ramalamadingdong Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 Hele lidi mam v tom trochu zmatek, koukal sem na www.play-asia.com a našel sem tam 4 typi kabelu, S-Video, AV, Component AV a D-Terminal a nevim kterej koupit. (:?:) Potrebuji to vedet protože když to prijde k nám chci to hned predobjednat. Díki :)
0 Midnight Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 S-Video to neni na 100000 % ! ale inac nvm :(
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 proč by to nemohlo bejt S-video ? :blink:...to je vstup TV :blink:.... bulk: kup ten nejdražší :cheesygrin:
0 xmarsx Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 tak asi AV to bude ne ?? a nebo jeste ten S-Video, ale spis AV normal zapojis do AV (Audio/Video) uz podle nazvu bych bral ten :D
0 Wolf.cz Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 Podle mě to bude tenhle ale nejsem si jistej PSP PlayStation Portable AV Cable
0 Kapr Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 no nevim zrovna kterej je kterej.......ale jeden z tech kabelu je ze ti de jenom video a audio.......ale nejdou pres nej hrat hry........a pres ten jeden de vsechno...ale uz nevim kterej:)
0 WoKo_O Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 jeden za vsechny vsichni za jednoho..ma rada zni..: kup vsechny..:cheesygrin:
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 Tu by som rád pre tých čo uvažujú o kúpe PSP SLIM & LITE zhromazďoval praktické skúsenosti a postrehy z jej používania a rozdiely madzi novou a starou PSP. - takže mam farbu piano black a farba aj štruktúra skutočne vysokým leskom pripomínajú piáno - nova PSP je citeľne ľahšia a displej sa mi zdá krajší väčší svetlejší - nemám ani jeden death pixel alebo som zatiaľ žiaden nespozoroval :p - repráčiky sú subjektívne slabšie ako na starom PSP - FW mám 3.6 - zadná strana je celá lesklá a rovná a preto si myslím, že sa bude škriabať a špiniť, je na nej vidno každý otlačok prstu, radosť pre forenzných detektívov...:) - UMD dvierka sa neotvárajú posuvným tlačítkom ale iba sa odkryjú nechtom. je to naozaj divné a zdá sa mi to také, že sa to zničí - UMD nemá koľajničky do ktorých ho zasuniete ale iba ho položíte na otvorené dvierka a tak zatvorite - krytka MSPD sa otvára tažšie, je tvrdšia a zdá sa mi nesympatickejšia ako na starej, je strieborná a je ako keby súčasťou toho strieborného pásiku okolo psp - analóg mi ide citeľne tažšie, možno sa vybehá - baterka má 1200mAh/staré psp ma 1800mAh ČÍTAJ UPOZORNENIE POD OBRÁZKAMI!!!! - v baleni nie je nič iba, návod, psp, baterka, nabíjačka, manuály - nabíjačka je kompatibilné so starsou - nová PSP mi pasuje do Logitech Play Gear Pocket. To ma veľmi potešilo, zostal iba priestor nad PSP /nová PSP je o dosť užšia/ ale keď tam dáte akurát nejakú handričku ktorá bude nevyhnutná tak je to ok a svoje puzdro budete môcť ďalej použivať. Nedostanete sa akurát pri zavretej PSP k systémovému konektoru. - celkovo mi hmotnosťou pripadá nová PSP luxusnejšia aj displejom ale stará mi pripadá, že oveľa viac vydrží, táto nová sa rozpadne po prvom páde - na ľavej strane mi chýba posuvné tlačítko na zapnutie wlan - toto tak potrebné tlačítko je teraz na hornej strane ale viac naľavo na tej hrane kde sa na starej PSP otvárala UMD mechanika v podstate je na mieste kde je na starej psp infra port - na novej psp infra nie je a nechyba - nové PSP nepasuje ani do jedného z mojich music standov, jednak kvôli posunutiu systémového konektora viac vľavo a nabíjanie v stojane mi nefunguje lebo nové PSP nemá dve plôšky pod konektorom nabijania. Nova PSP má skutočne iba nabíjací konektor a tieto dve plôšky ktoré využívali niektoré music standy na kontaktné nabíjanie /môj music stand jeden nabíja plôškami a druhý nabíja klasickým konektorom/ na novej PSP chýbajú. EDIT na nove PSP existuju 4 druhy video out kablov: 1 /// AV kabel 3 koncovky cinch žlta = video biela = L audio červená = R audio 2 /// Kabel S-video s pridavným Audio OUT cinch 3 /// tento je na prepojenie s crt alebo lcd monitorom 4 /// komponentný AV kábel 5 koncoviek cinch zelena = Y modra = Pb/Cb červená = Pr/Cr biela = L audio červená = R audio - ďaľším pre mňa veeľmi pozitívnym poznatkom je v internetovom prehliadači lepšia podpora certifikátov a rovnako sme sa dočkali lepšieho kódovania stránok, nie jr to dokonalé ani žiaden kamenický nečakajme ale je to o 50 percent lepšie UPOZORNENIE !!!! - Baterky nie sú kompatibilné !!!! - Baterku zo starého PSP dáte do nového ale nenasadíte kryt, nakoľko Vám bude baterka trčať. Stará baterka je oveľa hrubšia a trčí z nového PSP, rovnako baterka nie je uchytená a hrozí jej vypadnutie z nového PSP. - Ešte horšie je však, že novú baterku z nového PSP do starého dáte ale prepadne sa Vám dovnútra, lebo nová baterka je o dosť užšia a v šachte na starú baterku lieta a nie vždy má kontakt a tým pádom je hranie starej PSP s použitím novej baterky takmer vylúčené. :( EDIT: Hmotnosť Čo sa týka hmotnosti, nové PSP je fajn. Už týždeň hrávam iba nové a keď teraz chytím staré PSP zdá sa mi neuveriteľne ťažké...Slimku si dokonca v pohode zavesím na krk a ani neviem, že ju mám. Hrúbkať Hrúbka mi tiež nevadí, nemám pocit, že ho zlomím. Vo vrecku ju skoro necítiť. Nosenie Slimku nosím v starom puzdre z prvej PSP v tom mäkom. Niekedy aj na krku. Kúpil som si SONY šnúrku na fotoaparáty Sony ALFA. Baterka a výdrž Od nedele som SLIMKU nenabíjal.... hrávam sa asi pol hodinku denne, asi viete kde :) a večer tak hodinku až dve NET pri telke. Podľa mňa veľmi dobrý výsledok. Využívanie Internet používam momentálne iba na PSP lebo sa mi nechce držať v rukách ťažký NB ani ľahšie ale predsa ťažké UMPC a dokonca ani ťažkú staršiu PSP. :) Ale je to naozaj o zvyku, kým som nemal SLIM, nevadila mi hmotnosť
0 tekken90 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 stará baterka je kompatibilní :dozey:..stačí koupi speciální zadní kryt pro Slima ;)....a nevim teda..já když dělal flash Slima tak sem měl spíš problém tu baterku vytáhnout :D
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 no ale kdyz ji tam nandas poradne novou do stareho tak ti nesedi konektory kde koupim ten specialni kryt?
0 jirinak Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 Kdy myslíte že u nás bude kabel k tv v prodeji?
0 jirinak Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 u nas od dnes. Si děláš srandu,ne?A kde se to dá pořídit a za kolik?
0 cartmanko Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Odesláno Září 13, 2007 informaci z sony centra som mal pri kupe slimka ze kable budu od 13teho inak su na ebay
Otázka
ramalamadingdong
Hele lidi mam v tom trochu zmatek, koukal sem na www.play-asia.com a našel sem tam 4 typi kabelu, S-Video, AV, Component AV a D-Terminal a nevim kterej koupit. (:?:) Potrebuji to vedet protože když to prijde k nám chci to hned predobjednat. Díki :)
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts