Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak dostat DVD klíč ze základovky?


sovik

Otázka

Ahoj všichni. Mám tak trošku problém. Můj box dostal E10, tak jsem se ho snažil opravit, leč marně. Sehnal jsem tedy novou funkční základovku na Aukru, bohužel nemá mechaniku. A to je ten problém. Googlil jsem, ale moc jsem toho nenašel. Tak kdyby náhodou někdo věděl jak na to a dokázal mi poradit, tak bych byl vděčnej :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jednoduše - jestli máš jen desku bez mechaniky, musel bys desku jtaggnout, což jde na dost malé skupině desek, které se vyznačují dashboardem 7xxx, na novějších 8x již byla tato možnost zablokována.Takže podle mě to můžeš dát maximálně do popelnice nebo zpátky na aukro :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

DVD mechanika příslušný klíč, který odpovídá základní desce samozřejmě obsahuje, takže to není pro servis problém. Dělají to tak, že vezmou novou mechaniku, upraví klíč v jejím firmware tak aby odpovídal desce (ten vyčtou z té špatné mechaniky) a je to - ale ty tu původní mechaniku k dispozici nemáš, takže jak ti už řada lidí napsala, fakt tudy cesta nevede. Dostat mechaniku do stavu, aby nedokázala poskytnout klíč moc časté,co já mám zkušenost, není - spíš odejde mechanicky (optika atd), ale flash paměť je stále dostupná - takhle to obecně řeší při výměně mechaniky neoficiální servisy - jako třeba já :-)

Jinak pokud jde o MS ofiko servis, když tam doneseš konzoli s poruchou (třeba RROD), obyčejně ti vyměněj střeva komplet tj máš novou desku i mechaniku, takže vůbec neřeší co si měl za klíč předtím, daj ti celý nový pár (deska+mechanika),což je samozřejmě zajímavý pouze v platné záruce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu