onefootman Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj,na WF se objevil Portal 2,zkousel uz nekdo?hodne se ted mluvi o té nové ochraně od Microsoftu,snad to jeste nebude mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 výpis z ABGX: [url]http://blogfile.paran.com/BLOG_190252/201104/1302838149_p2.gif[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 jede v poho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Měl bych dotaz - je tato hra AP 2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ne nemá ochranu AP 2.5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Poradí někdo jak udělat chapter 7? Pro upřesnění mojí pozice dodávám fotky: http://img541.imageshack.us/g/16042011108.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Jaká je ta hra? nehrál jsem ani jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Poradí někdo jak udělat chapter 7? Pro upřesnění mojí pozice dodávám fotky: http://img541.imageshack.us/g/16042011108.jpg/ Už jsem to udělal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tohax Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Jaká je ta hra? nehrál jsem ani jedničku Je to hodně o logice a uvažování... ale pokud máš rád sérii Half Life a tvorbu studia Valve, tak do toho určitě jdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Pánové otázečka. V menu nastavení je, že si můžete vybrat typ zobrazení bud TV nebo monitor. Já t hraju na TV, ale stejně se mi víc líbilo nastavení pro monitor. Barvy mi přišli takove hlubší. Jak to hrajete vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 někde jsem četl že tam jsou k dispozici nějaké skryté levely,má to být v options menu v extras ale žádné extras tam nemám ,ani po dohrání.musím být připojený k live nebo co?nebo to je jenom v pc verzi.neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 někde jsem četl že tam jsou k dispozici nějaké skryté levely,má to být v options menu v extras ale žádné extras tam nemám ,ani po dohrání.musím být připojený k live nebo co?nebo to je jenom v pc verzi.neví někdo? Ty levely jsou jen pro PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Já bych si tu hru strašně rád koupil ale stojí 1400 nová, a na to že to v podstatě má jen kampan a coop, ikdyž je to vlastně velká sranda tak je to docela předražený, protože je to hra co parkrát zahraješ-dohraješ a konec, a pak pokud chceš nový mise/dlc - tak si musíš zaplatit 800MSP..... Třeba takový Call of Duty, zahraješ kampan, zahraješ coop ale pak mužeš klidně rok hrát multiplayer.... No pokud se mi hra nabídne za levnější peníz tak jí hned beru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 někde jsem četl že tam jsou k dispozici nějaké skryté levely,má to být v options menu v extras ale žádné extras tam nemám ,ani po dohrání.musím být připojený k live nebo co?nebo to je jenom v pc verzi.neví někdo? Ty levely jsou jen pro PC. Teď jsem to dohrál na PC. Sice tam extras je, ale jsou v tom jen doplňková videa, žádný levely navíc. Je tam asi 10 vtipných pár minutových videí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 mě se ta hra celkem líbí i když jsem jedničku nehrál, aspoň si člověk po dlouhé době trochu bude namáhat mozek a ne jen tupě střílet do nepřátel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 mě se ta hra celkem líbí i když jsem jedničku nehrál, aspoň si člověk po dlouhé době trochu bude namáhat mozek a ne jen tupě střílet do nepřátel:-) Já taky jedničku nehrál a přijde mi ta hra uplně suprová...asi si tu jedničku budu muset taky zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Dá se hrát ve dvou i na jednom Xboxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Dá se hrát ve dvou i na jednom Xboxu ? Ano ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Já taky jedničku nehrál a přijde mi ta hra uplně suprová...asi si tu jedničku budu muset taky zahrát Když srovnáš jedničku a dvojku kvalitativně je to truchu jinde :). Jednička byla jen taková pouhá hříčka, která se povedla tak z toho Valve udělalo plnohodnotný titul, který už se sakra poved :D //: OU SORRY double post sjednotit pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 tak dnes som vyhral co-op a potom aj singlac, to vam poviem lidiciky, paaraaaaada :-) je to trochu kratke ale ak by to bolo dlhsie asi by to stratilo svoje caro, s komplet achievementami to vidim tak na 1-2 tyzdne (hlavne single player bude treba hrat asi od zaciatku) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Tajná zpráva od Adama Fostera v tajné místnosti: http://www.youtube.com/watch?v=JSi4fhCCC8k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Tajná zpráva od Adama Fostera v tajné místnosti: http://www.youtube.com/watch?v=JSi4fhCCC8k A to je k cemu? tu mistnost jsem prave nasel ale tu zpravu ne! Je to Ajch??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 To bude jen dalsi Valvoska srandicka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Takže dohráno :) maximální spokojenost příběh,grafika,hudba,hratelnost, prostě všechno :) 10/10 už se těším až si z bratrancem dáme coop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 coop je nejlepším příběh mám taky dohranej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.