Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hitman Absolution

tekken90

Recommended Posts

Square Enix oznamuje Hitman Absolution

Vývojáři z IO Interactive na svém twitteru v minulém týdnu slíbili, že se už brzy dočkáme odhalení jejich nové hry. Slib splnili, protože herní vydavatel Square Enix nyní oznámil hru Hitman Absolution, která vyjde letos na Playstation 3 a Xbox 360. Bohužel přesnější informace se dozvíme až zítra a poté na E3. Alespoň se můžete pokochat nad prvním teaserem, který sice moc neprozrazuje, ale fanouškům holohlavého zabijáka udělá určitě velkou radost.

Hitman Absolution informace

Včera jsme vám přinesli první teaser na hru Hitman Absolution, nyní vám přinášíme první informace. V Hitman Absolution se opět ocitnete jako Agent 47, chladnokrevný zabiják, který bude muset vyřešit nejtěžší úkol, jakému kdy čelil. Byl totiž zrazen svými nejbližšími, v patách mu je policie, takže nejde o záviděníhodnou situaci. 47ka se tak ocitne v centru obrovského spiknutí, kde půjde i o osobní pomstu. Vývojáři z IO Interactive pro nový díl vytvořili zbrusu nový engine, který nazvali Glacier 2. Díky tomu by grafika měla být naprosto k nakousnutí a přinést tak i daleko více filmových momentů. Vývojáři se rovněž chlubí tím, že samotná hratelnost staví na osvědčených prvcích z předchozích her, ale přináší i řadu novinek, ze kterých budou fanoušci skákat až do stropu. Více se dozvíme na nadcházející výstavě E3. Vydání hry Hitman Absolution je naplánováno na rok 2012 pro Playstation 3 a Xbox 360.

Další informace o Hitman: Absolution

Začátkem tohoto týdne byl oznámen Hitman: Absolution, který opět sleduje Agenta 47, chladnokrevného zabijáka, jenž přistoupí na svůj doposud nejnebezpečnější kontrakt. Poté, co ho zradí ti, kterým věřil, a policie je mu v patách, se ocitne ve středu temné konspirace a musí vyrazit na osobní cestu napříč zkaženým a prohnilým světem, aby odhalil pravdu. Dnes se na internetu objevily další informace, které rozhodně nesmí minout žádný fanoušek známého zabijáka. Agent 47 bude mít v novém dílu hodně blízký vztah s Dianou Burnwood, kterou ztvárnila hollywoodská herečka Marsha Thomason. Mezi oběma to má dost jiskřit a jejich vztah bude zhruba takový, jako mezi Q a Bondem. Hlavním padouchem pak bude Blake Dexter, kterého zahrál Keith Carradine. Dějištěm hry má být údajně Amerika, přičemž Hitman bude posílán na nejrůznější mise do velkých měst, jako je třeba Chicago. Horší informací pro hráče určitě je, že s vydáním se počítá až na příští rok pro Playstation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...

Tak Hitman pokořen (11 hodin 59 minut). Kdo to máte za sebou? Líbil se vám příběh? V recenzích byl často vytýkán, nicméně já jsem byl spokojen. Nic výrazného ani zvláštního jsem nečekal. Nebyl nikterak špatný a popravdě jsem se soustředil spíše než na příběh na mise samotné a jejich vykonání. Párkrát jsem to prostřílel, párkrát jsem zkusil co nejprofesionálnější průchod. Hře dávám s klidným svědomím 9,5 z 10.

HaNocri.png

Upraveno uživatelem hanocri
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu