Jakub Ries Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ..rozhodne Colin mcrae rally 2005 pro..nejlepsi grafika i fyzika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 chcelo by to aby sa aktualizoval zoznam na prvej stránke v prvom príspevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Need For Speed Burnout Legends Test Driver Unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 chcelo by to aby sa aktualizoval zoznam na prvej stránke v prvom príspevku. sry ale moc sem už nekoukám,stejně je to k ničemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tak včera jsem si stáhnul Need for speed: Pro street a troufám si říct že to je nejlepší díl na PSP..ani undercover ani Shift mě tak nebavily jako tohle...A taky je dobrý Sega rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ridge Racer 1&2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Gran Turismo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Zda se mi to, nebo tu snad jeste nezaznelo Juiced 2? Pro mne jednoznacne: Juiced 2, Burnout Legends, Ridge Racer 1 a 2 a Midnight Club a samozrejme Wipout Pulse i Pure. GT taky neni spatne, ale rozhodne jsem si u nej nazazil tolik zabavy, jako u vyse zminenych. A naopak si myslim, ze NFS serie je na PSP hodne nepodarena a ten kdo ji bere jako nejlepsi zavodni hru na PSP, asi nehral nic jineho nebo je to jenom decko, co tak voli pouze kvuli nazvu "NFS". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Modnation Racers samozřejmě. Divné, že jste na to úplně zapomněli. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Monster Hunter ..., God Eater Burst, Patapon 1/2/3, Final fantasy VII, Dungeon siege... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 naruto shippuden ultimate ninja heroes 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Monster Hunter ..., God Eater Burst, Patapon 1/2/3, Final fantasy VII, Dungeon siege... naruto shippuden ultimate ninja heroes 3 To jsou fakt skvele zavodni hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 To jsou fakt skvele zavodni hry.aha on chtěl zavodní jsem si nevšiml xD ale jinak Gran turismo a need for speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 lol sorry já se taky nevšiml :D:D:D závodíš s kámošema kdo bude lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A naopak si myslim, ze NFS serie je na PSP hodne nepodarena a ten kdo ji bere jako nejlepsi zavodni hru na PSP, asi nehral nic jineho nebo je to jenom decko, co tak voli pouze kvuli nazvu "NFS". Ano máš pravdu série jako celkově nepovedená je,ale třeba Pro street mě i bavilo..takže některé díly zas ujdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Gran Turismo a Burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 juiced 2 granturismo motorstorm artik edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 1) NFS Underground Rivals 2) Midnight Club LA Remix 3) Juiced 2 4) prostě hry kde se dá upravit vzhled auta a motor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 na psp no jezdim gran turismo 2 je to nejlepši dil tak proč jezdit tu oficialni sračku co višla na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 motorm storm, NFS carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 no i WRC je dobra zavodni arkáda a jinak k těm NFS jsou všechny propadáky. Jediný hratelný díl je NFS: Carbon. Pak jinak Gran turismo a Wipeout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Gran turismo je pecka :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.