Nanaki Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 heh, ok... chapem ta... aj ked keby takto uvazovali vsetci tak nielen ze su neni ziadne homemade CZ To je pravda, nebyly by homemade překlady do CZ. Nebyly by totiž třeba. Pokud by si lidi začali nedejbože kupovat hry, začalo by se firmám vyplácet překládat hru oficiálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 přesně tak jak říkáš:-) kupte si origošMáš to předobjednaný? Jestli jo, odkud? Uvažuju, že si hru koupím s Británie, jen by mě zajímalo, jestli to bude mít český titulky. Tak aby jsi mohl kdyžtak poreferovat, až ti to dojde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Máš to předobjednaný? Jestli jo, odkud? Uvažuju, že si hru koupím s Británie, jen by mě zajímalo, jestli to bude mít český titulky. Tak aby jsi mohl kdyžtak poreferovat, až ti to dojde :)já jsem věrnej xzone, za cenu 999kč to je v pohodě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Máš to předobjednaný? Jestli jo, odkud? Uvažuju, že si hru koupím s Británie, jen by mě zajímalo, jestli to bude mít český titulky. Tak aby jsi mohl kdyžtak poreferovat, až ti to dojde :) Já to mám předobjednané taky z Xzone a CZ titulky na zahraničních (UK) verzích podle mě nebudou. Tu češtinu tu udělal za svý Comgad (kterej ji připravil už pro PC verzi) a potřebuje tak prodat svoje kusy, který distribuuje pro CZ trh. Kdyby byly CZ titulky i na zahranicnich verzich, tak by ty penize vyhodil kominem a to asi neni jejich zajmem, ze:). Jinak za ty penize se to fakt vyplati. Takovy EA by za stejnou edici chtelo tak o litr vic. Viz foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Umberto: Mě ani nenapadlo už dívat se na český obchody, docela čumím, že je to tady levnější, to teda z UK objednávat nebudu :) Wyder: No ono se nevyplatí dělat několik různých verzí hry, protože za každou se musí platit (certifikace u mikrosoftu atd.). Zatím všechny hry, které byly v ČR česky, měly i v zahraničí češtinu integrovanou (když beru verze pro stejný region). Jedinou vyjímkou je Mafia 2, ale tam to bylo takový dost ošemetný, však víme. Na 95% tam čeština bude, ale jistota je jistota :) Každopádně to teď už vidím na ten xzone.cz, takže to nemusím řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Umberto: Mě ani nenapadlo už dívat se na český obchody, docela čumím, že je to tady levnější, to teda z UK objednávat nebudu :)Wyder: No ono se nevyplatí dělat několik různých verzí hry, protože za každou se musí platit (certifikace u mikrosoftu atd.). Zatím všechny hry, které byly v ČR česky, měly i v zahraničí češtinu integrovanou (když beru verze pro stejný region). Jedinou vyjímkou je Mafia 2, ale tam to bylo takový dost ošemetný, však víme. Na 95% tam čeština bude, ale jistota je jistota :) Každopádně to teď už vidím na ten xzone.cz, takže to nemusím řešit. je pravda že v poslední době taky kupuju ze zavvi ale někdy kvuli rychlosti prostě zaplatím víc abych to měl hned. A u zaklínače se to fakt u xzone vyplatí, škoda jen že nedohodli tu sběratelskou nebo limitku či co to je:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Umberto: Já myslím, že vzhledem k bohatosti té "obyčejné" edice jako takové, by si to u nás koupil naprosto marginální počet lidí... Umberto: Mě ani nenapadlo už dívat se na český obchody, docela čumím, že je to tady levnější, to teda z UK objednávat nebudu :)Wyder: No ono se nevyplatí dělat několik různých verzí hry, protože za každou se musí platit (certifikace u mikrosoftu atd.). Zatím všechny hry, které byly v ČR česky, měly i v zahraničí češtinu integrovanou (když beru verze pro stejný region). Jedinou vyjímkou je Mafia 2, ale tam to bylo takový dost ošemetný, však víme. Na 95% tam čeština bude, ale jistota je jistota :) Každopádně to teď už vidím na ten xzone.cz, takže to nemusím řešit. S certifikací máš pravdu, ale ne zcela. Tu případnou (uvidíme, jestli bude opravdu jen pro CZ/SK, případně to spojej s Polskou, což je nejpravděpodobnější) další certifikaci neplatí vydavatel, resp. tedy Microsoftu ano, ale nechá si to zamáznout od lokálního distributora, což by byl zase Comgad. Aspoň v případě Mafie tu extra verzi pro nás platila CENEGA. Tam to ale bylo trošku jiné, protože bylo jasné, že se to zaplatí a taky zaplatilo. Jako snad jedna z pár her u kterejch se lokalizace na konzole vyplatila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 jak mám zkušenos s xzone, tak už zítra mi dijde sms že si hru můžu v Brně vyzvednout:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 To je pravda, nebyly by homemade překlady do CZ. Nebyly by totiž třeba. Pokud by si lidi začali nedejbože kupovat hry, začalo by se firmám vyplácet překládat hru oficiálně. Kde bereš tu jistotu? I kdyby pirátění neexistivalo, nikdy by se pro tak malej stát cz lokalizace na konzole nedělala.. Doufam že se to alespon změní u příští generace konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Kde bereš tu jistotu? I kdyby pirátění neexistivalo, nikdy by se pro tak malej stát cz lokalizace na konzole nedělala.. Doufam že se to alespon změní u příští generace konzolí. Docela určitě by nebyla čeština pro všechny hry, to je fakt. Ale docela určitě by byla pro mnohem víc her, než je teď. Přeci jen je dost rozdíl, zda se prodá hry 3k kopií, nebo 30k kopíí. A všeobecně se ví, že přeložený titul se prodává o dost lépe. A to i na konzolích, kde jsou podmínky o něco horší, než na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Docela určitě by nebyla čeština pro všechny hry, to je fakt. Ale docela určitě by byla pro mnohem víc her, než je teď. Přeci jen je dost rozdíl, zda se prodá hry 3k kopií, nebo 30k kopíí. A všeobecně se ví, že přeložený titul se prodává o dost lépe. A to i na konzolích, kde jsou podmínky o něco horší, než na PC. Přesně tak. Pravda je taková, že se na konzole prodá daleko méně her, než na PC. S pirátěním je to na Xbox docela podobné (jako u PC) viz zdejší bezpočet témat pro piráty. Češtinám na konzole by ale nejvíc pomohlo, kdyby odpadla nutnost certifikace u MS/SONY a tim padem by lokalni distributor ty hry do cestiny casteji daval. Zvlast pri dnesni situaci, kdy se vetsina zasadnich her prelozi na PC, ale kvuli certifikacim a obtiznejsi implementaci se na konzole nepredelaji. No a imho pristi generace to podle me nevyresi, spis naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 tak u Alzy už je skladem a na xzone pořád nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 tak u Alzy už je skladem a na xzone pořád nic:-( Mně už od nich přišla sms i email, že mi to už poslali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 já mám osobku v Brně...tak zítra snad to bude u mě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 mam v XZONE v Ostrave a doufam ze uz zitra budu burit ! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 podle mě už to na pobočkách mají , někdy se mi stalo, že mi přišla SMS na osobní odběr ještě den před vydáním, ale tady počítám s tím že hned zítra ráno po deváté SMS příjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 ***************** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Tak a Zaklínač je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 tak uz ho len ripnut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Stačila by pouze ta čeština. Ve složce Data upnout pouze 2 soubory cz0.w2speech , cz0.w2strings. Asi tam takhle budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 no hlavně už to někdo upnete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 mozno by to slo aj injecknut do ISO ... kazdopadne, dufajme ze to niekto ripne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ty dva soubory by se mi hodily nebavi mne hrat zaklinace anglicky při rozhoverech nestiham prekladat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Takze dark edition u nas fakt definitivni nikdy nebude jo :( No tak alespon ze normalni edice ma tak peknou cenu :) Doufam, ze to ma cenu hrat, aniz bych hral jednicku, pac se na to chystam a s jednickou na PC se mi ted obtezovat nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Doufam, ze to ma cenu hrat, aniz bych hral jednicku, pac se na to chystam a s jednickou na PC se mi ted obtezovat nechce :) No, popravdě, dvojka začíná tam, kde jednička končí.Ne, že by to hrát nešlo, ale znalost prvního dílu a potažmo i knih se docela hodí. Zaklínač není zrovna černobílá záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.