Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Signed 6.31 / 6.35 / 6.36 PRO HEN (v3) Samotný Hen nespustí ISO/CSO hry, k tomu je třeba ISO Loader - níže. Download: Hen for 6.36 Hen for 6.35 Hen for 6.31 EBOOT.PBP pro Váš OFW zde. Návod: - Stáhněte archív - Zkopírujte soubor "EBOOT.PBP" do "PSP/GAME/HEN" (pokud složka HEN neni, tak vytvořte) - Spusťte instalaci - Hotovo! Prometheus ISO Loader Download: Prometheus ISO Loader Návod: - Stáhněte archív - Rozbalte a složku zkopírujte do PSP/GAME/ (U PSP Go do interní paměti) - Vytvořte složku ISO - Do složky ISO vkládejte hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Hele já ti do toho nechci kecat, ale Hen 6.35 a 6.31 je už dávno zastaralý už asi 3 měsíce je cfw 6.35 Pro B, kde již dávno nepotřebuješ žádný ISO Loader a před týdnem jestli jsi si nevšiml vyšel 6.20 PRO B4 Permanent (který je nastálo) a 6.35 PRO B4 a už se chystá 6.20 a 6.35 Pro B5, takhle tenhle tut je tak akorát dobrý pro firmware 6.36. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Na 6.35 nic nastálo neni. A i kdyby, dělám podklady pro aktualizaci topicu pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Tak to v tom připadě je tohle zbytečné téma,za které máš dostat upomínku,ale jelikož si ten moderátor,tak si mužeš takový spamy a blbosti dovolit vid...spravedlnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Hoši, až tu odkroutíte to co já, tak mi něco můžete říct. 1) Zbytečný tut ? Ojaj, to asi ne .. minimálně ne pro 6.35 2) Pokud chcete rejpat, že je tu Pro B4 a vyjde B5, tak ano je ... v jedné době tu byl taky CFW enabler a Gen (ale to asi nepamatujete) 3) Upomínku můžeš leda dostat ty, za bl.bé kecy .. A jak jsem řekl, chci aktualizovat topic pro začátečníky a to bez podkladů neudělám! omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 O co vám k sakru jde? Buďte rádi že se alespoň někdo o fórum stará a myslím že právě zingl svou práci odvádí velmi dobře, dle mého ze současných 3 moderátorů psp sekce ji odvádí nejlíp Ikdyž na druhou stranu musím přiznat že už je trochu bordel v sekci tutoriály, krapet se v tom člověk ztrácí. Myslím že by nebylo na škodu udělat nějakej rozcestník či tak něco aby se dalo alespoň trochu orientovat. Toto funkci plní i topic pro začátečníky ale pořád by to chtělo něco na zorientování se i pro ostatní a ne jenom pro začátečníky kteří se zajímají jenom o flash. Pokud by mi bylo požehnáno z vyšších míst klidně bych nějakej ten "rozcestník" vytvořil ale byl bych rád kdyby se k tomu někdo vyjádřil abych se s tím nedělal zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No je tu Seznam tutorialu, podle mě víc udělat nejde. Každopádně bych mohl v následujících dnech tutorialy pročistit, protože jich tu je fakt hodně a navíc plno jich je starých, tak uvidíme. Díky za připomíňku. Pokud máš nějaký nápad, tak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Já bych toto vymazal protože to je opravdu zbytečné. Pač PRO-B4 má už integrovaný Iso Loader v sobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 A já to sem zase jako na truc přidám protože někdo mi smazal můj předchozí příspěvek k tomuto tématu, nechápu proč. Tento tutoriál je už k ničemu, HEN už je pěkně zastaralý (ani PSX hry na něm nejdou a o spouštění nových ISO her ani nemluvím), jedině ho použít na firmware 6.36, již před třemi měsíci byl na fw 6.35 vydaný CFW 6.35 PRO B, ve kterém je už ISO loader integrovaný, takže se tam nemusí dávat žádný prometehus nebo jemu podobné loadery. Nyní před 14 dny byl vydán CFW 6.20 Permanent a 6.35 PRO B4, který obsahuje mnohá vylepšení a nový ISO driver na kterém fungují téměř všechny hry teď se už chystá CFW 6.20 a 6.35 PRO B5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 17, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Prosím odpusťte si narážky, že je tu Permanent Patch. Další budu už kartovat. Ať si každý vybere a já nevidim důvod proč by to v tutorialech nemohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Kam pak mám vkládat stažené hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 hrozi brick ? mam 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 30, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Hry do složky ISO Brick nehrozí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ja je tam dám, ale ony se mě pak v ISO loaderu neukážou, co mám dělat?? Mám verzi 6.31 PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutungo Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Ahojte. Ak mám PSP 3000 s OFW 3.60, potrebujem ho najprv upgradnuť na 3.61 a potom môžem použiť "Hen for 6.31", alebo ten "Hen" budem vedieť nainstalovať aj pod OFW 6.30. Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Aktualizuj na 6.20 a pak nahraj tento z tohohole vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exibit Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Taky se mi neukazujou ty hry, mám 6.35 Ja je tam dám, ale ony se mě pak v ISO loaderu neukážou, co mám dělat??Mám verzi 6.31 PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Taky se mi neukazujou ty hry, mám 6.35 Zkuz tohle: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update Hry se ti zobrazí rovnou v menu, takže nepotřebuješ Prometheus Iso Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radu_dc Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Mám 6.31 a v loaderu se mi neukažou ty hry ? Co stím je? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Mám 6.31 a v loaderu se mi neukažou ty hry ? Co stím je? ... Tento HEN je už hodně zastaralý a nejde na něm plno her a ještě to dělá hrozné problémy zkus radši tohle http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Tento HEN je už hodně zastaralý a nejde na něm plno her a ještě to dělá hrozné problémy zkus radši tohle http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Neříkal náhodou, že ví že tu je už pernament patch ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.