pavlos11 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 zrejme se registrujes znova a pouzivas stejne udaje co mas na tom uctu ze stareho ps3 Nj,jenže já jsem ješte PS3 neměl,ale PSP GO,ale tam jsem byl uplně pod jiním mailem,Dneska jsem založil jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 PSN ID mas stejen jako predtim? nebo jsi zalozil nove? je mozne ze se to pere jak mas stejne ikdyz mas novy mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 PSN ID mas stejen jako predtim? nebo jsi zalozil nove? je mozne ze se to pere jak mas stejne ikdyz mas novy mail. Nene mám jiný ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) Koukni tady https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action jestli mas vsechno OK A nebo tady http://cz.playstation.com Jak jsi delal registraci na Sony Entertainment Network. tak ti prislo na mail potvrzeni registrace tak to tam potvrd. Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 maku> To jsem všechno zkoušel,i na ten odkaz jsem klik,ale nic,navíc když jsem se chtěl přihlasit přez sign up v menu na PS3,tak po přihlášení,mě tam naskočila ta hláška,kterou jsem už psal semka,a navíc mě přišel na maila tento text Password Change Notification Dear Pavel, Please click on the following link to change the password for the Sony Entertainment Network Account you use to access PlayStation®Network. Hned po tom,jak se tam snažím přihlasit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Tak klikni na ten odkaz a zmen si heslo pak uz budes mit normalni pristup. PSN ID ti zustane stejne jen budes mit jine heslo. Toto byl postup po hacknuti SONY u vsech uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirutomaru Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Cau lidi, mám dotaz, koupil jsem si PS VItu, ale uz si nepamatuji sve heslo na psn, email na který byl zalozen uz taky nefaka, je zde nejaka moznost jak heslo zjistit ? vidim jen hvezdicky kdyz se prihlasuji na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 čau, stahoval sem pár dem a vše v klidu, ale měl bych zájem i o plné verze např. TMNT: Re-Shelled je to placení bezpečné?? a co všechno mám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Chci si zalozit US PSN ucet a na nem koupit PS+. Mam jit klasickou cestou a PLUS koupit na storu, nebo se da ted nejakym alternativnim zpusobem neco usetrit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Na USA ani ne, jen pockat na akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 ahoj chtel bych se zeptak kdyz ted mam psn+ na 3 mesice a stahl jsem si nejake hry co jsou free (s casovim limitem) a limit mi pak vyprsi a pak si zaplatim psn+ znovu prodlouzi se limit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Prodlouzi, ty hry co jsi stahnul jako Free se bloknou, kdyz ti vyprsi clenstvi a zase se odblokuji, kdyz si ho obnovis. To plati i o tech, ktere nemas stazene, ale jen v Download listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Ahoj, kolik lidí si může dnes na PSN koupit jednu hru? Vím, že dříve to bylo 5, ale dnes si nejsem jistý. Respektive, když si koupím hru, kolik má volných slotů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Zdielat mozes na dvoch uctoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Budu předplatitelem i když si PS+ budu kupovat každý měsíc ? To bych pak ty free hry měl do dobry dokaď si každý měsíc zaplatim PS+ že ? Chápu to dobře doufám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Ano, ale je výhodnější koupit si roční předplatné. A také si počkat na nějakou slevu ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trixy004 Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) Možná blbé otázky ale prosím o odpověď. Jde stahovat hry z PS store když hraji hru? Upraveno Leden 2, 2014 uživatelem Trixy004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 prvni otazka je normalni,ale ta 2 je opravdu **** co ma TV spolecneho s chodem pska ? abych na ne odpovedel, tak ne kdyz hrajes nejde stahovat hra a ano, kdyz je TV vypla muzes stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
campbell Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Chtěl bych se zeptat ted jsem si pořídil PS+ Trial abych to vyzkoušel, a když ted stahuju hru zdarma(Metro Last light) tak po skončení trial verze se hra blokne? Určitě si ale pořídím roční jen mě zajímá jestli mě čeká nějakej průšvih když si to nepořídím hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 co by te prosimte cekalo, vzdyt od toho ten trial je, po vyprseni clenstvi ti ty hry nepujdou,ale kdyz si ho pak koupis tak zase pujdou, ale to vse uz mas napsane vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
campbell Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Já to četl jen bylo moc informací. A nerad bych měl nějaké problémy s tím ps+. Já se v tomhle zas tak nevyznám. Jen jsem byl zvědavej, kdyžtak se omlouvám, ale na tyhle věci jsem úplně blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiffel1468624450 Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Dostal jsem nabídku na 3 měsíční ps plus a k tomu měsíc zdarma. Taky jsem dostal nabídku na pořízení 3měsíčního pluska za 351 Kč... Nevíte jestli jdou akce kombinovat? Zadal jsem kódy - v service list mám obě možnosti zapsaný s tím, že se aktivují, až když si ty 3 měsíce zaplatím. A když jdu do storu, mám tam na výběr - buď cenu 390 nebo 351, o tom měsíci navíc se tam nic nepíše. Chápu dobře že když dám 390 dostanu měsíc navíc a když 351 budou to jen ty 3 měsíce se slevou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Co je to za nabídky a od koho si je dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiffel1468624450 Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Od sony e-mailem, tak jako spoustu nabídek před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Aha, no tak to chápeš správně, tohle zkombinovat pravděpodobně nepůjde (3+1 za 351 Kč), ale teoreticky bys to mohl koupit obojí (za 390 Kč a 351 Kč) a ty měsíce se ti poskládají za sebou (7 měsíců). Nicméně já těmhle promo kódům na plusko od Sony příliš nevěřím po zkušenosti kamarádky, která dostala kód na prodloužení 3 měsíčního pluska, který měla aktivovaný, na roční a měla tam být nějaká sleva či měsíce zdarma (už přesně nevím), ale ve finále tam bylo velký kulový. A dohaduj se pak s někým na zákaznický podpoře. Takže pokud to není akce přímo na PS storu, tak k tomu moc velkou důvěru nemám. Ale to samozřejmě neznamená, že ve tvém případě to nebude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.