Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Texture pack - classic MC texture

Tak a sosejte! http://www.uloz.to/11895474/mindcraft-texture-zip Už jsem to zkoušel a je to skvělý! :D

Screenshot:

post-20579-14687158764933_thumb.jpg

post-20579-14687158765613_thumb.jpg

Novej texture pack - realistic

Link: http://www.uloz.to/11896668/mindcraft-real-rar

Screenshot:

post-20579-14687158763755_thumb.jpg

Osobně se mi asi víc líbí MC textura, ale tohle to je taky hodně zajímavý, např. je tam v mapách Skyblock, což je pro někoho zábavný... :) Každopádně doporučuju zkusit

Odesláno
  FxR napsal:
Fuuuu,MinfCraft si ještě pamatuju - Hrál jsem ho ještě než vyšel LameCraft a byla to strašná ****vina :D,teď to vypadá skvěle,jako Yourcraft nebo Flatcraft na PC

Jo, taky jsem ho zkoušel a hned jsem ho smazal... Pak když jsem někde viděl nápis Mindcraft, ani jsem to neotvíral... :D Což byla chyba, protože craftování v Mindcraftu vyšlo před pár týdny... :D Až nedávno jsem klik na video Mindcraftu na YT, kde jsem to viděl... :D Teď je to mazec hra! :D Doporučuju si nastavit těžší úroveň pro duchy v podzemí. :D

Odesláno
  FxR napsal:
Ghasti ať táhnou do Netheru :D !

Neví někdo co jsou zač takový modrý diamondy ale tmavší než normální? Věci z nich dělat nejdou,neni to lapis ? :D

Z nich si uděláš jeden tepelort... Druher uděláš z červenýho dia a pak do obou zadáš stejnej index... Potom si např. červenej necháš doma a modrej taháš sebou třeba do jeskyň... A když se chceš portnout zpátky domů, tak ho položíš na zem a klikneš na něj SELECTem. :D Celkem užitečná věc... Btw., všechen craft list máš v menu

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu