Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBLA Triple Pack

Susperian

Recommended Posts

Super už je venku pack třech super her a to Limbo, Trial HD a Splosion Man. Vše se dá normálně hrát offline. Jen mě zaráží jedna věc. Samostatně mají ty hry dohromady něco kolem 700 MB (Arcade verze) jaktože když se to převede na normální Xbox 360 hru tak to ma skoro 8 GB? Dokáže mi to někdo vysvětlit jen mě to zajímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduše všechny obrazy DVDček na xbox mají kolem těch 8Gb. Spousta her, co jsem hrál, zabírají třeba jen 4Gb, ten zbytek je prostě něčím vyplněn a musí to tak být, jinak by to xbox nesežral.

Mě by teď spíš zajímalo, jestli jde ten Triple Pack nainstalovat na disk. Když ho nainstaluju, tak se mi netočí DVD v mechanice akorát při tom menu, kde se vybírají hry, ale jak spustím nějakou hru, tak ji to čte z DVDčka... to mě trochu štve.

Odkaz ke komentáři

Jednoduše všechny obrazy DVDček na xbox mají kolem těch 8Gb. Spousta her, co jsem hrál, zabírají třeba jen 4Gb, ten zbytek je prostě něčím vyplněn a musí to tak být, jinak by to xbox nesežral.

Mě by teď spíš zajímalo, jestli jde ten Triple Pack nainstalovat na disk. Když ho nainstaluju, tak se mi netočí DVD v mechanice akorát při tom menu, kde se vybírají hry, ale jak spustím nějakou hru, tak ji to čte z DVDčka... to mě trochu štve.

no tak stejný problém jsem měl u serious sam hd,taky jsem jsem to nainstaloval ,ale dvd se pořád točilo.tak nevím asi to jinak nejde u těch her z xbla.

Odkaz ke komentáři

Jo dělají to všechny arcade hry. Hrál jsem Alien Trilogy a dělalo to to samé..škoda taky mě to trošku vadí.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu