codek Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jak vypínáte svůj Xbox ? Najedete na Dashboard, a pak až softwarově vypnete konzoli ? Přímo ve hře vypnete softwarově konzoli ? Nebo při hře vypnete hardwarově tlačítkem ? Já osobně vyjedu ze hry na dashboard a pak konzoli vypnu ovladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ovladac a pak hw na prepetovce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ve hře vypnu xko normálně tlačítkem na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 tlačítkem :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ovladačem nebo když je ovladač daleko tak nohou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zbytečná otázka - myslím že je to naprosto jedno jakým způsobem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 pochybuju,že to někdo vypíná tak,že to vytahne ze zásuvky...:Dtakže vlastně každej stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jestli chce někdo šetřit hw tlačítko tak přes ovladač... někdo se natáhne, někdo jen zevlacky přes ovladač (muj styl)... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Kdysi jsem vypinal pres IR dalku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 klidně při hře...přes ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Když je to na dosah hnáty tak se snažim kopnout do OFF a je klid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zajímavá otázka :D Jak kdy.... Nejčastěji přes ovladac pac jsem linej se zvedat :) Občas ale zklouznu do dashboardu zcheknu kdo co z friendlistu dělá a pak teprve vypinam :) Přes hw tlačítko jen sporadacky, spis omylem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Pokouším se ho vypínat telekinezý ale moc mi to nejde takže to jistí ovladač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Me uz se to jednou povedlo, ale dost mozna to souviselo s vypadkem proudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ovladačem při hře a následovně vypnu ještě celou přepěťovku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Zbytečná otázka - myslím že je to naprosto jedno jakým způsobem . Vím že je to jedno jen mě to zajímalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 u mně záleží jak sem ochotnej vstát,spíš softwarově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 HW násadou od smetáku, když jsem líná, tak vyhodím pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Vím že je to jedno jen mě to zajímalo :-) Právě že se ale tohle téma tady už probíralo a je to zde zase jak vidíš jen zbytečné pindání . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 On je to totiž dotaz o ničem. Z podobné kategorie jako např "máte xbox vlevo od televize, pod ní, nad ní, nebo vpravo?" nebo " je lepší hrát odpoledne nebo dopoledne?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Dotaz urcite zbytecny je (jeden z nejzbytecnejsich co jsem tu za posledni dobu videl), ale rozhodne bych nestrkal do stejneho pytle z vyse uvedenymi... Jinak na pravo od televize a rozhodne vecer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Vypínal jsem to přes Logitech Harmony one - ted jsem xko prodal a čekám na slimko - to se dá taky vypnout ovladačem nebo nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 HW násadou od smetáku, když jsem líná, tak vyhodím pojistky. Není náhodou Vypínání uděláno na vodivost ? nevím teda jaký máš xbox ale mne na Slimku nejde zapnout nicim jinym nez některou částí těla, skoušel jsem si uchem :D ale je to moje prvni konzole takže pokud je na drivejsich verzich tlacitko tak se omlouvam za dotaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Teprve slimo ma tohle dotekove vypinani, drive to byla hardwarova tlactika....ma to tedy jit stlacit, jen lidskym telem? pac me se nekolikrat stalo ze jsem se ohybal a vypnul jsem to omylem prdeli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 pokudnemáš lepru, měl by být zadek pořát částí tvého těla...jak to tedy je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.