emkay.wOw~ Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 :d:d:d:d:d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 No tak to jsem rychle skoncil!!!Potrebuju radu podle navodu mam udelat tohle: Postup: 1 ) Vytvořte Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick podle tohoto návodu 2 ) Zapněte Fat PSP s vloženou Pandoras Magic Memory Stick ale s obyčejnou baterkou !!!!! Jenze problem je ze to PSP fat ma jinou baterku nez PSP slim,baterku ze slimu do PSP fat nenarvu(nejde psp proste)ale Paterku z PSP fat do psp slim klidne dam a jde to...Tak by mne zajimalo kdyz vytvorim na PSP fat Pandoras battery a Pandoras Magic Memory Stick jak pak udelam to kdyz dojdu k druhymu bodu,kde vemu tu obycejnou baterku kdyz uz mam Pandoras battery a tu z psp slim ta tam nejde jak jsem rikal...takze by mne zajimalo jak to vy delate? jde snad vytvorit Pandoras Magic Memory Stick zvlast nez vytvorim Pandoras battery? jak? to PSP můžeš dát klidně na nabíječku a žádnou baterku tam dávat nemusíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 to PSP můžeš dát klidně na nabíječku a žádnou baterku tam dávat nemusíš :DDiky to jsem nevedel mam PSP par dni a pretim jsem se o to nezajimal...tak jeste nevim jak co funguje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 hej tekkene muzes me napsat ze delam dg v praze a okoli!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Tak muzu potvrdit ze to jde :) Uz mam CF 3.60 M33 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dekuju :bash: jeste mam dotaz asi mi na tenhle CF nepujdou starsi hry prepokladam skousel jsem Tony_Hawks_Underground_2_Remix a nesel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Prosim o pomoc skousel jsem dalsi hru Coded Arms Contagion a taky nejde spustit pak ze vyskousim DAXZISO v62 a taky program nesel spustit tak jak se spousti prosim vas ty iso hry? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Tak muzu potvrdit ze to jde :) Uz mam CF 3.60 M33 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dekuju :bash:jeste mam dotaz asi mi na tenhle CF nepujdou starsi hry prepokladam skousel jsem Tony_Hawks_Underground_2_Remix a nesel... ja teda jeste nenasel hru ktera by mi na 3.60 M33 nesla jen ty homebrew zatim teda:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 ja teda jeste nenasel hru ktera by mi na 3.60 M33 nesla jen ty homebrew zatim teda:(DOby uz mi to jde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Hele a jde to i nainstalovat bez pandoras battery? mam pouze psp slim (cerstve koupeny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodlukas Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Hele a jde to i nainstalovat bez pandoras battery? mam pouze psp slim (cerstve koupeny)Hale ja bych rek ze urcite ne protoze pandoras battery(servisni baterka) te dostane do servsiniho menu coz z normalni baterkou se tam nedostanes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxQ Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Mam stejny problem - novy slim a nikoho kolem s PSP s podporou homebrew. Nenasel by se nekdo v okoli Zlina, kdo by mi vyrobil Pandoras battery a Magic MS? Oboji mam pripravene. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 tak to je v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 nekdo z jiznich cech kdo by mi poladil slima ... ja tomu totiz vubec nerozumim, odmena jista :) na PM, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Mam stejny problem - novy slim a nikoho kolem s PSP s podporou homebrew. Nenasel by se nekdo v okoli Zlina, kdo by mi vyrobil Pandoras battery a Magic MS? Oboji mam pripravene. Diky. jestli si dojedes do Prerova neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Mam stejny problem - novy slim a nikoho kolem s PSP s podporou homebrew. Nenasel by se nekdo v okoli Zlina, kdo by mi vyrobil Pandoras battery a Magic MS? Oboji mam pripravene. Diky. lidi ve Zline s podporou HB je hodne staci jen hledat ;) vsak jestli chces tak napis PM a muzem to nekde zkusit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 22, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 lidi ve Zline s podporou HB je hodne staci jen hledat ;) vsak jestli chces tak napis PM a muzem to nekde zkusit ;) jj, kdyz tak mu to muzu udelat i ja :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 anebo vsichni dohromady :D a byl by z toho sraz lidi ze Zlina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 tak sem udelal dalsi CF na slima Rajceti.....super clovek. prijel a behem minuty to mel udelany...vse jsem mel pripraveny..nejhorsi bylo vyndat baterku:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 jo a je jedno na ktere baterce se to dela? jde to aj na slimove aj fatove baterce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Zuska Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Prosim vás já sem si teď pořídil psp slim a chtěl bych poradit jak mám přehrát software já to vážně nechápu.Vim sem uplně blbej ale tohle mi nejde.Mám PSP Slim se softwarem 3.60...a nevim jak na to může mi pls někdo napsat na icq diky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 jo a je jedno na ktere baterce se to dela? jde to aj na slimove aj fatove baterce? pandora jde udelat pouze na fatove baterce viz navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Hoj lidi prosim vás může mi někdo pomoct teď jsem si pořídil psp a nevím jak to mam přehrát vim jsou tu návody,ale já to nechápu...kdo by byl tak laskav pls moc...mam software v psp lsim 3.60 předem dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn112 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Potrebuju nekoho kdo zmakne aby mi na slima sli iso hry please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Hoj lidi prosim vás může mi někdo pomoct teď jsem si pořídil psp a nevím jak to mam přehrát vim jsou tu návody,ale já to nechápu...kdo by byl tak laskav pls moc...mam software v psp lsim 3.60 předem dík... Potrebuju nekoho kdo zmakne aby mi na slima sli iso hry please Piste odkud jste! Takhle nevime kdo je u vaseho mesta nejblize, pokud jste z liberce, napiste tekkenovi, z melnika napiste hanovi(ja:cheesygrin: ),atd...... v nejhorsim pripade poslete psp tekkenovi a on vam to upravi...posle zpet.. ale to byste se ho museli zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PowerAli Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Hledám borce z Hradce Králové a okolí co má Hacknute psp abych mohl hacknout svoji slim verzi z 3.60 dík! ICQ: 203-266-653 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts