lukas.hatle Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 ... pokud chci CF vic jak na jeden SLIM, staci tedy potom na kazdem dalsim SLIMovi vlozit tu stejnou Pandora baterii a MS a po zapnuti a nastartovani SLIMa bez obrazovky, zmacknout X pro instalaci CF 3.60 M33. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Hledam ochotnyho typka z okoli plzne,kterej by me udelal.........z plastovy krabice jmenem psp slim,multimedialni system,kde by se dali hrat isa....pridam nakou tu stovku...mozna... Ja jsem z Plzne a uz jsem jednoho slima predelaval, tak se kdyztak ozvi na PM , ICQ apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Asi tady není nikdo, kdo právě přebývá v Jižní Korei, co? Já tady totiž jsem, mám PSP Slim, je to poprvé co vidím PSP a sám si na to netroufnu i když mám návod:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Pls, chci si koupit slimaka...nasel by se nekdo z okoli Zlina, kdo by mi pomohl s cfw??? Sam si na to netroufam a krom toho mi chybi Fat...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 15, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Ja sem z okoli Zlina , kolik das ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Asi tady není nikdo, kdo právě přebývá v Jižní Korei, co?Já tady totiž jsem, mám PSP Slim, je to poprvé co vidím PSP a sám si na to netroufnu i když mám návod:( LOL ja mam problem sehnat nekoho z okoli Pardubic, myslim ze v Jizni Koreji to bude problem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Ja sem z okoli Zlina , kolik das ? :D No zrovna prachac nejsem a na pspcko uz setrim dlouho, ale tak 500, bych nasel...nebo kdybys chtel 2x256DDR do notase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 15, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Domluvime se po pm at tu nespamujem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 ty vole 500:shock: tak to jo vsak jestli jeste nekdo potrebuje neco z okoli Zlina tak at napise ;-) a udelal bych to celkem levne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grapeman Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Jeli tu nekdo z Ostravy a okoli a ma zajem o reflash slima,pak nabizim svoje sluzby...Pripadni zajemci at pisi PM...Muzu udelat i Unbrick, ci downgrade FATka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikana Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 a sel by downgrade z psp slim s FW 3.71?pls je to pro me dulezity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 asi jo je to pomoci pandory tam by mel jit downgrade ze vsech firmwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ska-swejk-driwer Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 zdravim, hledám někoho z prahy nebo benešova a okolí, kdo už dělal 3.60 m33 na slimáka a kdo by mi to udělal:lol: nějákou tu stovečku sem ochotnej zaplatit. díkec... dyžtak písněte na maila.... díkec čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Čaw, mám dotaz - esli funguje MaxSafe pro obnovu IdStorage, a taky ještě druhej, esli se ta Pandora má dělat s baterkou z FATka nebo SLIMky........... Díky za response...... Jo a eště by mě zajímalo co znamená toto: Johanka mi nešla spustit ani s UMD Diskem taky bych ještě rád věděl esli je tam po flashnutí na tu slimku taky recovery menu a přístup k f0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 a sel by downgrade z psp slim s FW 3.71?pls je to pro me dulezity nejde protože na Slim žádnej Dg není jen flash,,,,100% funguje na 3.60 ale na 3.71 ti nikdo nezaručí funkčnost ;) zdravim, hledám někoho z prahy nebo benešova a okolí, kdo už dělal 3.60 m33 na slimáka a kdo by mi to udělal:lol: nějákou tu stovečku sem ochotnej zaplatit. díkec... dyžtak písněte na maila.... díkec čaj kontaktuj uživatele Anonymous_ ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Taky se vam to pandora menu zaplo hned jak jste vlozili baterku ? ani se psp nemusi zapinat , jo a jeste mi svitilo wifi . Kazdopadne vse probehlo podle planu :D Akorat z niceho nic me prestala fungovat origo baterka co byla u slima (s tou sem nic nedelal) , v zadnem psp vubec nereaguje . Zvlastni , ze by se tak vybila ze uz nejde nabit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Uf, to mu by ste beverili co se mi stalo. Jak už víte nejsem žádná lama a s psp neco umím, ale tohle byla pro me zovotní skouška. Na poprvé se to nepovedlo, protože sem narval baterku se slimu do fat, ktera tam samozrejme jít nemela a ja se bal, že se posere psp a tak sem stim prestal. Na druhy pokus ktery sem delal dnes to vyslo ale jediný co se mohlo posrat sem byl já, protože sem smazal soubor eepron ktery vraci baterii do normálu, no ale to bych nebyl já abych to neudelal, a moc dekuji wokonatorovi, že pri me stál.díki (bože) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Uf, to mu by ste beverili co se mi stalo. Jak už víte nejsem žádná lama a s psp neco umím, ale tohle byla pro me zovotní skouška. Na poprvé se to nepovedlo, protože sem narval baterku se slimu do fat, ktera tam samozrejme jít nemela a ja se bal, že se posere psp a tak sem stim prestal. Na druhy pokus ktery sem delal dnes to vyslo ale jediný co se mohlo posrat sem byl já, protože sem smazal soubor eepron ktery vraci baterii do normálu, no ale to bych nebyl já abych to neudelal, a moc dekuji wokonatorovi, že pri me stál.díki (bože) ja taky malem umrel pri fw 3.60 M33 na slim jeste ze mi tekken radil a uklidnoval...nervy solidne vybrnkany :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ja jsem delal tu posledni cast jak v psp nic neuvidite a mate dat X, vlozil jsem pandoru do slimu, slim se jen zapnul a nic tam nebylo, tak jsem dal X, ale zdalo se mi to naky divny, jakoze to nefunguje tak to zopakuju 5* a nakonec zjistim ze uz tam M33 davno mam:)(po prvnim zmacknuti X):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ja byl v klidu :D to psp nebylo moje :) A baterie uz funguje 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ja byl v klidu :D to psp nebylo moje :) A baterie uz funguje 8) Když si to čtu, tak jdou na mě mdloby...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Neber to tak tragicky :D vse se podarilo tak jak melo , funguje ti to v pohode ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Snad jo, zitra budu mit kartu, tak to teprve otestuju...jinak na co jsou ty funkce, kdyz dam "home" (cpu clock xmb atd.)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Snad jo, zitra budu mit kartu, tak to teprve otestuju...jinak na co jsou ty funkce, kdyz dam "home" (cpu clock xmb atd.)? To má už 3.52 M33-4. Rychlej přístup k základním funkcím recovery menu bez nutnosti restartu. (teda, hádam, že to bude stejný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 jj je to stejny jak u 3.52 m33-4 da se to v recovery vypnout , jestli to nechces pouzivat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts