tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 na PSP "fat"" to nefungujeinak som vam vcera vravel ze to bude len pre Slim ! ... je to tu já nepsal že to funguje na fatu ;)....psal sem co potřebuješ...a fat potřebuješ k výrobě pandiras battery a magic memory stick ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tekkene psal sem ti PM pls odepiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 To je super že už to je :thumbup: zere me jak vsichni ti, co slim zavrhovali jeste predevcirem si ho najednou behaj koupit :D přesně moje slova fat rulezzz, slimak je na nic, atd, atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Sem v pondeli rikal " Do stredy to mas tady " a ejhle dokonce uz v utery :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 právě sem proved flash Slim PSP týpkovi z Prahy....je z warfora ;) flash trvá pár sekund..přepisuje se jen pár souborů umožňujících spoušťet HB/ISO btw...hrál sem ISO na Slimu 8) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 A když nemáš doma ještě starý Fat, tak si neškrtneš, jestli tomu dobře rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ano rozumíš tomu dobře :D.....ale stačí sehnat někoho ochotnýho s Fatem kdo to udělá ;) ( mě :cheesygrin: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filouzfoka Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 takze to eventualne je izi + super , kamos si ide kupit PSP a teda si myslim ze by mohol ist aj do slimaka,,, tak dve otazky pri tej "pandoras battery" si musim kupit pak novu ? a multiplayer medzi PSP pojde izi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 A půjde to pls v budoucnu přepsat i bez PSP Fat? Já si ji totiž kvůli tomu nějak nechci kupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 jak že nebude novej cf na starej psp ? To mi jako nepujdou nový hry už ? :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 právě sem proved flash Slim PSP týpkovi z Prahy....je z warfora ;)flash trvá pár sekund..přepisuje se jen pár souborů umožňujících spoušťet HB/ISO btw...hrál sem ISO na Slimu 8) :D a iso filmy,jdou taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Slima si kupovat nebudu ani sem o tom neuvazoval, a stejne dneska vysel 3.70 (funguje na fat i slim) takze si pockam na m33 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 jak že nebude novej cf na starej psp ? To mi jako nepujdou nový hry už ? :-/ ale bude, jen ne 3.60 ale 3.70 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 a iso filmy,jdou taky? nezkoušel sem ale v VSHMenu je tahle možnost takže ANO fungují ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Mysliš, že někdy půjde ta Pandora Battery udělat i na Slimu? Thanx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tohle je pandoras battery :lol:...jen trochu poupravená verze ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Tak teď už nechápu nic. A to si myslím, že kompům celkem rozumím a taky mi už není 15 :) Jenže PSP je holt asi něco jiného než PC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Tak teď už nechápu nic. A to si myslím, že kompům celkem rozumím a taky mi už není 15 :) Jenže PSP je holt asi něco jiného než PC... Tys asi myslel Pandoras Battery na unbrick ze? Na tekkena se musi v tomhle pomalejc, aby te pochopil :D Ano, na Pandore co udela unbrick se pracuje, zatim to neni mozne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Mysliš, že někdy půjde ta Pandora Battery udělat i na Slimu? Thanx tohle je pandoras battery :lol:...jen trochu poupravená verze ;) Tak teď už nechápu nic. A to si myslím, že kompům celkem rozumím a taky mi už není 15 :) Jenže PSP je holt asi něco jiného než PC... Tys asi myslel Pandoras Battery na unbrick ze? Na tekkena se musi v tomhle pomalejc, aby te pochopil :D Ano, na Pandore co udela unbrick se pracuje, zatim to neni mozne. ale on nikde nepsal nic o UNBRICKU :blink: spíš myslel jestli se ta baterie a karta dají vytvořit na slimu....no ta otázka je trochu zavádějící no :D..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Tak už jsem taky úspěšnej majitel psp slim cf 3.60 m33. Je to paráda vše jako 3.52 m33 + možnosti psp slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 právě sem proved flash Slim PSP týpkovi z Prahy....je z warfora ;)flash trvá pár sekund..přepisuje se jen pár souborů umožňujících spoušťet HB/ISO btw...hrál sem ISO na Slimu 8) :D Taky mi psal jeden kluk takze to mam taky v planu jake to je ? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 A tys měl k dipozici PSP Fat? NEbo jak jsi to udělal, že ti to fachá? Ještě zkusím pokus: není tu někdo z Ostravska, kdo by měl fat, chodil tady na fórum a byl ochoten mi pomocí svojí Pandory dát do mojí slimky CF? Samozřejmě za odměnu, klidně i finanční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 supr navod slima si nekoupuim nemam prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Takze potvrzuji uspesny down slima. Sice jsem se trochu zamotal pri tvorbe baterky a sticku, ze mam z nervu pest rozmlacenou o zed, ale stalo to za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 a jede na tom av out ? ptám se protože to u mně rozhodlo o koupi psp slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts