ramalamadingdong Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 hele lidi nevim jak to delate ale ja malem posral dve psp a na slimu mam porad 3.60 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 kto by mi online pomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik007 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Je tu někdo z českých budějovic kdo mi udela dump na slimáka???? prosííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 loleq...tak to ti nezavidim:D takovy lamy jsem nevidel...nevi co je PSP?kde zije? Hele z toho si nic nedelej.. muj tata rika PSP bud: debilni krabice nebo PTPecko... :D:D:D njn hroudak... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 hele lidi nevim jak to delate ale ja malem posral dve psp a na slimu mam porad 3.60 :lol: Já jsem taky bojoval s baterkou. :D BTW: Udělám flash v Hradci králové, kdyby někdo měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Dane, tvojeho, nebo cizího ?sry za OT, rád bych to věděl.. Jinak koukam že dost lidí má Slim :blink2: Ja slima nemam . Delal jsem to klukovi z fora s nickem Erikson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Já jsem taky bojoval s baterkou. :D Spolu jsme bojovali :D s tvou baterkou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Spolu jsme bojovali :D s tvou baterkou :) Jo no, bez rybaka bych byl v prdeli, moje baterka mu bude do smrti vděčná. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Neda se nejak ulehcit instalace tim ze by tu uz nekdo naahral potrebne soubory ktere by se hodily na kartu a PSP spustil by se instal a bylo to ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Neda se nejak ulehcit instalace tim ze by tu uz nekdo naahral potrebne soubory ktere by se hodily na kartu a PSP spustil by se instal a bylo to ????? To jsme s rybakem zkoušeli, ale nejde to, bohužel. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Ono jde o to ze ten specialni format udela neco s tou kartou a zapise nejaky data na O nebo 1 partition , coz se pri normalni formatu neudela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Jo tak hlásím že mi už na Slimákovi jdou taky ISA.Díky moc Tekkenovi90 za to že mi to CF udělal.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.hatle Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 delal tady nekdo z vas CF na SLIM 3.60M33 z PSP FAT s CF3.03 OE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 a neda se ten CF udelat na dalku treba pres FTP a po domluve po ICQ bych treba vypl zapl psp a tak a nedo kdo by mi pomohl po ICQ to udelat hodlam si koupit SLIMAKA ale asi neudelam na nej sam CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Hledam ochotnyho typka z okoli plzne,kterej by me udelal.........z plastovy krabice jmenem psp slim,multimedialni system,kde by se dali hrat isa....pridam nakou tu stovku...mozna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 a nebo sem dejte podrobny navod protoze z toho co tu pisete se clovek ani nevyzna treba potrebuju PSP FAT nato abych udelal CF na PSP SLIM z FW 3.60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 návod máš na první straně :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 to vim ale nektere vecy nechapu treba ze potrebuju PSP FAT to je trochu blbost ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 není to blbost...potřebuješ ho k vytvoření pandoras batery a Memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 a co kdyz ho nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 no tak celkem logicky máš smůlu ;) :roll:..sežeň někoho kdo má ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 a jiny spusob neni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 kdyby byl tak bych ti ho napsal......NENÍ :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 jelikoz nemam nikoho kdo ma PSP FAT tak mam 2 moznosti a) bud si koupit PSP FAT a za b) koupit si SLIMAKA a pockat az bude nejaka jina moznost upravy na CF (a nedaly by se ty soubory poslat pres net a pak hodit na kartu atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalypsa Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 neni tu nekdo z OSTRAVY kdo by mi udelal CF 3.60 M33 jsem ochotny mu zato dat 500kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts