rudinger Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 a o co vlastne ide v tej hre? pozeral som videa ,ale nejak som nepochopil :D Citovat
BigMen Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Citovat a o co vlastne ide v tej hre? pozeral som videa ,ale nejak som nepochopil http://www.taksitokurwavygoogluj.cz/ Jde o přežití. Citovat
Kalousek45 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 jak to mám hodit do psp ??? Citovat
stevens129 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Kalousek45 napsal: jak to mám hodit do psp ??? OMG-rozbal .rar tam je složka Lamecraft a tu hoď do PSP/GAME !!! Citovat
BigMen Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Vidite?! ostatni už by dávno zuřily kvuli spammu já ne :D páč kdyby se němělo vůbec spammovat tek by nikdy nikdo nikam nepsal. Citovat
taxik Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 stevens129 napsal: OMG-rozbal .rar tam je složka Lamecraft a tu hoď do PSP/GAME a samozřejmě musíš mít flashlý PSP !!! LoL nemusí ! Stačí když si stáhne "singned" verzičku nebo HBL /// Aááh kdy přidá AdHoc multiplayer :( ? Citovat
BigMen Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Citovat /// Aááh kdy přidá AdHoc multiplayer ? A pak že já sem rozmazlenej :D dyť tam neni skoro nic. a jestli se nudíš udělej multak sám. más na to zhruba stejny podminky jako on. Podle me multak nebude. je to náročný.. Citovat
FxR Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 hlavne den/noc a craftovani,stahl sem si MC na pc,a je to narez oproti LC!!!!!! craftovani,vyrabeni veci,zombici...... jinak FxR Building 3.0 proslo radikalnima zmenama !!!!!!!!!!!! Citovat
usagi111 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 FxR napsal: hlavne den/noc a craftovani,stahl sem si MC na pc,a je to narez oproti LC!!!!!! craftovani,vyrabeni veci,zombici......jinak FxR Building 3.0 proslo radikalnima zmenama !!!!!!!!!!!! jo ale těch co dělalo MC bylo 7 Citovat
taxik Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Ta poslední verze LameCraftu mě sklamala+naštvala: Více souborů, bug s odstraňováním vody, pomalé stavění kostiček. Takže downgrade na předchozí verzičku 95(naštěstí jsem měl zálohu :)) Citovat
klaz365 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 tu hru jsem našel v pravou chvili zrovna když mě přestal bavit MC začal jsem ujíždět na LC Citovat
stevens129 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 taxik napsal: Ta poslední verze LameCraftu mě sklamala+naštvala: Více souborů, bug s odstraňováním vody, pomalé stavění kostiček.Takže downgrade na předchozí verzičku 95(naštěstí jsem měl zálohu :)) Přesně a to že se nemůže stavět tam kde zrovna stojíš mě taky štve :/ Citovat
BigMen Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Citovat Přesně a to že se nemůže stavět tam kde zrovna stojíš mě taky štve :/ tak vyskoč stejne jako v normalnim MC vyskoc a rychle tam neco postav. Citovat
stevens129 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 BigMen napsal: tak vyskoč stejne jako v normalnim MC vyskoc a rychle tam neco postav. Jako ja vim jak se to dela jen se mi to vic libilo takhle ... Citovat
FxR Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 já ted pařim MineCraft Multiplayer,a je to sila oproti LC! Nejvíc asi craftovani a sestavovani,ale staveni je tezky pac potrebujes suroviny. Uz jsem si udelal baracek s posteli,truhlou,pecí atd. :D Citovat
BigMen Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 FxR pls napis mi do zpravy jak sem mam dostat do multiplayeru pls. nebo co pro to mam udelat abych si konecne mohl zahrat multak. Citovat
Panther Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Myslim si ze myslel MC na PC Bigboy ;) FxR looool potrebujes suroviny jaj :lol: Citovat
BigMen Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Citovat Myslim si ze myslel MC na PC Bigboy Ja vim ze jo chytraku. nejsem tak blbej abych po nem chtel MP na LC Citovat
klaz365 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 ja sem taky hral mc multi ale mam na to slabej komp Citovat
Panther Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 BigMen napsal: Ja vim ze jo chytraku. nejsem tak blbej abych po nem chtel MP na LC FxR pls napis mi do zpravy jak sem mam dostat do multiplayeru pls. nebo co pro to mam udelat abych si konecne mohl zahrat multak Tak ses tak blbej a chces po nem MP na MC ( je to velka zmena ? ) To: BigMen nerikej mi tady co existuje co ne az udelas neco jako ja (minecraft server) tak vim o cem mluvim a ty se jen jeste vic ztrapňuješ! Citovat
BigMen Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Citovat Tak ses tak blbej a chces po nem MP na MC ( je to velka zmena ? ) Jo protože ten aspon existuje priznej svou chybu a tahni. Dík. Citovat
stevens129 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Bigmen...... to bylo fakt trochu divný protože MC má multiplayer v menu..asi neumíš číst...+pokuď chceš hrát tak si najdi server kde není whitelist protože jak sem se dočet máš nelegální verzi takže musíš na servery bez zabezpečení.. FXR:Omg předpokládám že tady většinou lidi co si stáhnou LC už hráli i MC xD no nic ale tak MC je jasný že je lepší protože je to na PC(víc možností)+je to už několikátá verze ! Citovat
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 To jsem jedinej komu se líbí víc LameCraft než MineCraft :D? Pro mě byl MineCraft moc těžkej pač mě hned zabili+štve mě že se to hned Savne po smrti... LameCraft 4ever Citovat
Johny-malina Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 taxik napsal: To jsem jedinej komu se líbí víc LameCraft než MineCraft :D? Pro mě byl MineCraft moc těžkej pač mě hned zabili+štve mě že se to hned Savne po smrti...LameCraft 4ever Máš pravdu ..... jsi jedniej :D :D :D :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.