DJLada Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Zdravim zde všechny na foru jsem novým majitelem ps3 slim s frimwarem verze 3.42 jak na tomto stroji spustit zálohované nebo stažené hry z netu ? Jelikož vlastním i XBOX 360 tak tomu moc nerozumím.Pomůžete prosím dík zajakoukoliv pomoc.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 V podstatě existují dva způsoby, buď pomocí USB zařízení jailbreak, nebo si přehrát podle návodu ofw na cfw. 1) http://console-forum.net/tema/102808-teensy-ps3-jb-psgroove-backup-manager 2) http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 V případš toho USB JB musíš udělat downgrade na 3.41, ale doporučuju CFW 3.55, který ti bezproblému půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJLada Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 jeste bych se chtel zeptat PSko je v zaruce asi tim prijdu o zaruku nebo je mozne se vratit na puvodni frimware dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJLada Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 zdravim tak se mi to konecne povedlo ubdejtoval jsem to na OFW 3.55 pote na CFW 3.55 kmeaw a pete jsem nainstaloval gaia v2.07 ale nevim co dal jak dostat tu zatracenou hru stazenou z netu poradite prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJLada Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 jeste posledni co me napada ze to vipalim na BD-RE a jestly to nepomuze tak nevim :) a jestly to nepomuze tak nevim ch jo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DJLada
Zdravim zde všechny na foru jsem novým majitelem ps3 slim s frimwarem verze 3.42 jak na tomto stroji spustit zálohované nebo stažené hry z netu ? Jelikož vlastním i XBOX 360 tak tomu moc nerozumím.Pomůžete prosím dík zajakoukoliv pomoc.8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.