Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak tak... ti kluci maj talent a jestli budou 20 let bručet... smutný no

Že se nabourali do Sony to beru, ale pokud zveřejňovali/prodávali osobní údaje a čísla kreditek za to si 20 let zaslouží (pochybuju že to bude tolik, upřímně ani nepředpokládám že pudou nepodmínečně do vězení...)

Odesláno
Vondy, rozdíl mezi hackerem a crackerem... Holt kdyby byli inteligentní, mohli u Sony už pracovat...

Inteligentni? Ber to jako protest, proto to udelali :D Oni Sony nemaji radi, tak se asi nebudou uchazet o to, u ni pracovat a opravovat za ni chyby. Navic Sony, ktera hazi zaloby na kazdeho kolem, bych neveril ani slovo a tudiz ikdyby ji tu chybu predlozili na zlatem podnose, tak bych veril tomu, ze Sony jim klidne vrazi kudlu do zad a poda na ne zalobu..

Odesláno
Inteligentni? Ber to jako protest, proto to udelali :D Oni Sony nemaji radi, tak se asi nebudou uchazet o to, u ni pracovat a opravovat za ni chyby. Navic Sony, ktera hazi zaloby na kazdeho kolem, bych neveril ani slovo a tudiz ikdyby ji tu chybu predlozili na zlatem podnose, tak bych veril tomu, ze Sony jim klidne vrazi kudlu do zad a poda na ne zalobu..

Běžte už do prd..e s takovýma kecama. To jako když někoho nemám rád, tak budu ničit jeho majetek?? Nikdo je snad nenutil, ať si PS3 kupují a když se jim SONY nelíbí, ať si Anonymous udělají vlastní konzoli a vlastní hry a vlastní software, když jsou tak strašně šikovní. Já jsem normální hráč, který si chce kupovat originální hry a chce hrát online. Ale to teď nemůžu, protože banda nezaměstnaných děcek si potřebuje něco dokazovat. Napařil bych jim 50 let v tchajské věznici.

Odesláno
Běžte už do prd..e s takovýma kecama. To jako když někoho nemám rád, tak budu ničit jeho majetek?? Nikdo je snad nenutil, ať si PS3 kupují a když se jim SONY nelíbí, ať si Anonymous udělají vlastní konzoli a vlastní hry a vlastní software, když jsou tak strašně šikovní. Já jsem normální hráč, který si chce kupovat originální hry a chce hrát online. Ale to teď nemůžu, protože banda nezaměstnaných děcek si potřebuje něco dokazovat. Napařil bych jim 50 let v tchajské věznici.

Velice nerad to dělám a všem se předem omlouvám za OT, ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odesláno

Vaše názory mě tu opravdu pobavily :lol: .

hackeři jsou svině, doplácí na to jenom zákazník..pozavirat do jednoho

To by chtělo znát rozdíl mezi hackerem a crackerem. Nastuduj si to ;)

majkimayer má svým způsobem pravdu...ale takhle to na světě holt nefunguje...

Promiňte hoši, ale s váma dvěma prostě souhlasit nemůžu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu