cloudstrife Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2012 Hod to sem aspon se zasmejem :D Citovat
koreko Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2012 Tak jop :D 1:]Já nepotřebuji flashnout PSP. Já taky též umím flashnout PSP. :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: 2:ty nejseš normalní ty kreten zasranrj zpíčenej, promin ze ti fakt tak hodne nadavam ale, to je tema o lamecraftu a ne ze me budes dal ponizovat tak se prosím sklidni a pis jen o lamecraftu. Já:Hele mladej,nemuzu za to,ze ses tak strapnil já se klidně bdu hádt přes PM a ten tvůj projev vyznil,jako by ti bylo 10-12 on:Je mi 13 a prosím na all zapomeňme. Tak aspon vidíte,kam ta dnešní mládež spěje...:roll: Citovat
pitris97 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Tak jop :D 1:]Já nepotřebuji flashnout PSP. Já taky též umím flashnout PSP. :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: 2:ty nejseš normalní ty kreten zasranrj zpíčenej, promin ze ti fakt tak hodne nadavam ale, to je tema o lamecraftu a ne ze me budes dal ponizovat tak se prosím sklidni a pis jen o lamecraftu. Já:Hele mladej,nemuzu za to,ze ses tak strapnil já se klidně bdu hádt přes PM a ten tvůj projev vyznil,jako by ti bylo 10-12 on:Je mi 13 a prosím na all zapomeňme. Tak aspon vidíte,kam ta dnešní mládež spěje...:roll: Njn dneska skoro kazdej 13 letej parchant pres net machruje ale normalne by ti vubec nenadal by se bál vo hubu. Citovat
NuM3Ro Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Hoši, promazáno a buďte rádi, že je to bez varování! Téma je Minecraft, tak se toho držte. Flash, kdo je jaký "sprostý slovo" atp.. si řešte třeba v PM. ;) Citovat
FxR Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Tak jsem se s nadšením pustil do hraní S4inexCraftu a po 5 minutách jsem vypnul PSP,no ono se vlastně vypnulo samo. Nejspíš to je tím že jsem moc navyklý na Minecraft :D Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Tak jsem se s nadšením pustil do hraní S4inexCraftu a po 5 minutách jsem vypnul PSP,no ono se vlastně vypnulo samo. Nejspíš to je tím že jsem moc navyklý na Minecraft :D Opravdu to bylo jen pět minut ? :D Ten čas letí. :D Citovat
koreko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Mám tu složku s původním MCéčkem vymazat,a pak nahrát tu novou verzi,aby to šlo ? :D ..Původní verze se mi taky vypínala :D PS:Rád bych sem dal,to co mi napsal pak,ale nabudu štvát pány administry z administrály.. :D Citovat
FxR Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 Opravdu to bylo jen pět minut ? :D Ten čas letí. :D Ano,spustil jsem,loadnul jsem svět,našel cave,zabil 1 zombie,pak se jich tam vyrojila celá horda tak jsem dal Nuke,zabilo mě to a respawn nefungoval,po chvíly se to vyplo :D Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2012 Připravuje se nový skvělý update, koukejte: http://www.youtube.com/watch?v=yNoXwxsFx7s&feature=plcp Citovat
taxik Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Připravuje se nový skvělý update, koukejte:http://www.youtube.com/watch?v=yNoXwxsFx7s&feature=plcp Nejsem ateista takže bych to neřekl, ale JE TO BOŽÍ !!!!!!!! Ještě Crafting a předehnal skoro MC Pocket (pořád mi tam hlavně chybí MP :-/) Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Tohle je teprve boží: http://www.youtube.com/watch?v=pcxu7vwnDRg&feature=g-all-u JE V TOM I CRAFTING! Citovat
hamsterkocz Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 Tak už je to někde na stahnuti aji s tím craftingem? Citovat
FxR Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2012 No,ale dokud bude mapa tak malá tako to boží není... Citovat
Bangox Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím Prosím poradte nejede mi Lamecraft od S4inex na PSP 3004 se systémem 6.39 vse jsem tam dal jak se má i ikona se mi tam zobrazila myslim v PSP a napsalo data is corupted prosím poradte Citovat
koreko Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Mně tam dost štve to zdlouhavé rozbíjení věcí..Některé hry jsou prostě jen na PC,a přílišná kopie z toho udělá blbost..Verze s elektrikou a crafingem by byla O.K ,jenomže to rozbíjeí.. Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Už jsem sem dával video s craftingem, pak to rozbíjení má smysl... Ale bohužel, camxpspx jede na dovolenou, a tudiž začne zase programovat až za 3 týdny... :( Citovat
danfri Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím Prosím poradte nejede mi Lamecraft od S4inex na PSP 3004 se systémem 6.39 vse jsem tam dal jak se má i ikona se mi tam zobrazila myslim v PSP a napsalo data is corupted prosím poradte Nemáš flash že ? :) Citovat
Bangox Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Nemáš flash že ? :) Já flash mám normálně mi tam ISO hry jedou skoda ze ten S4inex lamecraft neni v isu aspon teda myslim ale kdyz to tam hodim v raru pise mi to corupted data danfri nevis co s tim ??? Citovat
stevens129 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Pod videem na nový minecraft píše majitel videa toto ''Yes guys its a fake made with after effects''...už nevím co si myslet a ty lagy jsou taky na ♥♥♥♥♥. Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Já flash mám normálně mi tam ISO hry jedou skoda ze ten S4inex lamecraft neni v isu aspon teda myslim ale kdyz to tam hodim v raru pise mi to corupted data danfri nevis co s tim ??? Musíš ten rar rozbalit a hodit do PSP/GAME jen složku s EBOOT.PBP. Citovat
T-zere Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Tady je ten MOD z toho videa http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=51&t=12465 :D :D , ale neni to moc stabilní čeká se až S4inex opraví něco v další verzi :D už je S4inexCraft 2.0 :D Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Tady je ten MOD z toho videa http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=51&t=12465 :D :D , ale neni to moc stabilní čeká se až S4inex opraví něco v další verzi :D už je S4inexCraft 2.0 :D Neni to ta verze z toho crafting videa... Citovat
Bangox Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Menší problém já tam mám složky Assets,Confing,Save,screenshot a jeste ten soubor EBOOT Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.