Johny7 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Jj, sou to holt kr*teni na druhou, moc si neuvedomujou ze to odskacou i bezni hraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 stejně za to může SONY,kvůli nim se nasrali hackeři,víte to vůbec?...sony se chovaj jak čuráci(proč jak),tak se neni čemu divit,že jim to někdo oplácí!sice to odserou lidi jako my,ale stejně si to zasloužej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LastOne Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Tady pisou ze to uz jde http://www.gamepark.cz/hackeri_obvineni_z_dlouheho_vypadku_playstation_network_564576.htm jde to nekomu PSN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Ne nejde pude to až v uterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 pudeto v uterý ráno třeba 01:00 ? nevíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 tak to nevím, ale určitě na tom nejsem ještě tak špatně abych už teď seděl vyklepaný u PS a čekal až to nahodí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 moc růžově to nevypadá. http://www.eurogamer.cz/articles/playstation-network-uz-6-dnu-mimo-provoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macdaddy1468625894 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Moc dobře to zatím nevypadá, ale ještě hůř je na tom diskuze pod článkem, prostě klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 To je v p....i přodpokládm že to pustí tak za tejden omg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macdaddy1468625894 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Doufám že to půjde dřív než za týden, v týdnu má být DLC do Shiftu 2, TDU2 a na to se moc těším, ale nezbývá my nic jiného než čekat a čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Pořád to nejde to je v ♥♥♥♥ snima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 řekl bych že to hned tak nepojede ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 už to na můj vkus trvá moc dlouho, to se jim muselo dobře zesrat, když nejsou schopný to do tejdne nahodit, to si vzpoměli dělat na velikonoce PSN 2.0, to tam museli mít děr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fruper Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já můžu sony jen poděkovat,díky ní jsem neproseděl doma v tak nádherném počasí,dneska to už podle mě nahodí,bude to tak kolem 17:00 ,,moje teorie´´ to je ale hrozné,jak někteří závisláci tady nadávají,oni snad těch 6 dni,zkoušeli se připojit na psn,dneska ale neni pěkně,tak doufam že to nahodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 souhlas s Fruperem,ale zas večer sem si zahrát chtěl...tak sem si dal singl zombíky v black opsu:D...já si myslim,že to ještě dny potrvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 mne ten vypadek uplne vyhovoval, prosel jsem se pekne venku v kratasich a hlavne kdyz vysel mortal kombat, nelezl jsem ihned na online a v klidu se naucil svoji postavu dobre. Tak uvidime dneska nebo za mesic, jak na to jsem. Je taky moznost,ze jste vsichni celosvetove dostali ban:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já jim nemám za co děkovat, páč si umím poručit, přes den jsem venku s dětmi i když jde PSN a hraji BC2 až kolem 23:00 a to už tak krásně venku není...navíc na velikonoce jsme tři dny byli u babiček a rodičů, ale přijedu a stejně nic...furt neví kdy to půjde, jsem zvědav, co budou plácat až konečně zjistí co, jak a kdy síť půjde...těšil jsem se, že bude o svátcích více času na hraní online a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Hackerům se údajně prostřednictvím vlastního firmwaru podařilo PSN přesvědčit, že jsou hacknuté konzole součástí vývojářské sítě Sony, díky čemuž si jejich majitelé mohli z PSN stahovat zdarma co chtěli. Jestli tohle muze za ten vypadek,tak to je teda husty:) Tak to se psn,jeste hodne dlouho nedockame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jj, dostali se k vývojářským účtům a řešení sony je: nevíme co budeme dělat...všechno vypneme! to je panečku sofistikovaný přístup k problému hodný 21. století, bravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jj, dostali se k vývojářským účtům a řešení sony je: nevíme co budeme dělat...všechno vypneme! to je panečku sofistikovaný přístup k problému hodný 21. století, bravo. me to reseni prijde naprosto spravne, hlavne ze uz vim proc se tomu tak deje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majki.mayer Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Readdy_B, ty kluku jeden, už by to chtělo zase zapařit BC2, co? Snad se brzo dočkáme a dáme všem na prdel...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já bych čekal bleskové zabezpečení a odstavení nabouraných vývojářských účtů tj. chirurgicky přesný řez a ne "kobercové bombardování". V práci adminuji několik webů a taky nevypnu celý eshop jen proto, že mi do něj např. někdo protlačí objednávku bez cen, řeším pouze danou konkrétní záležitost nebo problém. spíše se ukazuje, že vlastně neví co se děje, takže pro jistotu vše vypnou, amatéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Readdy_B, ty kluku jeden, už by to chtělo zase zapařit BC2, co? Snad se brzo dočkáme a dáme všem na prdel...:) yo bro' už aby to bylo, kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já bych čekal bleskové zabezpečení a odstavení nabouraných vývojářských účtů tj. chirurgicky přesný řez a ne "kobercové bombardování". V práci adminuji několik webů a taky nevypnu celý eshop jen proto, že mi do něj např. někdo protlačí objednávku bez cen, řeším pouze danou konkrétní záležitost nebo problém. spíše se ukazuje, že vlastně neví co se děje, takže pro jistotu vše vypnou, amatéři. ono se to lehko rekne, stejne na 100% nevime co se stalo,dokud neda sony oficialni reseni. Reseni se nabizi mnoho, treba toto byla jedina moznost. Pochybuju,ze tam pracuji amateri. Jinak single mode,taky nabizi hodne moznosti,jak se zabavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 to je pravda, že se to lehko řekne...ale obecně se bezpečnost neřeší jak by měla, protože to korporátům žádný zisk nepřináší, naopak se do ní musí investovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny7
Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
9
9
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 21
38
dub 24
26