Umberto Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 souhlasím s tebou pokud je na tenou obtížnost více protivníků tak je problém, ale chce to pořád uskakovat a uskakovat , a s tou speciální zbrojí je to tak , že to musíš mít celou sadu Meč stříbrný ocelový, oblečení, problém je v tom že je toto prokleté a pokud máš jen jeden meč tak ti ubírá život musíš mít celou víbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Kurnik pánové mě z vás berou už nervy, hru jsem si objednal v UK a pořád mě nedošla. A verifikace na abgx nikde asi mě šlahne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Lidi nemáte někdo odkaz kde by to bylo na share-rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 pujde mi zaklínač na LT+ 2.0 ano vím že je tam psáno 3.0 ale na fóru sem před nějakou dobou zahlédl návod na to jak z 3.0na2.0 převést iso.... bylo tam cosi s dae.bin a to mám v pořádku, na live vůbec nikdy nechodím dash mám 13604. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Caute pls kdy by tak měly byt data do abgx....vyšel prototype2 a na druhy den už byly v abgx...zaklínač 2 je venku 2 tydny a pořad nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 jestli myslíš českou verzi, tak ta v abgx určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Ano ale je to anglická verze ale cz titulky jsou vložene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 pokud něco změniš v isu, tak ti nebude sedět crc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 ok když to vyplím i přesto tak nesmim byt prihlaseny v tu dobu hrani na live ne? mam lt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 ok když to vyplím i přesto tak nesmim byt prihlaseny v tu dobu hrani na live ne? mam lt 3 Když vypálíš modifikovanou hru, tak klidně můžeš být nepřihlášen a hrozí ti po přihlášení na live flag. Takovýhle věci si xbox pamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Pan NANAKI tady sliboval bany za warez, pan NANAKI zůstal jenom u slibů... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Pořád chodím v kápi, jde to nějak změnit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Pořád chodím v kápi, jde to nějak změnit? :D Musis zmenit zbroj, kape je soucasti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 jsem v druhé kapitole a mám zbro 19 a meče oba dva na damage 29-33:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 jsem v druhé kapitole a mám zbro 19 a meče oba dva na damage 29-33:-) Nic ve zlém, ale proč to tu píšeš? :D Není to vůbec nic výjimečného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 psal jsem jen svůj progres nic víc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Cau, nevite kde by se dala stahnou Xbox verze v četině ? Ja už jednu stáhnul, ale ta byla pouze anglicky, německy, francouzky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Absolutně to nejlepší co dnes na x360 je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noona Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Zdravím :) Potřebuju radu... Včera mě Zaklínač 2 absolutně uchvátil, ale po pár hodinách mě čekalo zklamání.... Najednou mi to zahlásilo konec hry po cca 4 hodinách hraní.... Kde je chyba? U mě nebo v image, které jsem stáhla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Noona, není to demovka ? XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 to je divný, a demo by tak dlouhý zase nebylo, jedině koupit origoš...holt nepoctivost se nevyplácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Zdravím :)Potřebuju radu... Včera mě Zaklínač 2 absolutně uchvátil, ale po pár hodinách mě čekalo zklamání.... Najednou mi to zahlásilo konec hry po cca 4 hodinách hraní.... Kde je chyba? U mě nebo v image, které jsem stáhla? A neumřela jsi? Nebyl to konec hry jako posmrtný game-over? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noona Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Problém vyřešen :) Byl skutečně mezi gaučem a xboxem :cheesygrin: Byl to fakt "jen" Game over. Stačilo znovu nahrát hru a zkusit drakovi utíkat :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 tak to je opravdu někdo začátečník:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noona Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Já to říkám furt, že blondýnky si na blbky někdy nehrajou :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.