DeSmond Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Ale nevypinam to nahej, o to mi šlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Aha to mi nedošlo :D jo asi ta vodivost funguje i pres obleceni, jednou jsem leštil tlačítítko pro vypnutí/zapnutí hadříkem co mám na monitor, asi 6x přeloženým a i tak se zapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 JJ to je fakt to mi nedoslo to se mi stava cato, tekze je to nerealne ze by to bylo jen primym dotykem tela....ale ta tvoje "vodivost" mi to vsugerovala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 gombíkom a potom vytrhnem kábel od napájania (kvôli audio prepojeniu), ak nebudem na Live (synch time) tak gombík + vytiahnutie AV káblu a odpojenie chladenia z USB na USB predlžovačke :-) to je veda, čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 gombíkom a potom vytrhnem kábel od napájania (kvôli audio prepojeniu), ak nebudem na Live (synch time) tak gombík + vytiahnutie AV káblu a odpojenie chladenia z USB na USB predlžovačke :-) to je veda, čo? Na to je potřeba titul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmarsal Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Vypínám různě. ale párkrát se povedl vypnout psovi, samozřejmě ve chvíli kdy jsem hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 to nasere co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Když mě hra nase*e podržim dlouze guide tlačítko na ovladači dám turn off console a je po prdeli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Když mě hra nase*e podržim dlouze guide tlačítko na ovladači dám turn off console a je po prdeli ;) Asi tak :-D ...jinak vypínám spíš přes ovladač, když jse blízko xka tak hw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Je to snad úplně jedno jak to vypnout ne? Nechápu smysl tohohle topicu, ale abych nebyl OT tak to napíšu i já - normálně vypínám tlačítkem na konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Jedno to je, ale nekoho to ocividne zajima..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Maxi dildem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 vypnu hru a potom vypínám přes ovladač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Nijak xko sem dlouho nezapl :lol: Me by zajmalo jak zapinate ovladac proboha? To musi byt tezka vec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Jak vypínáte svůj Xbox ?Najedete na Dashboard, a pak až softwarově vypnete konzoli ? Přímo ve hře vypnete softwarově konzoli ? Nebo při hře vypnete hardwarově tlačítkem ? Já osobně vyjedu ze hry na dashboard a pak konzoli vypnu ovladačem mě by víc zajímalo jak zapinate svoji konzolli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Třeba já jsem měl problém, když mi hry běžely jen přes romku, tak jsem vypl a romka furt hučela, takhle jsem to udělla třeba 3x a furt nic... no a od ty doby, co instaluju jen na ovladači :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 mě by víc zajímalo jak zapinate svoji konzolli.. 2x tlesknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Většinou se vypíná sám (Auto-off). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Já svuj Xbox nevypínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Já teda téměř vždy zapínám i vypínám ovladačem... prostě se po něm natáhnu, vezmu do pracek, zapnu a pařím... Když dopařím, vypnu s ním Xko a dám ho zase na místo... Sem tam také tlačítkem "eject" na mechanice, když chci rovnou hrát jinou hru, než tam je právě vložená... Tlačítko na zapínání jsem snad nikdy nepoužil. Jinak k tomu dotykovému tlačítku na vodivost... mě to spíš prijde k nicemu, jelikoz se mi diky tomu akorat podarilo parkrat omylem vypnout xbox nebo vysunout medium, kdyz jsme kolem prejel prstem, prijde mi docela citlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Většinou dlouhým stisknutím tlačítka na ovladači, potom Turn off console a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Xbox se da vypnout ???? :D :D :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Vypnutí provádím dlouhým stiskem tlačítka "xbox" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 No, já asi chápu, proč se na to lidi ptají a spíš nechápu ty co nevím proč se konzole může vypnout jakkoliv kromě vytrhnutí ze zásuvky. Zatím jste to tady totiž vůbec nikdo nevysvětlil, jenom jste řekli že je to jedno. Tak já bych to trochu vysvětlil jestli mi to dovolíte :cheesygrin: Jde o to, že lidi si myslí, že herní konzole je počítač, což sice je, ale ne tak klasický jako PC. Počítač totiž vypínáte tak, že mu dáte nějaký "povel" k vypnutí. Buď (windows) ve startu vypnout, nebo máte nastavené tlačítko, že při zmáčknutí se má vypnout. Rozdíl je v tom, že když se vypíná stolní PC tak je potřeba ukončit běžící programy, aplikace a služby, protože všechny tyhle věci používají paměť RAM a průběžně si ukládají data na disk. Pokud dojde k vypnutí počítače bez ukončení programů, můžete přijít o neuložené data a v horších případech se vytváří na disku ztracené soubory, které zabírají místo, ale v podstatě tam nejsou. Ještě v horších případech jsou to vadné sektory na disku. Herní konzole ovšem využívají operační paměť a pevný disk trochu jinak. Neukládají víceméně žádné informace do RAM, které by bylo potřeba následně uložit na disk, aby jste o ně nepřišli. Tudíž "operační systém" konzole umožňuje vypnutí takřka v jakémkoliv stádiu a maximálně přijdete o neuloženou herní pozici, ale nestane se vám, že by konzole při příštím zapnutí hodila modrou obrazovku s tím, že nějaký systémový soubor je poškozen a systém nenaběhne. Závěrem je to, co jste tady už všichni psali, vypínat ho můžete třeba násadou od smetáku, telekinezí, nebo přes herní ovladač, je to opravdu jedno. Jenom tak mimochodem já ho taky vypínám přes ovladač. A xbox mám přes UPSku, aby v případě výpadku proudu a nedochlazení nepřišel k újmě na zdraví :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 To jsem potřeboval slyšet. Díky za vysvětlení. a doufám že pod mím poděkováním bude spousta vět stylu a tos nevěděl ? to ví každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.