godlike Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 to sou ale hovadiny!!!!§kokoti!! to vypada na nejakeho pracovnika od sony :XXXXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Tak jsem taky testoval fw3.70 na psp fat.. barvicky nepribydou a ten ctverecek neni bedna.. nova ikonka je psp freespot.. tahle funkce pujde vyuzivat na sony hotspotech a pujdou tam zdarma stahovat "nejake veci" nejsipise dema, trailery atp... a sony freespoty imho v cr jen tak brzy nebudou :) jinak jsem zase pomoci pandory downgradoval na 1.50 a z nej honem zpet na 3.52 M33 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Tak jsem taky testoval fw3.70 na psp fat.. barvicky nepribydou a ten ctverecek neni bedna.. nova ikonka je psp freespot.. tahle funkce pujde vyuzivat na sony hotspotech a pujdou tam zdarma stahovat "nejake veci" nejsipise dema, trailery atp... a sony freespoty imho v cr jen tak brzy nebudou :) jinak jsem zase pomoci pandory downgradoval na 1.50 a z nej honem zpet na 3.52 M33 :) Nice!:bash: sony is stupid:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 odkud si je sehnal?To znamena ze TV tuner rozjedou i majitele Fatu? Urcitre :D Trosku nerealne ne? :)Precti si specifikace a rozdily ;) no nic :D :lol: Stejne to je na nic koukam :)...barvicky nepribydou no proste jen par blbustek ale aby nekdo udelal neco vetsiho...to ne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hehe,kouknete co jsem nasel na pspupdates,fw 3,71 :D http://pspupdates.qj.net/Official-PS3-FW-1-93-and-PSP-FW-3-71-coming-in-the-next-few-days/pg/49/aid/102271 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hehe,kouknete co jsem nasel na pspupdates,fw 3,71 :Dhttp://pspupdates.qj.net/Official-PS3-FW-1-93-and-PSP-FW-3-71-coming-in-the-next-few-days/pg/49/aid/102271 LOL PROC?!:arrow: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 je mozny ze se misto 3,70 m33 dockame 3,71 m33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 :lol: to SONY bude teď vydávat FW tak rychle, aby z nich nikdo nestihnul vytvořit CF :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ty brdo! normálně u 3.71 si můžete při prohlížení obrázků poslouchat hudbu! :shock::shock::shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 to by melo jit uz i u 3.70,nebo aspon v changelogu to psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 to by melo jit uz i u 3.70,nebo aspon v changelogu to psalito je jedno,stejně at žije cf :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 wow, je to lepší :))))) Tak honem Rusáci, už chci 3.71 M33 :D (ale musí fachčit custom xmb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 wow, je to lepší :)))))Tak honem Rusáci, už chci 3.71 M33 :D (ale musí fachčit custom xmb) a musi to fachcit na psp slim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 bulki, to prozatím není můj zájem (prozatím!) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ty brdo! normálně u 3.71 si můžete při prohlížení obrázků poslouchat hudbu! :shock::shock::shock: :bash: no super konecne neco uzitecnyho:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hh asi zapomeli dat do 3.70 nejakou tu slibovanou fci tak to museli doladit ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 konecne ta hudba mi fakt u psp schazela....takze makejte M33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 chcete temy pro 3.70 ? :) mate je mít http://www.pspdemocenter.org/list.php?c=themedown neni jich hodne ale sou, je tam taky neco pro mamutha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hustý,sony nám umožnilo změnit legálně ikony.....hmmm....kde mám ten svůj applecor? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hej a dalsi celkem dobra featurka je vybirani si scen u videa na ms,to se muze celkem hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loric Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 sem si všiml že xmb ikonku na LocationFree Player v network nejak zapomněli predelat na vsechny temata :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hele kdyz updatnu na slimu tak, 3.6 M-33 to pak pujde, nemyslite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hustý,sony nám umožnilo změnit legálně ikony.....hmmm....kde mám ten svůj applecor? :Dbylo by dobry, kdybysme si tam mohli nahrat jakykoliv XMB, treba jmenovany AppleCor, ale to asi nepujde co? Asi jen ofiko SONY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 bylo by dobry, kdybysme si tam mohli nahrat jakykoliv XMB, treba jmenovany AppleCor, ale to asi nepujde co? Asi jen ofiko SONY...no pochybuju že tam puje změnit něco jinýho než ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Aspoň zatím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.