Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3004 GEN-C DT MODE formátování (nejde nahodit ChickHEN)


DannyWay

Recommended Posts

Ahoj. Mám PSP 3004 s verzí 5.03 GEN-C DT MODE a mám ChichHEN.ChichHEN mi ale nejde nahodit. PSP se vždy vypne aniž by probliklo zeleně. Nikdy se tak ale nedělo. PSP prostě azmrzne a vypne se. Občas se mi tos talo,ale na 2. , maximálně 3. pokus jsem to zvládl. Teď mám az sebou tak tisícý pokus a nic :/ . Zkouším tedy naformátovat kartu. A chci se zeptat. KDyž ji zazálohuji,naformátuju a zase tam věci vrátím, mám nejdříve nahodit ChickHEN, potě GEN-C DT MODE nebo ještě něco jiného? Dělal mi to poprvé jeden kluk a nemám na něj momentálně spojení. Díky. A kdybyjste si mysleli,že zálohovat je blbost a mám s tím provést něco jiného,napište. Budu rád.

PS: také jsem četl že je dobré vymazat plug-iny. Pmůže to? Jak se to dělá a co to provede? A rád bych, abyste psali něco z vlastní zkušenosti a né vaše nápady typu "co by kdyby". Je to moje PSP, vám an něm možná nezáleží ale mě jo a rozhodně si ho nechci zničit. Díky D :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale píší tam:

[/url]

a právěže mně o ty hry de =D

a rád bych tohle i proved ale jsou tu ještě další 2 problémy:

1)nemám ChickHEN r2

2) a hlavně to nemůžu nahodit vůbec. prostě dkyž se snažím aktivovat ChickHEN, PSP zamrzne a vypne se místo toho aby probliklo zeleně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejjednoduší by bylo, kdyby jsi updatnul na fw 6.20 a poté si tam dal 6.20 PRO B5 Permanent a měl by jsi to všechno bez problémů, jdou na tom spouštět i nový ISO/CSO hry jdou na tom PSX hry, je na to už vcelku dost kompatibilních pluginů, je to nastálo takže žádný takovýhle nahazování, kdy se to z 30 pokusů povede 2x, atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně KOSScz má pravdu na to Hen nepotřebuješ, ba ani ho nesmíš mít zaplej při updatování psp jinak by sis mohl psp bricknout. Update PSP na OFW 6.20 můžeš udělat z jakéhokoliv nižšího OFICIÁLNÍHO firmwaru, pak normálně nainstaluješ Pro B5 a pak permanent patch a jeto, žádnej Hen nahazovat nemusíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdo řiká že mi nejde PSP? nejde mi nahodit HEN!

MArtin 2412: trošku to enhcápu..nemáš prosímtě ICQ nebo tak nějak? že bys mi to tam vysvětlil blíže? :)

No asi takhle pro bezproblémové hraní ISO/CSO a PSX her je v dnešní době pro PSP 300x a GO nejlepší 6.20 PRO B5 Permanent a jelikož ty máš firmware 5.03 tak ho musíš "povýšit" na verzi 6.20 a na to povýšení - update nemusíš mít zaplej hen (dělá se to z oficiálního firmwaru nižšího než je ten na kterej chceš updatovat) pokud by jsi ho měl zaplej tak by jsi se zbytečně vystavil riziku bricku - zničení PSP ; update na 6.20 a následně na CFW uděláš takhle: normálně si odsud stáhneš oficiální firmware 6.20 http://www.psp-hacks.com/file/1855 poté ho rozbalíš, uděláš ve složce PSP/GAME složku UPDATE a vložíš tam ten rozbalený soubor co jsi stáhl(EBOOT.PBP), v PSP ho spustíš ale musíš mít 100% nabitou baterii aby tě to pustilo dál budeš následovat pokyny a pak počkáš až se to updatuje, až ti to najede zpět do XMB tak se koukneš do System Settings jestli máš OFW 6.20, poté si odsud stáhneš CFW 6.20 PRO B5 http://www.psp-hacks.com/file/2079 rozbalíš to a všechny rozbalený složky překopíruješ do PSP/GAME, v PSP spustíš Pro B5 updater, zmáčkneš křížek a poté znovu křížek potom až to najede do XMB tak spustíš permanent patch, zmáčkneš křížek a poté znovu křížek ono to najede zpět do XMB a máš tam nainstalovanej CFW 6.20 PRO B5 Permanent.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha..aha..tak díky moc :) fakt hrozně moc :) a k tomu nepotřuju ChickHEN? a budu to muset znovu nahazovaat po tvrdém restartu?

a ještě se chci zeptat, když si tam hodím ten CFW 6.20,co můžu vymazzat? můžu vymazat dvůj GEN-C a i GEN-C DT MODE a nechat tam jenom co potřeuju k tomu 6.20 PRO B5 Permanent?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne chickhen k tomu nepotřebuješ. Pokud si tam nainstaluješ ten permanent patch tak to po tvrdym restartu nebudeš muset znovu nahazovat, je to prostě nastálo, ale jde to samozřejmě pak odinstalovat. Ano můžeš vymazat jak GEN-C tak i GEN-C DT MODE, a po té instalaci toho 6.20 PRO B5 Permanent můžeš taky ty věci co jsi tam překopíroval odstranit to už k ničemu nebudeš potřebovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se za psaní více příspěvků pod sebe, ale povedlo se mi to. Je hotovo. Mám 6.20 PRO B5 Permanent. Ale když dám system information tam tam je pořád jen 6.20 PRO B5 tak nevím jestli to je dobře když tam není napsáno to permanent. Ale hlavní je že tam ty hry mám :) Děkuju moc

Edit: tak dobrý. Zjistil sjem že jsem špatně udělal ten permanent...nejdřív se musí vždy mačkat křížek a pak dát permanent znovu a dát křížek a potom kolečko,prý kontrola na zamezení BRICKU....takže to funguje...i po tvrdém restartu nemusím nic znovu nahazovat...takže děkuju moc za tvý nervy a vysvětlování jak pro malý dítě.. ;) díky moc...prosím LOCK :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu