za bejkárny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Tak to já raději těch pár věcí udělám a nemusím pak vyhazovat megáč balík za bejkárny. taky se vyplatí bazar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Tak to já raději těch pár věcí udělám a nemusím pak vyhazovat megáč balík za bejkárny. taky se vyplatí bazar... Furt jsou to pro mě zbytečně vyhozené peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Tak to já raději těch pár věcí udělám a nemusím pak vyhazovat megáč balík za bejkárny. taky se vyplatí bazar... Furt jsou to pro mě zbytečně vyhozené peníze no když na to máš a aspoň mám dobrej pocit že jsem legál :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 No, myslim, že je úplně zbytečné se tady dohadovat, jetli je někdo legal nebo ne. Je to každého věc. Dokud bude poč a net, tak já origosku nevidět :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 No, myslim, že je úplně zbytečné se tady dohadovat, jetli je někdo legal nebo ne. Je to každého věc. Dokud bude poč a net, tak já origosku nevidět :mrgreen: jo, ani nevim co bylo za temá... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 trochu jsme sklouzli od téma Jak změnit pozadí :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Už to mám vyřešené a 2.0 mít rozhodně nemusim, ale jinak dik. no dobře, jde to přes program nebo něco ale já mám 2.01 takže se tím nezabývám :wink: Jo o, jde to přes prográmky. No já jsem docela rád, že se tim musím zabývat. jo není nude, ale ja měl třeba na legal PSP dva důvody: nemusim dělat tisíc věcí a bych si zahrál ale zase to stojí prachy Tak to já raději těch pár věcí udělám a nemusím pak vyhazovat megáč balík za bejkárny. taky se vyplatí bazar... Furt jsou to pro mě zbytečně vyhozené peníze Na hry za par stovek (cca 7-8) nemas, ale na PSP za nekolik tisic mas? Hmm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 když se těch her sejde tak 30 i víc (30 x 700 = megáč balík) :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 když se těch her sejde tak 30 i víc (30 x 700 = megáč balík) :shock: tolik jich snad nikdo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 když se těch her sejde tak 30 i víc (30 x 700 = megáč balík) :shock: tolik jich snad nikdo nemá nebo je to spíše zbytečnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 když se těch her sejde tak 30 i víc (30 x 700 = megáč balík) :shock: tolik jich snad nikdo nemá nebo je to spíše zbytečnost Tak pokud si děláš nějakou kolekci, tak proč ne. Já jich asi tolik mám, sic to nejsou origošky, ale mám. Tak ti stejně projdou rukama, tak co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 když se těch her sejde tak 30 i víc (30 x 700 = megáč balík) :shock: tolik jich snad nikdo nemá nebo je to spíše zbytečnost Tak pokud si děláš nějakou kolekci, tak proč ne. Já jich asi tolik mám, sic to nejsou origošky, ale mám. Tak ti stejně projdou rukama, tak co. mám jen World tour soccer :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 no tak to tě lituju. A co s tim PSP teda děláš? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2006 já nemám origo ani jednu?pořád se jen koukám na demo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Červen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2006 Ja mam : Colin 2005, NFS UR, GTA LCS a Socom US nav SEALs, a budu ted kupovat Tomb Raider legends a rozhodne si chci koupit GTA VCS 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 mno bud v nastaveni je uplne nahore polozka update, nebo na oficialu je novy fw (ale to je oboji uz jenom 2.50)...mno ale nekde se urcite najde fw2.00... na demo discku :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Červenec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2006 no tak to tě lituju. A co s tim PSP teda děláš? :wink: trochu starší příspěvek :lol: soccera a fired up sem prodal kámošovi za 250,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Koukněte na to sem:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
50 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts