deleted user Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Už at to mají hotové :-D se těším :-) hlavně na zombíky :-D a Crafting to bude teprve super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Já se k LC vrátim až bude crafting,zombíci mě tak neserou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Je pravda že taky bych dal přednost nejdříve tomu craftingu hra pak bude pestřejší :) uvidíme kdy dodělá tu hlavní část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 je to pecka už se těšim na crafting.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 to teda :-) myslím že všichni jsou uplně natěšený na ten crafting ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ale bez Zombie je zase taky nuda ..crafting samozřejmě přednější :)...ale na ten DEN/NOC se taky těším hodně :) a konečně už budou světla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tak ale přece nemůžeme chtít vše najednou :-D Ale fakt nejvíce se těším na zombíky a crafting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Kdyby aspoň napsali kdy přibližně asi ten DEN/NOC bude...na co mi jsou procenta ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Myslim že on sám ještě ani neví kdy to bude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Už zase nový článek :) du hned zkouknout :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 myslíš na http://drakon.ixan.net/ ??? Ten už sem četl :-) ... zatím nic nového :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 JJ myslím ale fakt to bylo oničem ._. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 super konecne minecraft na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Na Xperia Play se chystá oficiální MC :D Přesně, to by mohli portnout na PSP... Na Vitu prej budou všechny hry z XPlay, ale o PSP nevim, tak snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 To by teda mohli ale mužeme být rádi aspon za něco :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Jak bych to jenom.... NOVEJ UPDATE! LameCraft op-30 http://drakon.com.pl/ nebo http://drakon.ixan.net/ Je jedno jakej link použijete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 yea ! nedokončený den/noc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Pecička hned je staženo a jde se TESTOVAT xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jak to mám spustit v PSP ? Prosím smazat příspěvěk.... už jsem zjistil jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jak to mám spustit v PSP ? klikni na ikonu Lamecraftu (zeleno-hnědá kostka) tlačítkem X :) ... ______________________________________________________________ Tak a trochu k tématu..na http://drakon.ixan.net vyšlo PSP Genesis Competition 2011 Winners A na prvním místě je LAMECRAFT !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak tvl to mi asi nedošlo :D ALe do jaký složky, když to PSP kopnu do kompu :D Teď už vím že do PSP/Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak tvl to mi asi nedošlo :D ALe do jaký složky, když to PSP kopnu do kompu :D Teď už vím že do PSP/Game No jo ale tys psal : Jak to mám spustit v PSP !!! takže se nedělej :D :D a pokuď se ptáš kde tak do PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Drakon a jeho LameCraft vyhrali 1. misto v PSP Competition !!!!!! vyhral 1900 dolacu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 JJ to se dalo čekat ale snad bude pokračovat v updatech když už nemá proč :D (viz. 1900$ xDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.