BigMen Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Cus je nejaka hra podobna minecraftu ktera by byla na PSP? A bylo by tezke udelat takovouhle hru jako "MINI S" nebo "Homebrew"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Taky jsem něco takového hledal... Našel jsem jenom HB minecraft 2d, ale to neni moc dobrý... Je to úžasná hra, chtěl bych jí mít na PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 jj :) je dost dobra a ani neni graficky naročna kámoš ji zmenšil z 80mb.. (nevim kolik presne) na 1mb souborů. ale stve mě sekání ale to je jen kvůli te ****** javě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 neco dost podobneho je na ipod (Eden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 BigMen:To má lepší grafiku než na PC :D ale vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ano existuje port na PSP, ale bohužel se zatím jenom vyvijí, ale vypadá slibně ! (Genesis Competion) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 myslis opravdovy 3d minecraft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Mám úžasnou zprávu... 8. nebo 9. května by měla vyjít první zkušební verze (video dole)... :D Tak se modleme, zatim to vypadá hodně slušně... :D Více info tady: http://drakon.com.pl/ Video zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Luxus zpráva :) moc dík! Nemá to být dneska nebo zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 nice! ale spíš mi to připadá jak nějaký editor stavění :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Autor psal, že to bude vylepšovat... Prej časem přidá i zombíky atd... Ale je na to sám, takže mu to potrvá... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 No to sem měl na mysli :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 kde se to dá sehnat nebo bude dát sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tak říkal že tu zkušební verzi vydá 8. nebo 9. května... Zatim to ještě neni, ale kdyby se to objevilo na jeho stránkách, tak sem hned hodim link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 díky,díky :) děláte mi radost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 tak to se těšim taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ja som sice minecraft nikdy nehral ale toto vyzera fakt zaujmavo a lakavo takze sa tesim s vami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 dneska?! sakra,pokud to dnes nevyda tak to bude horsi nez kdyz me dala holka ponozky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 FxR :D perla.. jak jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 lol to vypadá dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 lol to vypadá dobře :D Ale k čem to je když to ještě nevydaL? Pokud to nevydá tak se mi srolujou ponožky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 zajímalo by mě přes co to dělá jestli přes nějaký program nebo kody ... každopádně se na to těšim doufám, že v první verzi toho bude dost co mužeš udělat :) BTW: tenhle autor co pracuje na "LameCraft" také pracuje na hře Portal pro PSP, ale zatim říkal že chce vydat první verzi Lamecraft a pak se podívá na další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conflig Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Je to dělané v C++ takže kody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 JJ, Portal sem taky viděl =D ale moc se mi to nelíbilo.... Ale Minecraft, chcete-li "Lamecraft" to bude paráda... nemůžu se dočkat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 PSPortal,no Portal (Original) bych s irád zahrál,ale nemám PS3,ale sakra kde je Lamecraft??? Už měl vyjít? Vykopu válečnej krompáč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.