kubas05 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já datum beru podle oficiálních stránek a ign.com, tak nevím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ja podle wikipedie a medii....cely svet to ma 10. jen Severni Amerika 14. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Na T.leech je DNF...dneska ho tam nekdo hodil..je to PC verze...ale ze zvedavosti zkusim uz tu,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Po dohrání dema musím říct,že hra nabízí přesně tolik, kolik se od ní očekávalo. Klasická FPS akce ze starých dobrých dob je v Dukovi cítít na každém kroku. Hlášky parádní, akce přímočará a velká dávka nepřátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 demo mi na xku nejde :-( prý se k hraní musí použít hacknutý noJTAG profil... potvrdilo to více uživatelů na jiném fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pidous Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak a je venku plna hra.... Duke Nukem Forever XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 paráda už ho sosám!!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 muzete to pak nekdo pls hodit na loadfiles nebo czshare? a kdyztak dejte info jestli potrebuje ten novej dash...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Chtěl bych se zeptat jen na jednu věc...nikdy jsem žádného Duke Nukema nehrál, tak se chci zeptat jestli tohle vážně stojí za to si to zahrát? ptám se hlavně těch co ozkoušeli už alespon DEMO nebo začali hrát už plnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No myslim ze ta hra je vylozene pro fanousky duka, pro ty kteri na tu hru cekal dlouhe roky....ja to demo hral a uprimne reknu ze to ani za to vypalene dvd nestoji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ja Demo hral na PC a musim řict že bylo Bomba sice to bylo jen demo ale jakože sem si ho užil jak vyde Plna tak rozhodne koupim origošku a potomhle co si to napsal si myslim že ais nejsi pařmen protože ta hra ma co dosebe a nemužeš porovnavat Demo z Plnou hrou a Duken je Klasika i když o hodne let zdržena klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No myslim ze ta hra je vylozene pro fanousky duka, pro ty kteri na tu hru cekal dlouhe roky....ja to demo hral a uprimne reknu ze to ani za to vypalene dvd nestoji Takže je to kravina řikáš jo..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Duke nukem 3D byla prvni hra co jsem kdy hral,takze pro me to urcite za vypaleni stoji...Fanda jsem urcite,duke byl vzdycky hodne o legraci , nadsazce a super hlaskach...ta hra nesplni ocekavani uz z jednoho duvodu,a to je ten ze se na ni ceka tak dlouho,ale ja se fakt tesim az budu zase likvidovat prasata a strkat prostitutkam prachy do vystrihu :-) jinak ted se mi to vypalilo a nepotrebuje to novej dash nic,tak jsem pak napisu me postrehy,pokud nekdo bude chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 onefootman - souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ccinkyda - toje jako kdybysi řekl že cela Serie Resident evil stoji za ♥♥♥♥♥ ja bych ti určite doporučil si hru zahrat protože každej je jinej a každej ma svuj nazor ale Fandove sou Fandove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Asi to tedy je spíš komická hra než nějaká pořádná střílečka co? ccinkyda - toje jako kdybysi řekl že cela Serie Resident evil stoji za ♥♥♥♥♥ ja bych ti určite doporučil si hru zahrat protože každej je jinej a každej ma svuj nazor ale Fandove sou Fandove OK, asi to tedy risknu a vyzkouším to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tak to by ses divil tam je Furt jen akce tam se chvilku nenudiš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 no tak me se to libi moc, grafika by sice potrebovala radne polepsit,ale tlemim se tu jako ♥♥♥♥♥ :-) je tam hodne odkazu na starsi dily, zajimavej system zvysovani zivota - listy., hezky se da vyuzit napr.telocvicna - cinky,pinball atd...ted jsem v sachte, zhaslo se a koukam na toho vesmirnyho ksichta jak se s jinym drzi za ruku a potme oba satraj,k tomu hlasky...no proste super..ze zacatku to bylo trochu ukecany ale ted uz to jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Na ty hre je strasne videt ze ji vydali vicemene kvuli fanouskum, protoze vedeli ze se bude prodavat at bude jakakolic, ale uz jsem tu nekde postoval prispevek za kterym si s tojim, a totiz ze to je celkem oskliva (na dnesni pomery) hra, coz by mi ani tolik nevadilo, kdyby to nebbylo oldschoolovka jak prase...nemyslim si ze to je extra dobre odvedena prace a i hratelnostne me demo vubec nezaujalo..ale urcite si to zahraju, protoze mam duka rad (a proto si to asi zahraje spoustu lidi), ale jak rikam, za koupi mi to nestoji, to jsou letos zastupy lepsich her.....tohle je proste hra pro prachy a je to na ni videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Na ty hre je strasne videt ze ji vydali vicemene kvuli fanouskum, protoze vedeli ze se bude prodavat at bude jakakolic, ale uz jsem tu nekde postoval prispevek za kterym si s tojim, a totiz ze to je celkem oskliva (na dnesni pomery) hra, coz by mi ani tolik nevadilo, kdyby to nebbylo oldschoolovka jak prase...nemyslim si ze to je extra dobre odvedena prace a i hratelnostne me demo vubec nezaujalo..ale urcite si to zahraju, protoze mam duka rad (a proto si to asi zahraje spoustu lidi), ale jak rikam, za koupi mi to nestoji, to jsou letos zastupy lepsich her.....tohle je proste hra pro prachy a je to na ni videt... takhle moc nemuzu soudit, pac to tak dlouho nehraju,ale je snad jasny kazdymu ze vyvoj trval dlouho,a prachu se do toho nacpalo taky mraky,takze to museli vydat aby se jim aspon neco vratilo,ale me se to zatim fakt docela libi... uvidime dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jasny v Dukovi se utopilo spoustu penez a kdyz 3D Realm zrusil vyvoj, tak v tom gearbox videl velky potencial, protoze meli "temer hotovou" hru o ktery vedeli ze pujde na oodbyt uz jen z toho duvodu, ze na ni fanousci cekali X let.... nejhorsi je, ze sice bude prodavana a mnoho lidi si ji zahraje, ale ta hra nevejde do herni historie kvuli svym kvalitam, ale proste jen kvuli tomu ze to je duke, na kteryho se cekalo hooodne dlouho... vydat se ta hra o pet let driv, mohl to bejt hit.....takhle to bude nanejvys prodejni hit a v zaplave letosnich kvalitnich her se to neztrati jen kvuli "image".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Zahrál jsem demo na PC a přesně podle mého očekávání , hra hodně oprašuje starého dobrého Duka a tak to má vypadat :) Už se těším až dám plnou na X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Tak mě to přišlo dobré na odreagování. Nic víc nic mín. Ale nějak mi ve hře zatím chybí krev, ale jsem na začátku. Mám tu plazmickou zbraň a teď už i pistoli, ale když do nich střílím žádné krve jsem si bevšimnul. Jen když je popravím kopancem tak něco stříkne, ale jinak nic. Přijde mi to divné Duke byl vždycky o krvi co si pamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Neni to zatim tak strasny, cekla jsem to horsi....ale podle me to jeste spadne :) http://www.metacritic.com/game/pc/duke-nukem-forever/critic-reviews Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.