margot Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 XD us mam aji textury do toho updatu minecraftu http://www.uloz.to/8992096/terrain-medium-png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 a hlavně žádný matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 takze !! chystam opravny pack ktery opravuje vodu,kaktus,zebrik,zlato,kytky a pisek!! diky tomu muzu upravit interier domu,zahradu a "vodni" vytah!! cekejte dumyslny panelak !! edit. jo zadny matrix!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Na webu http://drakon.com.pl/ uz neco je ale nwm jak to do PSP hodit? davam to do ISO ale nic... pomoc prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 http://drakon.com.pl/ Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data. Pls help kdyztak muzete mi sem hodit link na jinej server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 musíš to dát do složky PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 nechcet nekdo udelat ty textury do nove verze normální? jako že jak vipdaj i v minecraftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conflig Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Lamecraft moje verze z hezčím menu upravené pozadí v menu upravené logo "lamecraft" v nemu postupně budu upravovat i textury vše je dělané v programech Cinema 4D a Photoshop http://www.edisk.cz/stahni/11317/Lamecraft_confligerene.rar_554.16KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ahoj stáhl jsem lamecraft a dal to do psp celou složku ale nechce se mi to rozjet poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Proč vytváříte mapy který budou ve finální verzi úplně k ničemu? texture packy taky budou k ničemu.. Vytvořil sem si mapu a pak když sem si v novej verzi nahrál starou mapu tak se mi kamení přeměnilo na žebříky.. Kdyby ste si radši počkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Proč vytváříte mapy který budou ve finální verzi úplně k ničemu? texture packy taky budou k ničemu.. Vytvořil sem si mapu a pak když sem si v novej verzi nahrál starou mapu tak se mi kamení přeměnilo na žebříky.. Kdyby ste si radši počkali. No, texture packy fungujou všechny akorát místo uhlí jsou žebříky a textury uhlí (měl jsem to zaměněný za texturu cihel) zůstala :) A k těm mapám...Upravil jsem většinu žebříků na správnou kostičku takže je vše Okey, a v nejhorším de zaměnit textura žebříku za jinou texturu.... Takže to k ničemu není+na co ta hra teda je když nemám vytvářet mapy (které fungujou i ve vyšších verzí, akorát se asi bude měnit trochu věci jako např. ty žebříky) :bash:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 ja sem si vymenil texturu pisku,vody,zlata a zebriku a je to hezci,jinak v panelaku BUDE PLNE FUNKCNI VYTAH!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Proč vytváříte mapy který budou ve finální verzi úplně k ničemu? texture packy taky budou k ničemu.. Vytvořil sem si mapu a pak když sem si v novej verzi nahrál starou mapu tak se mi kamení přeměnilo na žebříky.. Kdyby ste si radši počkali. :D já mám v PSP 2 verze minecraftu :D tu starou a tu novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 K čemu to asi je, ty snad vidíš že už by MC na PSP teda Lamecraft byl hotovej aspoň do tý fáze kde už se nebude všechno tak moc měnit ale třeba už jenom updatovat - opravování chyb , přidávání prvků a podobně.. Ale sotva je hotovo 38% tak už děláte mapy ,textury,menu ale to všechno se tam může ještě změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 K čemu to asi je, ty snad vidíš že už by MC na PSP teda Lamecraft byl hotovej aspoň do tý fáze kde už se nebude všechno tak moc měnit ale třeba už jenom updatovat - opravování chyb , přidávání prvků a podobně.. Ale sotva je hotovo 38% tak už děláte mapy ,textury,menu ale to všechno se tam může ještě změnit. Já dělám jenom mapky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já dělám hlavně mapy,ale ted když už je cca 36 kostek tak jsem upravil textury za stejný věci ale hezčí,ale jediný co sem si na 100% vyměnil za jiný tak to je ty modrý "mříže" za sklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já dělám hlavně mapy,ale ted když už je cca 36 kostek tak jsem upravil textury za stejný věci ale hezčí,ale jediný co sem si na 100% vyměnil za jiný tak to je ty modrý "mříže" za sklo :D Upload your texture pack ? Thanks Greetings, taxik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 K čemu to asi je, ty snad vidíš že už by MC na PSP teda Lamecraft byl hotovej aspoň do tý fáze kde už se nebude všechno tak moc měnit ale třeba už jenom updatovat - opravování chyb , přidávání prvků a podobně.. Ale sotva je hotovo 38% tak už děláte mapy ,textury,menu ale to všechno se tam může ještě změnit. Je to tak trochu zbytečý ale co máme dělat do 29?? nic jinýho se nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 já tu už asi 2 dny tvořim mapu s názvem hell in the underworld :) podle názvu asi víte jak by to mělo vypadat ,ale jedu od znava s novou verzí páč ten matrix v mé mapě mě omezoval takže se těšte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 hej co mám stáhnout??? jaký soubor pls je to fakt boží hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://drakon.com.pl/ tam vždy najdeš nejnovější verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Hell ....... map!! to zni skvele ! a ja jsem dokoncil muj FxR Building 2.0 !!! Zitra ho vydam i s graficky upravenou verzy LC,a zacinam pracovat na FxR Building 3.0,ktera bude obsahovat novy dum,garaz,sklenik apod!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 :D vy se v tom vyžíváte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 ja hodlam udelat MEGAHRAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 jo přez celou mapu :D (všimli jste si že tu nikdo nepiše žádný přízpěvky tipu OT atd..? nikdo tu nehejtuje :D to je krása. No jo.. výhoda vlastního červenýho topicu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.