rockyzz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 YAKUZA, to s tim nemá nic co dělat, tady jde o to že si něco rozlil, zníčil, nadával atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Nainstalujte si tam anti griefing! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Ja jsem rozlil jen vodu nic vic :D O zbytek se postaral :lol: Nebudu radsi bonzovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Rozlil vodu? Schválně ? :) Mám ti snad v něčem věřit... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 super diky za tu ip adresu uz hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Když nainstaluju bukkit na 1.5 zapne se ale mapa je velká asi 15x15 metrů zbytek je ďíra a nechce se načíst. Nevíte jak na to aby se načetla celá pls.Nebo ti co bukkit mají podle kterého návodu to máte? pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Ty bukkit nepotrebujes server jede na bukkitu! Pokud chces server tak zakladni vytvoreni mam video navod (moje tvorba) http://www.youtube.com/user/wizzypsp?feature=mhee#p/u/7/kvQ6gGlMB2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Tak tady můj screen - http://oi53.tinypic.com/2zxt7o1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Tak sem to udělal přesně podle návodu ale furt tomu hrabe pořád padám do matrixu a do console se pořád píše Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 On to měl na barák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Pls dají se instalovat pluginy do normálního serveru?(nemyslím bukkit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Kde hrajete? Nemůžu najít nějaký normální český server kde jsou lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Han3: A máš offiko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Lidičky já mám hamači server a chodí mi tam víc lidí než na některých hostingových servrech :D Peace :D !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Taxik taky přijdu zahrát dej IP,heslo apod.. kdyžtak do PM/SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.