tekken90 Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ne jen z jedný paměťovky stačí udělat Magic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Dobry den chtel bych se jen zeptat jestli jsem dobre pocopil podle navodu potrebuju PSP fat na to abych mohl udelat z PSP slim CF,jenze namam moznost se dostat k PSP fat takze co mi zbejva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Čest, jsem na tom stejně, mam novej SLIM a nikdo v okolí nemá FAT...zbejvá tedy než-li za někym zajet, že?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 napis odkud jsi , to hodne pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Jsem z Mostu....okolí Chomutova, Teplic....cca 80km od Prahy. Zaplatim i za upgrade. Vzhledem k tomu, že jsem to dostal, nemam ani žádný hry a originalky nechci kupovat, tak za nějaký plný dívko gamesek taky dam nějakou tu kačku... Klidně i do tý Prahy přijedu o víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Ja jsem z Pisku(je to ten Pisek v Jiznich Cechach,Je tu ten slavnej Starej most atd..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 a ja sem z varu... tece na kolonade ty sracky etc. a mame tu i becherovky.. oplatky.. rusaci... nemcouri... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Tak co? Najde se někdo kdo mi upgradne PSP Slim? Přijedu do Prahy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Cus lidi ..jsem z pradubic ..prosiim o pomoc se slimem na 3.60 m33 :) diky kdyby takovy nekdo byl tak 274-247-620 :) dikiy moc +zadarmo to nebude : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Možná bys tekkene měl dát upozornění na začátek, že to nefunguje na PSP slim s FW 3.70 a 3.71...,ne? Pokud to tedy ještě furt nejede...... :roll: Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 omg nejde to nejak udelat bez druhyho psp,neni tu nekdo z jižni moravy kdo to ma pod palcem a predela ne 3.60 slima na m33???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 nebo poslu psp poštů nekomu kdo ne tamda m33 protoze kupovat origosky za taky kopec peney je strasne!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 20, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jasne ja ti to predelam , napis pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jo predelas???pm co to je??dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 esi ces icq 392-248-022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samec33 Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 hooj.. jsem z Náchoda a potreboval bych pomoct s psp slim na 3.60 m33... mužu k vam prijet a zaplatit... dik moc.. dyby se nekdo nasel tak pisnete na icq 209-685-077 díík moc....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 20, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 soukroma zprava :http://console-forum.cz/private.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Hoši tak mi teda fakt pomozte, najde se někdo, kdo by mi upgradnul PSP Slim? Klidně přijedu do Prahy a samozřejmě zaplatim..... napište mi na libor(at)kk-net.cz dikys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Hoši tak mi teda fakt pomozte, najde se někdo, kdo by mi upgradnul PSP Slim? Klidně přijedu do Prahy a samozřejmě zaplatim.....napište mi na libor(at)kk-net.cz dikys. Zdarec hale ja jsem sehnal PSP fat,dneska mi ho pujci kamos tak bysme se mohli nejak kdyztak dohodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Hoši tak mi teda fakt pomozte, najde se někdo, kdo by mi upgradnul PSP Slim? Klidně přijedu do Prahy a samozřejmě zaplatim.....napište mi na libor(at)kk-net.cz dikys. tak jsem ti napsal na mail ;) jsem schopen ti udelat DG v Praze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Zdravim. Mohl by nekdo prosim finalne upresnit, jestli jdou flashnout i slimaci s fw 3.70 a 3.71? Chtel bych si ho koupit pres online shop (nemuzu si ho na miste prohlidnout) a netusim, jake fw se do nich momentalne ladujou, takze se pro jistotu ptam, jestli to nahodou neni jedno. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 nejdou !!!!!!!!!!!!!!!!...a na shopech je zatím jen s 3.60 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 tak jsem ti napsal na mail ;) jsem schopen ti udelat DG v Praze :) Tak máš to na mailu. P.S. T o goodlukas....vapadá, že mi Anonymous helpne... Chlapi zatim díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Tak máš to na mailu.P.S. T o goodlukas....vapadá, že mi Anonymous helpne... Chlapi zatim díky. Jasny jak chces uz mam doma PSP slim jdu to ted testnout :) drzte mi palecky.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 No tak to jsem rychle skoncil!!! Potrebuju radu podle navodu mam udelat tohle: Postup: 1 ) Vytvořte Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick podle tohoto návodu 2 ) Zapněte Fat PSP s vloženou Pandoras Magic Memory Stick ale s obyčejnou baterkou !!!!! Jenze problem je ze to PSP fat ma jinou baterku nez PSP slim,baterku ze slimu do PSP fat nenarvu(nejde psp proste)ale Paterku z PSP fat do psp slim klidne dam a jde to...Tak by mne zajimalo kdyz vytvorim na PSP fat Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick jak pak udelam to kdyz dojdu k druhymu bodu,kde vemu tu obycejnou baterku kdyz uz mam Pandoras battery a tu z psp slim ta tam nejde jak jsem rikal...takze by mne zajimalo jak to vy delate? jde snad vytvorit Pandoras Magic Memory Stick zvlast nez vytvorim Pandoras battery? jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts