Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FF7CC: Jak na něj [JAP]

tekken90

Recommended Posts

Ludia kto mi zistí to heslo do sejfu jaksi mi to nejde a ešte horšie je, že ten voják tam stojí a ja nvim co mám robit v tej vile.. proste v podzemí som zobral truhlu a ten typek tma furt stojí. Navezujem na problem čo tu bol spominany s tym sejfom kde vyskocí ten kaktus..hh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

FF7CC dohráno za 20 hodin...mise asi na 60 %......FF7 nahráno 110 hodin....všechny postavy max level, všechny materie atd :cheesygrin:

:blink::blink::blink: FF7 a mas vsechny materie a max level ? :? to mi nerikej, ja se ti na tohle nechytnu a tohle vse za 110 hodin? :blink::lol:

Odkaz ke komentáři

:blink::blink::blink: FF7 a mas vsechny materie a max level ? :? to mi nerikej, ja se ti na tohle nechytnu a tohle vse za 110 hodin? :blink::lol:

max level u postav, materie všechny ale ty nemám na max level abych měl master materie...a za 110 hodin pohoda...

škoda že sem smazal save :(.....no aspoň důvod to znova dohrát :)

7lance7 : v každý hře je číslo do savu jiný...někde tady v topicu sem dával odkaz na youtube video kde je to ukázaný všechno

Odkaz ke komentáři

jo ale treba ze ja sem si u FF9 myslel pri 5. dohrati ze jsem ziskal vsechno, ale nebyla to pravda, dohral jsem to po osmy ale to jsem zapomnel na neco co jsem po minulem dohrati mel...

proste tezko rici jestli jsi opravdu dostal vse nebo ne...( kde jsi sebral materii Underground? (nebo ta materie jak zastavila cas pri boji s Emeraldem(zbytecna materie(po boji mi zbydou minimalne 2 minuty:))) > ja sem tuhle materii nikdy nedostal

PS: u FF8 se max level u postav udela behem 2 hodin na Heaven/Hell islandu :)

Odkaz ke komentáři

Pro Underground Materii (teda jestli to je ta, co zastavuje u Emeralda cas, jsem to nehral vecnost) musis tusim Morphnout smrtku v lodi nekde v Junonu v podvodnim tunelu, nebo co to bylo... Uz si to skoro nepamatuju. Pak to, co ziskas, odneses nekomu z prvniho mestecka po Midgaru (sakra, uz si to musim zahrat znovu, nevim uz ani pulku nazvu). Aspon myslim, se mi to uz trochu zamlzilo v hlave. =)

A v FFVII opravdu jde s presnosti rict, ze jsi to dohral na 100%.

Odkaz ke komentáři

Hh akurát to luštím kedže sa v takýchto veciach vyznám - prekladal som už GTA VCS do SK tak sa snažím tomu príst na koren už som rozbalil pkg a ted musim ešte zistit co s pmp a ako ich dat spet atd a potom vám predám recept a možno aj budem prekaldat do sk kedže eng je už davno na nete napísane a podla toho sa to dá prekladat..

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Ked vyde ENG vs tak mi napiste ICQ 336311448..prekladal som GTAVCS a teraz lusitm core cez 10 programov a teoreticky bych už možn ovedel upravit videa...to sa potom bude riešit ale učtie budete potrebovat hlep s vlozenim toho do hry...

1. už som dokazal rozbit velky subor v isu PKG cez rusku utilitku kde su videa...nasiel som konvertor na PMF videa hoci nechapem som nedomylsle preco to avi ma napr..3giga poslenda ukazka neco s tmy vymyslim cez naky program.. dalej ešte som neskusal zvuk ale podla navodu staci pridat wawko.. ted som nasiel konverter MPS to PMF na gamebooty sa pouziva...a ešte najdem konvertor AVI to MPS..

-moja mienka: PMF sa prekonvertuju na AVI title zmenia ako v titulkach vo videi..a vratia spet v PMF..dufam, že ta ruska utilita vie aj PKG spojit.. dufam, že tu niekto ocnei moju namahu a potom neico vazne s tym vymylsime elbo FF crisis naj hra na PSP...

2. ešte som do toho nevrtal ale viem v ktorom subory je item a cele menu..to potom kuknem podla toho eng naky editor..

Potom ked vyde na ENG vs rad pomožem...preklad necham na VAs :P ale aspon nieco pomožem..

3.diakritika vo videach nebude problem ale v menu možno...

EDIT: vyrieseny bug s velkostou..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu