Immortal14397 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak co už jste měli třídní schůzky ? :) Já sem dopadl tak že jsem tejden bez xboxu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 já v pohodě. Já mám největší štěstí , že ostatní ve třídě to tak hrotí ,že jsme nejlepší třída na gymplu. Já se tam jen tak vezu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 No já patřim k tomu průměru až podprůměru :D prvák na gymplu a vychází mi 4 čtyrky :D Matika,chemie,angličtina,fyzika..Jenže u nás je hodně šprtů proto sem skoro podprůměr :D Ale taky je u nás borec co chodí za školu a hrozí mu 5x N :D Tj. 5x nehodnocen a v srpnu by byl přezkoušenej z 5 předmětů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeDee Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Třídní dudka :) Ale známky jinak dvě trojky :D Takže takovej nadprůměr ale žádný omezení zatim nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Druhák, obchodka a jedna trojka z fyziky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Immortal14397 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jo já dostal taky dutku v 9 :D Zato že jsem řekl češtinářce že takový hovna poslouchat nebudu a at mi neprudí :D Btw: A to jsem se celkem vymknul se školou i s výběrem povolání :D Máma má VŠ ekonomku a táta je starosta a má VŠ zemědělku takže má firmu a furt lítá po polích :D No a já chtěl jít z 9 na dopravku na diagnostiku aut ale jelikož mě vzali na 8letej gympl tak sem si řikal proč to nezkusit a že v 9 odejdu :D No a ono *****. Zkysnul sem na gymplu. Docela mi to i baví ale jelikož jsem chtěl bejt a vždycku budu chtít bejt řidič kamionu tak pěkně zacálovat řidičáky sam kdežto na dopravce bych je měl zadarmo..To mi na tom nejvíc sere. 6tis osobák,16tis auto nad 7.5tuny tj kamion + k tomu návěs za 7tis a ještě profesák kterej dělá 50tis..Takže jsem celkem blbec že jsem neodešl na tu dopravku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Člověče, tebe by bavilo jet třeba 5 hodin nebo půl dne stereotypně kamiónem? Cesta rovná, rychlost udržuje tempomat... To buď radši řidičem autobusu, jezdíš ve městě a zastávky jsou dobrý zpestření :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Přesně, souhlasím s VOndym, řidič kamionů zní jako poetický zaměstnání, ale musí to být nuda k zblbnutí :D Jinak já dělám tenhle rok bakaláře (takže žádný třídní schůzky), držte palce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Nemyslíte že takhle pindat by jste si měli jít raději na facebook ? Toto je forum o consolích a ne problémech puberťáků !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ale notak, když je tím založeno jen jedno vlákno, snad se tolik nestane, toro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ale notak, když je tím založeno jen jedno vlákno, snad se tolik nestane, toro. Je to naprosto nechutný a sem to naprosto nepatří , tak se jich ještě nezastávej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pánové tohle je X360 pokec a opravdu nevidím důvod zde zakládat téma o třídních schůzkách. To už je vážně zcela mimo téma a jen to snižuje kvalitu zdejšího obsahu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 toro: plně s tebou souhlasím, na KONZOLE fóru to nemá co dělat a když už si potřebujete někde vylejvat mindráky tak aspoň v sekci ostatní diskuse, do X360 sekce to v žádném případě nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 prvák obchodka havlickuv brod =D pohoixka jen 4 z dejaku a obcanky (musim bejt vazne blbej :S) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeDee Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Toro a Racek ( malej klacek :D ) Ste zas nějaký důležitý né???? Kdyby si vyděl jiná témata na fóru o KONZOLÍCH... Jestli je tu něco ubohého tak si to ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.