Kamel Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Prosím vás o radu, při vysunutí disku z mechaniky, se dist vysune o kousek dál než by měl, prostě bd medium je o par mm více venku než je běžné, zajímá mě jestli je něco špatně , rozbité nebo na reklamaci, konzoli mám teprve týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Hele ty jsi to měřil ? Jako přijde mi stupidní sem dávat takhle blby temata tvl bud rád že ti to ten disk vratí cely a nepoškrábaný do ty doby bych to nejak neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamel
Prosím vás o radu, při vysunutí disku z mechaniky, se dist vysune o kousek dál než by měl, prostě bd medium je o par mm více venku než je běžné, zajímá mě jestli je něco špatně , rozbité nebo na reklamaci, konzoli mám teprve týden...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.