Susperian Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Super už je venku pack třech super her a to Limbo, Trial HD a Splosion Man. Vše se dá normálně hrát offline. Jen mě zaráží jedna věc. Samostatně mají ty hry dohromady něco kolem 700 MB (Arcade verze) jaktože když se to převede na normální Xbox 360 hru tak to ma skoro 8 GB? Dokáže mi to někdo vysvětlit jen mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jednoduše všechny obrazy DVDček na xbox mají kolem těch 8Gb. Spousta her, co jsem hrál, zabírají třeba jen 4Gb, ten zbytek je prostě něčím vyplněn a musí to tak být, jinak by to xbox nesežral. Mě by teď spíš zajímalo, jestli jde ten Triple Pack nainstalovat na disk. Když ho nainstaluju, tak se mi netočí DVD v mechanice akorát při tom menu, kde se vybírají hry, ale jak spustím nějakou hru, tak ji to čte z DVDčka... to mě trochu štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ahoj all je něco nového u Trials HD třeba tratě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jednoduše všechny obrazy DVDček na xbox mají kolem těch 8Gb. Spousta her, co jsem hrál, zabírají třeba jen 4Gb, ten zbytek je prostě něčím vyplněn a musí to tak být, jinak by to xbox nesežral.Mě by teď spíš zajímalo, jestli jde ten Triple Pack nainstalovat na disk. Když ho nainstaluju, tak se mi netočí DVD v mechanice akorát při tom menu, kde se vybírají hry, ale jak spustím nějakou hru, tak ji to čte z DVDčka... to mě trochu štve. no tak stejný problém jsem měl u serious sam hd,taky jsem jsem to nainstaloval ,ale dvd se pořád točilo.tak nevím asi to jinak nejde u těch her z xbla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Prosim naky linky na XBLA Triple Pack ( PM ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1412 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Prosim naky linky na XBLA Triple Pack ( PM ) jaky server chces ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jednoduše všechny obrazy DVDček na xbox mají kolem těch 8Gb. Spousta her, co jsem hrál, zabírají třeba jen 4Gb, ten zbytek je prostě něčím vyplněn a musí to tak být, jinak by to xbox nesežral.Mě by teď spíš zajímalo, jestli jde ten Triple Pack nainstalovat na disk. Když ho nainstaluju, tak se mi netočí DVD v mechanice akorát při tom menu, kde se vybírají hry, ale jak spustím nějakou hru, tak ji to čte z DVDčka... to mě trochu štve. Jo dělají to všechny arcade hry. Hrál jsem Alien Trilogy a dělalo to to samé..škoda taky mě to trošku vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Díky moc, nevedel som o tomto packu, LIMBO to si dáááám !!! :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 jaky server chces ? dekuju moc uz mam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 lidi jde to na normal xbox360 flash bez JTAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 lidi jde to na normal xbox360 flash bez JTAG ? Ano jde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Ahoj all je něco nového u Trials HD třeba tratě? Ne.... Jak by vubec mohlo, ale existujou na tu hru 2 dlc (celkem 800MSP = 1 dlc - 400MSP) A ty obsahujou nové tratě ale i mody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.