StReAd Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 -Měl bych pár otázek, mam XBOX 360, ale nevim jakej tam mam flash, nezná někdo jednoduchej návod jak to zjistit? -Když tam bude nějakej starší dá se přeflashovat na nejnovější LT+? -Když budu mít ten nejnovější flash LT+ musim hry kontrolovat přes ABGX a když budou SS VERSION 1 mam je "opravit" na SS VERSION 2? EDIT : Mam vypalovat přes tento návod http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt (soubor .dvd a rychlost 2x) nebo tento http://console-forum.net/tema/58653-jak-vypalit-hru-na-dvd-r-dl (soubor .iso a rychlost 4x) EDIT: Abych pořád nezakládal nová témata.. Jak zjistim verzi NXE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 stáhni halo reach to má ap 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Jestli máš nejnovější LT + zjistíš jen když zkusíš spustit hru s ochranou AP25 . CRYSIS 2 spustíš už na starších FW 1.61 a LT . SSv2 s tím nemá nic společného . Pokud ale spustí hru s AP25 a nebude mít LT+, tak bude oflagovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 A když mi to Crysis 2 de a nemam nejnovější flash, třeba i ten 1.61, můžu to hrát online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 A když mi to Crysis 2 de a nemam nejnovější flash, třeba i ten 1.61, můžu to hrát online? Můžeš ,ale brzy tě čeka ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eduard Stančík Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nechal jsem si xbox flashovat v létě. Kámoš si ho nechal flashnout v zimě a jemu flashlý Crisis 2 nejde, ale mě jde :D Mám pořád dilema jestli založit účet na xbox live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nevíte, kde se daj levně sehnat DVD+R Double Layer? Zatim jsem našel na alze 25x Emtec za 410, Verbatimky 25x za 669 kupovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nevíte, kde se daj levně sehnat DVD+R Double Layer? Zatim jsem našel na alze 25x Emtec za 410, Verbatimky 25x za 669 kupovat nebudu :D V alfě mají 25 x DVD+R DL Maxvel za 316 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nejlepší by byly obchody v Praze nebo v blízkym okolí, internetový obchody nemam moc rád, a ty Maxvel sou dobrý na vypalování? Prej Verbatim nebo Emtec, ale já se v tom nevyznám.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Pokud ale spustí hru s AP25 a nebude mít LT+, tak bude oflagovaný. I když bude mít opatchovanou AP25 ? Tak to asi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
StReAd
-Měl bych pár otázek, mam XBOX 360, ale nevim jakej tam mam flash, nezná někdo jednoduchej návod jak to zjistit?
-Když tam bude nějakej starší dá se přeflashovat na nejnovější LT+?
-Když budu mít ten nejnovější flash LT+ musim hry kontrolovat přes ABGX a když budou SS VERSION 1 mam je "opravit" na SS VERSION 2?
EDIT : Mam vypalovat přes tento návod http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt (soubor .dvd a rychlost 2x) nebo tento http://console-forum.net/tema/58653-jak-vypalit-hru-na-dvd-r-dl (soubor .iso a rychlost 4x)
EDIT: Abych pořád nezakládal nová témata.. Jak zjistim verzi NXE?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.