Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Portal 2 venku

onefootman

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já bych si tu hru strašně rád koupil ale stojí 1400 nová, a na to že to v podstatě má jen kampan a coop, ikdyž je to vlastně velká sranda tak je to docela předražený, protože je to hra co parkrát zahraješ-dohraješ a konec, a pak pokud chceš nový mise/dlc - tak si musíš zaplatit 800MSP..... Třeba takový Call of Duty, zahraješ kampan, zahraješ coop ale pak mužeš klidně rok hrát multiplayer.... No pokud se mi hra nabídne za levnější peníz tak jí hned beru....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

někde jsem četl že tam jsou k dispozici nějaké skryté levely,má to být v options menu v extras ale žádné extras tam nemám ,ani po dohrání.musím být připojený k live nebo co?nebo to je jenom v pc verzi.neví někdo?
Ty levely jsou jen pro PC.

Teď jsem to dohrál na PC. Sice tam extras je, ale jsou v tom jen doplňková videa, žádný levely navíc. Je tam asi 10 vtipných pár minutových videí

Odkaz ke komentáři

mě se ta hra celkem líbí i když jsem jedničku nehrál, aspoň si člověk po dlouhé době trochu bude namáhat mozek a ne jen tupě střílet do nepřátel:-)

Já taky jedničku nehrál a přijde mi ta hra uplně suprová...asi si tu jedničku budu muset taky zahrát

Odkaz ke komentáři

Já taky jedničku nehrál a přijde mi ta hra uplně suprová...asi si tu jedničku budu muset taky zahrát

Když srovnáš jedničku a dvojku kvalitativně je to truchu jinde :). Jednička byla jen taková pouhá hříčka, která se povedla tak z toho Valve udělalo plnohodnotný titul, který už se sakra poved :D

//: OU SORRY double post sjednotit pls :)

Odkaz ke komentáři

tak dnes som vyhral co-op a potom aj singlac, to vam poviem lidiciky, paaraaaaada :-) je to trochu kratke ale ak by to bolo dlhsie asi by to stratilo svoje caro, s komplet achievementami to vidim tak na 1-2 tyzdne (hlavne single player bude treba hrat asi od zaciatku) :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu