tekken90 Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 1) musíš je porazit v boji 2) čekat až se ti náhodně vylosujou mě se ifrit (ten ohnivej - prvni) povedl až u toho černýho draka (Bahamut) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Teda jak to tu ctu, tak se mi uplne zapaluji lytka :oops: :D Ale ja vydrzim....snad.... :D Jinak jak to vypada s English verzi? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Díky za návod. Určitě v tom pokračuj...jen by se mi hodila jedna rada a to , že sem se zasekl hned u prvního savepointu a ten typ co tam stojí u těch dveří mi nechce pustit do briefing room, co mám dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 otevri tu skrinku jak je vedle nej koleckem,jestli si tam kde myslim,jinak tekken:Ifrit se mi jeste nevylosoval,ten drak to neni jeste bahamuth...myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 pomozte sem už dostal ten meč jak měl cloud a pak je tam mise a až po ty misi dostavam volnej pohyb ve městě a nevim co mam dělat pokecal sem se všema lidma ve městě snad 10x a furt nikam se nedostanu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 pomozte sem už dostal ten meč jak měl cloud a pak je tam mise a až po ty misi dostavam volnej pohyb ve městě a nevim co mam dělat pokecal sem se všema lidma ve městě snad 10x a furt nikam se nedostanu dal musíš jít do training room,promluvit s profesorem u tý vitríny,kecat s nim dokuď ti bude dávat na výběr,vždycky dávej tu horní možnost,čeká tě řada soubojů,potom jdi do materia room,promluv s profesorem uprostřed,pak di do výtahu a dej 3 možnost zeshora,potkáš Sephirotha,hodí tě do do briefing místnosti,pokecej s profesorem,potom di do výtahu,zase 3 možnost,hurá,začne utok na Shinru a potom už je to jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ne to neni vono to sem už udělal davno jak bych to vysvětlil je to po ty misi kdy zabiješ to ho sviho učitele (dlouhovlasej vlasy učesany dozadu) jak ma ten meč tlustej ten hustej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 už nemusite sem to nakonec udělal ted sem v pasaži kde potkam Tifu a Sephiroth se zblazni a mam s nim tedka rvačku ff7 crisis core me bavi pořad vic a vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 tekku jsme přece dva ff blázni jsi zapoměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 no konečně už sem to udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 dohral se ff 7 crisis core juchuuuuuuuuuuu nejlepši hra na psp co sem hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 c0bca:teď bych potřeboval radu já,co mam dělat po tom co zabiju toho zlatýho draka? pořád se tam motam,nevim kam mam jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 to by tě měl odnest ten jednokředlej učitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ale možna že ne moc si to nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 c0bca:teď bych potřeboval radu já,co mam dělat po tom co zabiju toho zlatýho draka? pořád se tam motam,nevim kam mam jít... odejdi z budovy a dojdi až ke kostelu .. tam odletíš ve vrtulníku a dál už budeš vedět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ale možna di tam jak je tam ten vlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 od toho vlaku se dostane ke kostelu ;)....takže to je ta samá cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 dik moc,hned vyzkousim FF Fanatici sobe:D P.S. delali ste ty drepy v training room? je to fakt lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 jj dělal už sem je udělal všechny:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 c0bca, jak si udělal to místo, jak si se zasekl, s tím jak dostaneš velkej meč a začínáš v kostele, brečíš u Aerith, prošel jsem celý město a nic pls pomozte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 myslím že máš odejít zpátky do budovy shinra...já už si to nepamatuju ale myslím že je to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordCloud Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Dobrej návod, dík Tekku máš dobrej vkus. Final Fantasy je nejlepší herní série na světě + tomb raider :) jo a to posledně sem tu nepsal já ale kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 tam jsem byl, kecal se všema , ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 myslis po ty bitve s destnikem na plazi? (mimochodem dalsi lol vec:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 myslis po ty bitve s destnikem na plazi? (mimochodem dalsi lol vec:D jj to je dost lol :D...ne on myslí předtím..jak se dostat na tu pláž..já to už zapoměl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.