Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony - Anonymous to nebyli

varinek

Recommended Posts

Tak tak... ti kluci maj talent a jestli budou 20 let bručet... smutný no

Že se nabourali do Sony to beru, ale pokud zveřejňovali/prodávali osobní údaje a čísla kreditek za to si 20 let zaslouží (pochybuju že to bude tolik, upřímně ani nepředpokládám že pudou nepodmínečně do vězení...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vondy, rozdíl mezi hackerem a crackerem... Holt kdyby byli inteligentní, mohli u Sony už pracovat...

Inteligentni? Ber to jako protest, proto to udelali :D Oni Sony nemaji radi, tak se asi nebudou uchazet o to, u ni pracovat a opravovat za ni chyby. Navic Sony, ktera hazi zaloby na kazdeho kolem, bych neveril ani slovo a tudiz ikdyby ji tu chybu predlozili na zlatem podnose, tak bych veril tomu, ze Sony jim klidne vrazi kudlu do zad a poda na ne zalobu..

Odkaz ke komentáři

Inteligentni? Ber to jako protest, proto to udelali :D Oni Sony nemaji radi, tak se asi nebudou uchazet o to, u ni pracovat a opravovat za ni chyby. Navic Sony, ktera hazi zaloby na kazdeho kolem, bych neveril ani slovo a tudiz ikdyby ji tu chybu predlozili na zlatem podnose, tak bych veril tomu, ze Sony jim klidne vrazi kudlu do zad a poda na ne zalobu..

Běžte už do prd..e s takovýma kecama. To jako když někoho nemám rád, tak budu ničit jeho majetek?? Nikdo je snad nenutil, ať si PS3 kupují a když se jim SONY nelíbí, ať si Anonymous udělají vlastní konzoli a vlastní hry a vlastní software, když jsou tak strašně šikovní. Já jsem normální hráč, který si chce kupovat originální hry a chce hrát online. Ale to teď nemůžu, protože banda nezaměstnaných děcek si potřebuje něco dokazovat. Napařil bych jim 50 let v tchajské věznici.

Odkaz ke komentáři

Běžte už do prd..e s takovýma kecama. To jako když někoho nemám rád, tak budu ničit jeho majetek?? Nikdo je snad nenutil, ať si PS3 kupují a když se jim SONY nelíbí, ať si Anonymous udělají vlastní konzoli a vlastní hry a vlastní software, když jsou tak strašně šikovní. Já jsem normální hráč, který si chce kupovat originální hry a chce hrát online. Ale to teď nemůžu, protože banda nezaměstnaných děcek si potřebuje něco dokazovat. Napařil bych jim 50 let v tchajské věznici.

Velice nerad to dělám a všem se předem omlouvám za OT, ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Vaše názory mě tu opravdu pobavily :lol: .

hackeři jsou svině, doplácí na to jenom zákazník..pozavirat do jednoho

To by chtělo znát rozdíl mezi hackerem a crackerem. Nastuduj si to ;)

majkimayer má svým způsobem pravdu...ale takhle to na světě holt nefunguje...

Promiňte hoši, ale s váma dvěma prostě souhlasit nemůžu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu