kohout Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Potreboji neco objasnit... 1 ) Vytvořte Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick podle tohoto návodu (bod 1/A-B) Jestli to dobre chapu... V bode 1. si vyberu jestly udelam memori stick podle A nebo B. A podle ceho udelam PB??? V bode 1. nevidim navod na PB Dal ten navod chapu...pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Potreboji neco objasnit...1 ) Vytvořte Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick podle tohoto návodu (bod 1/A-B) Jestli to dobre chapu... V bode 1. si vyberu jestly udelam memori stick podle A nebo B. A podle ceho udelam PB??? V bode 1. nevidim navod na PB Dal ten navod chapu...pls help udelej nejdrive magic ms pomoci despertar cementerio v3 a pak pandora battery pisu z psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 udelej nejdrive magic ms pomoci despertar cementerio v3 a pak pandora battery pisu z psp Potrebuji jenom flashnout slimaka z 3.60 na 3.60 M33. Na to snad potrebuju despertar cementerio v3 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Pls poradte musim to udelat kamosovi. Ma psp slim. Jen potrebuju vedet podle jakyho navodu mam udelat magic memory stick a pandoras batery na flashnuti z psp slim 3.60 na 3.60 M33. Jinak vsemu chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Pls poradte musim to udelat kamosovi. Ma psp slim. Jen potrebuju vedet podle jakyho navodu mam udelat magic memory stick a pandoras batery na flashnuti z psp slim 3.60 na 3.60 M33. Jinak vsemu chapu. takze 1. udelej: C ) Despertar Cementerio v3 Unbrick/Instal FW 3.71 M33 na PSP Slim/Fat potom toto: B ) Pandora's Battery (Installer pro FW 3.XX) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pianoblack Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 zdravim, chtel sem se zeptat, jestli tady neni nekdo z okoli Valasskeho Mezirici, kdo by mi mohl udelat CF 3,60 M33?? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOhan Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Lidicky nenasel by se nekdo kdo by byl ochotnej udelat mi CF 3.60 M 33 nekde u Karlovejch Varu???Bo aspon v zapadnich cechach ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 udela by mi nekdo psp slim 3.60 aby mi tam sli iso hry bud v beroune muzu dojet do prahy nove butovice nebo zlicin za 100KC bud piste na icq 355702444 nebo sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyAllwa Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Mam Slima s FW 3.60 origos. Da se normalne dat 3,60 M33. Bez jakych kolik problemu? dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArek101 Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 jestli si dojedes do Prerova neni problem Jsem z Přerova a potřeboval bych poradit. Chci koupit PSP SLIM a jsem uplně lama z toho předělání firmwaru. Mohl bys mi s tím pomoct????:wohow: Marek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zulsoro Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 muzu tenhle FW nainstalovat na psp fat ?:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 tak teda soorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 muzu tenhle FW nainstalovat na psp fat ?:blink: nemuzes fw 3.6 je jenom na slima na fat dou vsechny co sou po nem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 muzu tenhle FW nainstalovat na psp fat ?:blink: ne... nemuzes fw 3.6 je jenom na slima na fat dou vsechny co sou po nem a 4.20 a 4.21 3k only... tenhle návod je už starý..lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts