lipka1slipka Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Čaute lidi. Jelikož jsem na tohle amatér tak se obracím zde, a doufám, že mi pomůžete. Chtěl bych se zeptat totiž jak můžu hacknout svoje PS3 firmware 3.56 Mohl by mi prosím dát nějak návod abych to pochopil i já amatér prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 3.56 nehacknes. Ani downgrade neni mozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jsem se právě díval na netu a je to možné, přímo na youtube to ukazoval na jednom videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 vse je pouze fake... ver mi kdyby byl cfw 3.56 uz bych o tom vedel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.