Martin2412 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 (upraveno) Tak nám konečně vyšel downgrader z firmwaru 6.38 (6.35, 6.31, 6.39) nyní nově i z 6.60 na 6.20 (6.35). A navíc je již určen pro všechny moduly základních desek (01g - 09g). Novinka: Nyní jdou downgradovat PSP se všemi moduly na firmware 6.20. Download http://lolhax.org/davee/psp/chronoswitch/version_5.rar Pokyny 1) a Odtud si stáhnout oficiální firmware 6.20 Pro PSP GO: http://www.multiupload.nl/S4FRXQLURE Pro ostatní PSP http://www.multiupload.nl/KVK57RQB0L 2) V PSP/GAME vytvořit složku UPDATE a překopírovat do ní soubor updatu EBOOT.PPB 3) Do PSP/GAME překopírovat stažený downgrader a v PSP ho spustit 4) Postupovat stejně jako při normálním updatu, to znamená mít nabitou baterku alespoň na 78%, a několikrát potvrdit update. 5) Nakonec až naskočí BSOD tak stačí zmáčknou kolečko, PSP se restartuje a voila máte firmware 6.20 (6.35) Jaká PSP downgrader podporuje? Downgrader funguje na všech modelech PSP (a nově i na všech základních deskách), to znamená na 100x, 200x, 300x a Go Z jakých firmwarů jde downgradovat na ofw 6.20? S tímto downgraderem můžete downgradovat z firmwaru 6.60, 6.39, 6.38, 6.35 a 6.31 Podporuje downgrader všechny typy základních desek? Ano downgrader podporuje všechny typy základních desek, se všemi moduly, a všechny jdou downgradovat na firmware 6.20, pouze modul 07g, který je ale hodně vzácný a moc se nevykytuje není moc kompatibilní, takže s ním mohou být problémy. Pokud máte modul 09g, tak je šance, že vaše PSP půjde downgradovat 50% , každopádně vám nehrozí žádné nebezpečí pokud to zkusíte. Co když si nejsem jistý jaký modul základní desky mám? Pokud si nejste jistí jakou desku máte, tak si stáhněte tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbalte ji a dejte do PSP/GAME, potom jí v PSP spusťte (je podepsaná, takže jde na jakémkoliv OFW) a dole budete mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Martin2412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Aktualizace 24.5. : Poupraveny informace + přidán link na nový downgrader se kterým jde downgradovat z ofw 6.38, 6.35 a 6.31 a nově i nejnovější desky s modulem do 09g Další aktualizace 24.5. :Ani ne 24 hodin po vydání ofw 6.39 byl vydaný downgrader pro tento fw. Tak jsem aktualizoval celý tutoriál Aktualizace 30.4. : Vyměněn odkaz na novější verzi dovngraderu - Změny: V této verzi bylo opravené pár chyb jako například nemožnost Downgradu na 6.35 pokuď máte desku 5G a níž. (Díky taxikovi za tip i za Link) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Předběhl si mě :D :D Nice work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzman Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Mam tuto verziu vsetok postup dodrzim ale po zadani X a naslednom verifing CSA updater vypise SCE updater failed. Poradi niekto? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Mam tuto verziu vsetok postup dodrzim ale po zadani X a naslednom verifing CSA updater vypise SCE updater failed. Poradi niekto? Dakujem! Na wololo fóru jsem našel odpověď a přeložil ji snad ti to pomůže: Vypadá to, jako by eboot Updateru byl špatný. Stáhněte ho znovu! Důvody proč se zobrazilo "Checksum MD5 Mismatch" nejpravděpodobněji jste - jste stáhli špatný soubor firmwaru nebo - pojmenovali soubor firmwaru špatně nebo - vložili eboot firmwaru do špatné složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzman Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Super pomohlo mi to :cheesygrin:. Stiahol som FW aj Downgrader z ineho zdroja a klaplo to dakujeeeeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmasor Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 první spustit update nebo ten downgrader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 první spustit update nebo ten downgrader No samozřejmě, že ten downgrader, k čemu myslíš, že ten downgrader asi je, kdyby šel spustit ten update samostatně, tak by nebylo toho downgraderu potřeba, ten ti vlastně povolí spustit "update" (downgrade) z vyššího firmwaru na nižší, což normálně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Funguje úžasně.Měl jsem FW 6.37 a dlouho jsem žil na kupovaných hrách nebo na ISO2EBOOT předělávkách,ale konečně návod,co mi umožní hrát stažený ISO/CSO hry.Prvně jsem aktualizoval na 6.39 a potom downgradoval na 6.20.Mám desku 4G a psp 3004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Upozorňuju že pokuď máte desku 2G,3G,4G,5G a Downgradujete na 6.35 může vám to napsat Error, takže rači DGujte na 6.20 (u 2G desky jsem to zkoušel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Upozorňuju že pokuď máte desku 2G,3G,4G,5G a Downgradujete na 6.35 může vám to napsat Error, takže rači DGujte na 6.20 (u 2G desky jsem to zkoušel). Můžu to přidat do tutoriálu? Samozřejmě napíšu, že jsi to psal ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Proč ne :D ? A vyšla nové verze čekni PS-A.SK . Takže teď už by to nemělo psát error pokuď máte 5G desku a níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSpachtlik Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Problém.. nejde mi v psp spustit downgrader.. čím to je? Mám fw 6.35 a desku 03g... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 napis to jeste do hardwaru,tam jsi prispevek nedaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 nefunguje to, mám 6.39, desku 05g, udelal jsem vse podle postupu ale kdyz chci zpustit downgrader, tak sou corrupted data.. co ted??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Ale funguje zkus downgrader stáhnout znovu a koukni se, jestli tam nemáš více složek, musíš to mít takto PSP/GAME/6.3x Downgrader v3.5 a v ní soubor EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jooo už mi to jde!! ja jsem tam měl více složek no, teď už jenom počkám až se mi nabije baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Kamarádovi to psalo ERROR při downgradu na 6.20 z 6.39 nevíš co s tým ? downgrade jsem dal do PSP/GAME/UPDATE .... jmenovalo se to EBOOT.PBP nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Downgrader musíš dát tam jak psal Martin2412,do složky UPDATE musíš dát ten FW 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Georgos Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Udělal jsem všechno podle návodu ale jakmile zapnu downgrader nabehne program objevi se please wait a pak se PSP vypne. Desku mám 4g kdo ví čím to je poradte prosim. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Georgos Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Udělal jsem všechno podle návodu ale jakmile zapnu downgrader nabehne program objevi se please wait a pak se PSP vypne. Desku mám 4g kdo ví čím to je poradte prosim. Dekuju Vyřešeno....zapomněl jsem z karty smazat pluiginy a HBL.......všechno už šlape ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMMA Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Do jake slozky mam dat ten 635 do uptade nebo kam??? Ten downgrader uz mam ve spravne slozce ale nevim ten druhy kam mam dat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Georgos Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Do jake slozky mam dat ten 635 do uptade nebo kam??? Ten downgrader uz mam ve spravne slozce ale nevim ten druhy kam mam dat.Díky Downgrader do Game,verzi softwaru na ktery chces downgradovat do Game/update. Vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimfisera Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Čau, nikde sem ten problém nenašel tak bych chtěl někoho ochotného ppožádat o radu... Mam desku 0.4g Nahodil sem downgrade pak vytvoril /game/update a kdyz zapnu downgrade tam mi to hodi MD mistmach? Nevíte co s tím? JO a ještě se chci zeptat k čemu je tam ta složka SRC v tom packu s tim downgradem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Myslim ze tu slozku SRC pri downgradu nepotrebujes ........ tu slozku s tym downgradem das do PSP/GAME a FW das do PSP/GAME/UPDATE UPDATE musi byt napsane velkymi pismeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.