Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 S konverzí si rád pohraju...pučim si film z DVD půjčovny a zonvertuju si to.... Na co teda budu stahovat MP4ku s rozlišenim pro PSP (už s komprimovanou kvalitou), která se musí znova komprimovat do stejný MP4ky??? Co to je za hovadinu? Proto stahuju MP4ku s rozlišenim 420x... aby to šlo v PSPčku. Když budu 10x komprimovat zkomprimovaný video, tak aby se pak taky na to dalo koukat. Teď jsem stáhl další MP4ku pro PSPčko....stejnej problem: "unsupported format"... Asi SLIM M33 neumí stejnej formát MP4ky jako FAT je to mozne.. oni jak se v tom porad hrabou, tak tam upravujou kodeky co PSP umi a co ne.. delaj v tom bordel no :P napis do SONY na support.. ja mam video od bratranka, co stahl zde na forku, nejakej filmecek, jemu na 3.40 OE-A jel a me na 3.51.M33 update 4 take.. takze na Slimu asi bude nejaka uprava nebo co.. kazdopadne to smeruj na SONY tenhle problem, tady nejde o to ze mas CFW, ale o to ze na FW 3.60 nejdou filmy co sli na fatu.. je to divny.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 je ttodle to downgrade na PSP slim? dik za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 na slim dg není..je to flash FW na CFW ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 je todle to downgrade na PSP slim dik moc za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hele prosimtě a todle až udělám taK mě taM POběží už iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hele prosimtě a todle až udělám taK mě taM POběží už iso jo.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 odepiš te prosim rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 dik moc za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hel neni někdo z okolí Jablonce nad Nisou aby mě to udělal třeba za nějakej peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 30, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Pouzivej tlacitko edit a nedelej double posty !!! Jinak jestli se ti chce udelam ti to ale jedine ve zline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Pouzivej tlacitko edit a nedelej double posty !!! Jinak jestli se ti chce udelam ti to ale jedine ve zline hh to nejsou double posty, ale triple posty :lol: .. ja ti to udelam zase v Praze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Ja jsem z jbc a uz mam za sebou jedno prekopany slimko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hele mládeži co si mám myslet o této větě? 2 ) Zapněte Fat PSP s vloženou Pandoras Magic Memory Stick ale s obyčejnou baterkou !!!!! (v této chvíli totiž už máme jen pandoru) To znamená že k DG Slima mám mít PSP FAT se dvěma baterkama ? :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 stačí ho zapnout připojený na nabíječce bez baterky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Supr tak už to mám. PSP FAT DG 3.52 M33 díky Anonymousovi_ PSP Slim 3.60 M33 Díky návodu od tekkena akorát mě zarazilo že mě nešly na Slimovi některý hry. Ale pak sem si vzpoměl jak mě Anonymous ukazoval to menu M33 na HOME a nastavil sem si tam UMD ISO MODE - SONY NP9660 a ted snad už pujde všechno. Jo nechodí mě "Enable WMA Playback" furt to chce potvrzovat a někam spojovat. Na fatovi 3.52M33 mám Enabled Nevíte někdo jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 1, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Recovery - registry hacks - enable wma playback 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poool Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 hooooooooooodne good navod dooost mi pomohl thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Look Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Nazdar našel by se tady někdo z okoli Ostravy,F-M,Havířova nebo Třince kdo by mi udělal pandoru na mem slimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mladejbeny Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Zdar chci se zeptat kdo by mě udělal na PSP slim todlecto aby mě tam šly iso hry třeba i za nějakou tu korunku díky za odpověd jo a sem z LB prosím pište co nejdříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quiktom Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Prosím prosím nenajde se dobrá duše v okolí HK, která by dokázala z FW3.60 udělat CFW 3.60 M33. Moc moc prosím Koukám že tu jsou i pařmeni ze Semil a Prahy.... Jsem ochoten kamkoli dojet..... Radši do Semil Prosím ozvěte se mi quiktom@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Nazdar našel by se tady někdo z okoli Ostravy,F-M,Havířova nebo Třince kdo by mi udělal pandoru na mem slimu? Jááááááááááááááááááááááááá:wohow: 8) :cheesygrin: :lol: :roll: PS napiš na icq:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Ahoj lidi tak mám PSP Slim 3.60 ale nemám potřebný věci k tomu flashnutí je tu někdo z okolí Příbram?? nebo poblíž co by mi to komplet udělal :) odměna by nejspíš byla to je jasný ;-) a další věc mám originál UMD hru "GUN Showndown" která mi nabízí upgrade na 2.71 nešlo by díky tomu to pořešit něšjak jednodušeji? :) prosim ozvěte se na icq kdo by mi to flashnul :) ICQ 447-082-396 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 cau kluci mam otazku kamos ma na PSP slim fw 3.71 pujde to udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tohle ne......musíš udělat tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 (Nový Unbricker/Flasher na PSP Fat i Slim (v3)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 todle downgrade de i nja slim psp ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts