Wyder Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ten Draug pred koncem Chapter 2 je docela tezkej, nedovedu si predstavit, ze bych to dal na vyssi obtiznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 kámoš už to má na temnou dohraný... !!!SPOILER!!! potřebuju poradit, dělm úkol S TLUKOUCIM SRDCEM. Je to v druhé kapitole, zadal mi ho elf před hospodou, ve spálené vesnici už jsem byl ale teď nemůžu najít vchod do trpasličích katakomb kde mám ohledat mrvtoli. Víte jak se tam dostat a kde je vstup. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Mohlo by ti pomoci toto : http://www.uloz.to/xGjowJz/zaklinac2-pruvodce-a-manual-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 kámoš už to má na temnou dohraný...!!!SPOILER!!! potřebuju poradit, dělm úkol S TLUKOUCIM SRDCEM. Je to v druhé kapitole, zadal mi ho elf před hospodou, ve spálené vesnici už jsem byl ale teď nemůžu najít vchod do trpasličích katakomb kde mám ohledat mrvtoli. Víte jak se tam dostat a kde je vstup. díky Jasny, to jsem taky nejdriv nevedel. Musis u te vstupni brany (jak si prve kecal s tema dvouma trpaslikama) jit nahoru na ochoz a bokem projit do toho "chudinskeho predmesti" (nebo jak se jmenuje). V nem je vzadu vchod do podzemi, coz je ale ve vysledku jen pruchod na druhou tranu skal. Vylezes u takovyho jezera, to obejdes, zabijes par nepratel a jses tam. V tom lese v zadu je vchod do krypty... Snad jsem to popsal dostatecne srozumitelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Mohlo by ti pomoci toto :http://www.uloz.to/xGjowJz/zaklinac2-pruvodce-a-manual-rar Ono to tam je dost krkolomne popsane. Resp. teda hlavne ta orientace v okoli Vergenu a tech trpaslicich chodbach je dost na dve veci... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 no myslíš to malí jezírko s vodopádem, kde je to tam na takovým malím dvorku, kde se jde potom do podzemí...jinak manuál mám origoš ale z toho to nejde poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 no myslíš to malí jezírko s vodopádem, kde je to tam na takovým malím dvorku, kde se jde potom do podzemí...jinak manuál mám origoš ale z toho to nejde poznat Ano tohle, to jezero obejdes, v lese zabijes par lidi a pak na te druhe strane jezera je vstup do toho podzemi, kde jsou ty mumie vojaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ale to jezírko je na dvorku a není tam cesta přímo do lesa jen jedny dveře do jako kdyby podzemí a druhé do města... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ale to jezírko je na dvorku a není tam cesta přímo do lesa jen jedny dveře do jako kdyby podzemí a druhé do města... Já myslím jezero za touhle chodbou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 díky tak to jsme myslel jiný teď to už určitě najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Já myslím jezero za touhle chodbou... tak díky pomohlo to našel jsem to:-)[ATTACH=CONFIG]16964[/ATTACH] tak díky pomohlo to našel jsem to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMarty Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Zdar závisláci,mám zásek u toho exorcistickeho obradu kdy Henselt musí probodnout tu čarodějku....někdy i 10 min s těma letajícima ♥♥♥♥♥ma bojuju,ale stejně mě nakonec dostanou....v jaké vzdálenosti je musím udržet od toho oltáře???Už sem u toho druhý den a pomalu objednávám druhý ovladač,protože tenhle už mnoho leteckých dní nevydrží:-) Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ja jsem tam akorát pobíhal/uskakoval v tom kruhu, házel na ně petardy a používal YRDEN (doufám, že je to to ohnivý zn.). Zabíjel jsem vždky jen ten přelud (olej proti přeludům imho good improvement), kterej se na chvíli oddělil. Asi po 5 minutách to bylo. P.S. Ale hrál jsem to na střední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Zdar závisláci,mám zásek u toho exorcistickeho obradu kdy Henselt musí probodnout tu čarodějku....někdy i 10 min s těma letajícima ♥♥♥♥♥ma bojuju,ale stejně mě nakonec dostanou....v jaké vzdálenosti je musím udržet od toho oltáře???Už sem u toho druhý den a pomalu objednávám druhý ovladač,protože tenhle už mnoho leteckých dní nevydrží:-)Díky za radu Musíš jich prostě co nejvíc pobít. Já hraju ted na dark, a po pár minutách (na první pokus) to bylo hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Mohl by mi někdo prosím poradit? Dělám úkol Lilie a zmije a nemohu zjístit pravost toho dopisu - pokaždé ho spálím, ano přečetl jsem si návod - mám origo Zaklínače 2. (dám pálené vápno a co dal, jak mám pustit ten plyn) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Mohl by mi někdo prosím poradit? Dělám úkol Lilie a zmije a nemohu zjístit pravost toho dopisu - pokaždé ho spálím, ano přečetl jsem si návod - mám origo Zaklínače 2. (dám pálené vápno a co dal, jak mám pustit ten plyn)Děkuji Pálené vápno, voda, trus a nakonec zahřát lahvičku, zachytit výpary.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 dají se získat zpětně přísady na na vedlejší úkol Zašifrovaný rukopis v Loc Muinne? konkrétně mi chybí feromony královny endriag nebo mám smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 dají se získat zpětně přísady na na vedlejší úkol Zašifrovaný rukopis v Loc Muinne? konkrétně mi chybí feromony královny endriag nebo mám smůlu? Feromony se sehnat dají ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 dají se získat zpětně přísady na na vedlejší úkol Zašifrovaný rukopis v Loc Muinne? konkrétně mi chybí feromony královny endriag nebo mám smůlu? V 3.kapitole je džungle za táborem rytířů řádu "Flaming Rose". Projdi to tam a najdeš kokony Endriagy, znič je a objeví se královna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 díky to pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Já jsem to nenapsal explicitně proto, že si se na návod přímo neptal. Myslel jsem, že si to chceš najít sám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 to né já chtěl radu kopletní ;) protože už mě tenhle úkol dlouho deptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Mohu se jen zeptat, zda-li je na Xbox česká verze hry ? Nebo jestli vyjde oficiální česká verze ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Mohu se jen zeptat, zda-li je na Xbox česká verze hry ? Nebo jestli vyjde oficiální česká verze ? Děkuju Vyšla oficielní verze THE WITCHER 2: ASSASSINS OF KINGS (CZECH/HUN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Teď řeším v druhé kapitole úkol SMLOUVA NA HARPIE, mám problém s nalíčením všech pastí. Šel jsem do toho starýho lomu kde chlapík v chatrči po mě chce sbírat peří harpií, tak jdu směrem dolů do kotliny a 4 pasti ze 7 jsem použil a zafungovali hnízda byly zničený, ale jak se snažím dát další pasti tak to ty harpie nechtějí odnést, jako kdyby už ty hnízda byly zničený, zkoušel jsem jít i dál do hor od placu kde je Troll s Trollicí a tam jsou taky harpie ale prostě když dám pasti na zem tak si jich nevšímají, nevíte jak na to , nevím kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.