Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Britska policie zatkla cleny hackerske skupiny Anonymous!

RadaR

Recommended Posts

poslední dobou se nějak extra nezajímám o dění kolem konzol ale doufám že tihle anonymous nebo jak se nazývají dostanou co největší trest a Sony dělá dobře že je "stíhá" a pevně věřím že nakonec dostanou všechny co se podíleli na akci psn (nebo co to napadli)

♥♥♥♥♥ tupej jeden šikmookej pražáckej ..........

já jen tvrdě držím palce hackerům a doufámže Soňákům ještě pěkně přitopí pod prdel!!!! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejdřív si koupíte PS3 a fandíte Sony že jsou best a tak podobnē a ted jim přejete to nejhorší... Lidi vy jste fakt jak praštēný na hlavu, co kdyby se tohle stalo vaší firmē (kdybyste nējakou mēli) ??? Radši mlčte!!!

PS3 nemám a SONY jsem nikdy nefandil, ale ani neurážel... ovšem to, co předvádí, nevím jak to pořádně popsat, ale prostě se mi to ani trochu nelíbí. Vem si takový MS ti kolem flashe takový caviky nedělali nikdy...

Odkaz ke komentáři

To je uplne o necem jinem, tady jde o to jak se Sony pristupuje ke svim zakznikum, nejdrive vyhruzky pote prijde o data svich zakazniku a nakonec iniciuje lov par "malych" hackeru a tim to cele skonci, spusti PSN da mesic zdarma nejaky pointy a bude. Zaloby se zametou pod stul, konec za rok si nikdo nevzpomene ze Sony mela nejakou aferu s unikem dat milionu lidi v CR 80000. Vsichnibudou resit PSP NG. Tady by se lide meli zamyslet ned proprietarnosti technologii firem jako je Sony ale i MS a Nintendo a zabezpeceni dat na jejich servrech. O tom to vsechno je!

Tento prispevek vyjadruje muj osobni nazor....

Odkaz ke komentáři

Přesně.... Sice ano Sony je poslední dobou taková "přehnaná" ale musíte pochopit že jen kvůli tomu že jim hackli PSN a nedávno jim prolomily ochranu, tak se snažej předtím bránit ještě než bude úplně pozdě - to je podle vás "špatný" ??? ........

Odkaz ke komentáři

nechápu proč mi moderátor smazal komentář kterej nebyl ani sprostej a nijak neurážel W@rn!nga ( psal jsem pravdu )

vemte si že kdyby to byla vaše firma taky byste neseděli a nenechali si to líbit

chápu ne každýmu se líbí cena nových her ale vemte si to že vydání nové hry stojí čas, úsilí a nějalou práci a autoři by si zasloužili tu odměnu to je můj názor

Odkaz ke komentáři

stoupa, ty jsi taky na hlavu co? Vám asi nedochází to hlavní! Ano sice sony možná neměla nějakou extra dobrou ochranu ale za všechno můžou jen ti tupý hackeři - to oni hackli PSN, to oni mužou za to že PSN nejde a taky za to že se odcizily ty data!!! Pochopte sakra že tohle se může stát takřka každé firmě!! Tak to prosím přestante všechno svádět na SONY!!

Odkaz ke komentáři

stoupa, ty jsi taky na hlavu co? Vám asi nedochází to hlavní! Ano sice sony možná neměla nějakou extra dobrou ochranu ale za všechno můžou jen ti tupý hackeři - to oni hackli PSN, to oni mužou za to že PSN nejde a taky za to že se odcizily ty data!!! Pochopte sakra že tohle se může stát takřka každé firmě!! Tak to prosím přestante všechno svádět na SONY!!

dokud nesoudily Geohota a nebrali veci graf_chokolo tak zadny kradeze dat nebyly a to ze cesky Sony vi o tomhle jen z tisku (dnes jsem byl v prodejnach 4 různé) je opravdu alarmující!

SONY SI ZA TO MUZE SAMA!!!!

Odkaz ke komentáři

připadá mi že tady něktěří jedinci nedokáží rozumně uvažovat a píší stupidní věci v nějakým afektu...

panther : za co si může sama?.. víš vůbec proč soudily geohota a " sebrali " věci tomu druhýmu lumíkovi?

tu to začíná bejt fakt jak u blbečků na dvorečku..

takže znovu...

sony vydala ps3 s linuxem.. dobrý nápad

hackeři chtěli využít other os na hacknutí konzole

sony odstranila linux z důvodu ochrany prolomení..( vina hackerů )

hackeři se zlobí a snaží se vrátit other os a odvolávají se na nesmysl že když ps3 vyšlo s other os tak se nemůže odstranit ( dávam jim lehce za pravdu, ale můžou za celej problém oni )

geohot prolomil ps3 o nějakej ten pátek později

sony si to s ním a jemu podobným " vyřídila "

msta ze strany hackerů, která má dopad na všechny hráče.. proč? důvod? obhajování geohota? NE! jen arogance zmíněných hackerů .. proč nejde psn? protože sony odstranilo other os, proč jej odstranily? k neprolomení konzole..

na koho se vlastně hackeři zlobí?.. sami na sebe .. blah.. jejich arogance nezná mezí.. !

Odkaz ke komentáři

Je to jen ostuda Sony, ze si nedokaze zabezpecit poradne PS3 a PSN.... Ta zaloba by mela smerovat hlavne na Sony, za unik citlivych dat jejich zakazniku! Tohle je jen strategicky tah, jak odvest pozornost od jejich prusvihu...

až ti někdo ukradne auto, tak to bude Tvoje chyba že si ho blbě zaparkoval, až ti někdo vykrade byt tak to taky bude Tvoje chyba, že bydlíš na špatné adrese a nebo že jsi měl být v ten okamžik doma...

HACKER = ZLODĚJ

a krást se nemá!

Odkaz ke komentáři

až ti někdo ukradne auto, tak to bude Tvoje chyba že si ho blbě zaparkoval, až ti někdo vykrade byt tak to taky bude Tvoje chyba, že bydlíš na špatné adrese a nebo že jsi měl být v ten okamžik doma...

HACKER = ZLODĚJ

a krást se nemá!

Panebože kdy to pochopíte :dozey: Hacker ≠ Zloděj. Nastuduj si Rozdíl mezi Hackerem a Crackerem ;)

Odkaz ke komentáři

Cracker=zlodej

Hacker=nekdo kdo umi se systemem a umi si ho upravit podle svyho

Jinak celkem skoda Sony jsem mel vzdycky rad...a taky mam....nevim co presne udelali...ale drzim jim palce...jen tak z niceho nic by to asi nedelali...a ze capli nekoho kdo rika ze ti neudelal?kdo dneska tvrdi ze je nevinej?my nic to oni.....

Odkaz ke komentáři

HACKER = ZLODĚJ

a krást se nemá!

když neco hackneš neznamená to že hned něco ukradneš ty intelektuále. Ted by právě použil slovo hacker protože hacknutí vlastně serveru nedělá cracker

Odkaz ke komentáři

Co to meles? Je to chyba Sony. Kdyz si pres noc budes nechavat na ulici odemcene auto a klicky v zapalovani, tak se taky nemuzes divit, ze ti s nim nekdo odjede. A pojistovna se na to diva taky stejne - nic ti neda - pokud by se dokazalo, ze jsi ho nemel zabezpecene (neres ted jak; mel jsi ho mit zamcene)..

Proste sakra to si nechate srat na hlavu? Vam to nedochazi?? Sony SERE na hrace! Neustale investuje do toho, aby zabranila warezu, ztraci cas a penize zalobama. Hracum bere OtherOS, aby se pres nej nahodou nedostali vic do systemu a pritom na VASE osobni data, ktera Sony SVERUJETE s virou toho, ze se o ne bude peclive starat, na tyhle data sere! To vam prijde FAIR? Mne teda ne! Zabezpecit data klientu by mela byt samozrejmost! Je videt, ze Sony si dba pouze svoji bezpecnosti, aby ji neunikla nejaka korunka z namastene kapsy - ale na ucty hracu uz sere, na jejich zabezpeceni kasle!

A ze nejede PSN? To take neni chyba hackeru! Hackeri PSN nesmazali, nesmazali zadna data! PSN nejede jen kvuli tomu, ze ho Sony zabezpecuje (COZ MELA UDELAT UZ DAVNO, COZ MELO BYT DRIVE, NEZ PSN VUBEC SPUSTILA!).. Takze nadavejte Sony.

A ze tihle hackeri to udelali tak demonstrativne, ze se na to prislo? Dekujte jim! Buh vi kolik hackeru uz si tam pred nimi data stahlo a prodava je na underground forech? Temhle hackerum neslo o vejdelek (jako o to nejde skupine Anonymous) - minimalne primarne ne - protoze to by na sebe neupozornovali a nenechavali by stopu v systemu - temhle jde o exemplarni priklad toho, jaka je Sony svine, ze resi neustale Geohota a podobne a pritom si sama neumi zamest pred dverma. Kdyby na to hackeri neupozornili a nechali by to v tichosti (tak by to jednak postradalo smysl a opravdu by to asi delali pro penize), tak by na to Sony nikdy neprisla a dal by se kradly ucty bez vaseho vedomi. Meli byste jim podekovat za to, ze Sony dokopali k tomu, aby si to zabezpecili!

Pochopte, ze ta dira se tam neobjevila spolecne s hackery. Ta dira tam byla jiz pred nimi - ti hackeri na ni jen upozornili.

A jeste jedna vec - ti hackeri maji v mozku rozhodne vic, nez vy a cela pomatena Sony dohromady, ktera plati programatory, kteri nedokazi zabezpecit ani PSN, ani PS3.. Programatori na baterky - a tihle hackeri to ve svem volnu vse prolomili.. Tomu rikam nadejni lide. Davat zalobu umi kazdej - THUMBS DOWN SONY.. a THUMBS DOWN pro vsechny loosery, co tu na ne (na ty hackery) hazi spinu. To oni otevreli oci, to oni chteli otevrit oci ostatnim a poukazat na to, co je Sony za spinu. Sony si vyzadala IP adresy (tedy taky soukroma data) vsech nevinnych lidi, co pouze sledovalo nejake YT video. Google (vlastnik YT) jim to na prikaz policie musel vydat.. To vam prijde FAIR? To vam prijde normalni? Je zajimave, ze tohle uz prehlizite, ale ze hackeri maji nejake vase udaje ze spatne zabezpeceneho PSN, to vam vadi.. Proberte se, sakra!

A jeste jeden tematickej:

1984instructions.jpg

Odkaz ke komentáři

Konečně to někdo napsal správně. Mě už ani nebaví se zapojovat do takových diskuzí. V televizi (třeba na Nově :D) nebo všude možně se objeví "Hackeři vykradli PSN" a 90% lidí věří tomu, že jsou špatní a Sony za nic nemůže. Tady je krásně vidět jak média nějakou svojí informací nalákají lidi na něco a většina pak tuhle zprávu začne roznášet dál a ani je nenapadne se nad tím zamyslet, že to třeba může být úplně jinak nebo třeba Hacknutí PSN nemá za cíl ukrást nějaké data. Pokud by se opravdu jednalo o hacknutí za účelem poškození Sony a hráčů, tak stejně za to může člověk co provozuje nějakou službu a neumí si ji ohlídat. Hackeři jsou a budou pořád ať už ti co se snaží na bezpečnostní díru upozornit nebo ti co chtějí krást data, ale pokud někdo chce dělat v téhle oblasti jako Sony, tak musí umět těmto věcem předcházet a řešit je. Svést něco na jiné lidi je tak jednoduché...

Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků.

Odkaz ke komentáři

Konečně to někdo napsal správně. Mě už ani nebaví se zapojovat do takových diskuzí. V televizi (třeba na Nově :D) nebo všude možně se objeví "Hackeři vykradli PSN" a 90% lidí věří tomu, že jsou špatní a Sony za nic nemůže. Tady je krásně vidět jak média nějakou svojí informací nalákají lidi na něco a většina pak tuhle zprávu začne roznášet dál a ani je nenapadne se nad tím zamyslet, že to třeba může být úplně jinak nebo třeba Hacknutí PSN nemá za cíl ukrást nějaké data. Pokud by se opravdu jednalo o hacknutí za účelem poškození Sony a hráčů, tak stejně za to může člověk co provozuje nějakou službu a neumí si ji ohlídat. Hackeři jsou a budou pořád ať už ti co se snaží na bezpečnostní díru upozornit nebo ti co chtějí krást data, ale pokud někdo chce dělat v téhle oblasti jako Sony, tak musí umět těmto věcem předcházet a řešit je. Svést něco na jiné lidi je tak jednoduché...

Příklad pro nechápavé: Banka má na nějaké pobočce peníze a zloději je ukradnou. Zloděj (stejně jako hacker na příkladu PSN) spáchal trestný čin, ale hlavní je, že banka si měla zabezpečit své peníze stejně jako Sony data hráču na PSN a na tom, že někdo něco ukrad je vidět jak se dotyčná firma stará o bezpečnost zákazníků.

Freeman slááááááááávááááá někdo to popsal spravně :love:

Odkaz ke komentáři

Co když je to úplně jinak. Vždyť všechny informace máte z internetu nebo z televize a to mi jako spolehlivý zdroj nestačí!!! Freeman, píšeš tu, že televize je médium a podává nám informace jak chce a zbarví je jak potřebuje, a s internet bych řekl, že je to stejné nebo spíše jeden člověk napíše nějakou blbost (řekněme si že na netu už každý několikrát četl nějakou hovadinu, nepravdivou informaci) a všichni tomu uvěří a nemusí to být pravda. Co když opravdu Sony žaluje ty správné špatné lidi a nebo taky ne. Já to nevím a vy to taky s jistotou nevíte a to že anonymové píšou, že to neudělali je nedůvěryhodné, mohli to udělat, ale teď to zapírají a nebo to neudělali, ale nemají důkaz jejich neviny, jsou v háji. Samozřejmě se mi líbí myšlenka hackerů, ať nám vydavatelé nerozkazují jak máme nakládat s jejich výrobky, je snad moje věc jestli si do PS3 dám cfw nebo ho nabarvím narůžovo, vždyť když si koupíte auta, říká vám prodejce, kde s ním můžete jezdit, jaký motor v něm musí být. Dnešní doba je jen o zákonech a pravidle, na každém kroku vás sledují, masmédia ovlivňují, za chvíli svobodu překroutí v otroctví, ale my si toho nevšimne jak po krocích svobodu budou měnit podle svých představ.

Odkaz ke komentáři

20 let je za vraždu,ne za prolomení systému,za tohle se tušim dává tak 6-8 let ne?Inu,sony má prachy,tak mužou bejt kluci rádi,že nedostali křeslo :D...

já bych dal nějaký trest samotné korporaci SONY.Sony si měl svůj úžasný PSN zabezpečit.... a ne že se tam nabourá kde jakej cucáček co si říká hacker

Odkaz ke komentáři

Většina lidí si furt myslí že hackerství dělá skupinka blbečků s brýlema jen pro zábavu a jen se nad tím mávne rukou(at si hrajou děcka), ale neuvědomují si že tím poškozují lidi a firmy, je to stejné jako když ukradnou auto na ulici nebo vyloupí banku. Vemte si že máte někde účet např. internet banking nebo udáje z karty na PS network a nějací impotentní blbečci(zločinci) vám ty těžce vydělaný prachy jen tak seberou, ano můžete nadávat na Sony nebo na tu banku, že to má špatně zabezpečený, ale jak si může nějakej čur... vůbec dovolit mě šáhnout takto na prachy nebo citlivá data. Stahují se filmy za těžký prachy, hry se stahujou, veškerý software a když chtějí prolomit ochranu ps3, tak tím Sony automaticky může přijít o stovky milionů dolarů jenom kvůli tomu že si chce někdo ukradnout hru a vypálit a hrát ji a neuvědomuje si že ta hra není udělaná zadarmo. Když jdeš do obchodu tak musíš taky zaplatit za nákup, když si chceš hrát hru tak si ji zaplat, když se chceš podívat na film jdi do kina nebo si jej kup, ale pokud na to nemáš prachy tak to prostě mět nebudeš. Já bych chtěl taky Ferarri, ale nemám na něj tak ho prostě mět nebudu.

Odkaz ke komentáři

já bych dal nějaký trest samotné korporaci SONY.Sony si měl svůj úžasný PSN zabezpečit.... a ne že se tam nabourá kde jakej cucáček co si říká hacker
ty si, krome zkopirovani cracku do hry, neco prolomil? ze rikas ze se tam naboural kazdej cucacek... az neco dokazes, pak kritizuj
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu