Lokhy Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Čau chtěl bych poprosit nějaké dost dobréé :D :D :D psx hry ? Strategie strýlečky rpg..... ??? Cokoliv hlavně ne závodní Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trujan Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 http://pspmaniak.webnode.cz/psp-games/psx-games/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 24, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 No hele, je to sice hra pro menší...Ale šíleně mě na PSP ještě nedávno (dohrál jsem ho :D) bavil Croc :D Když mi bylo asi 10, hrál jsem to na kompu a teď mě to zase chytlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jj díky vám :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ps 2 asi nerozjedu hry pres psx na psp ze ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trujan Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 croc je super, zvlášt na compu, zlaté dětské časy... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jj taky sem to hral na Ps 1 kdys sem byl mensi ale ted hraju daxtera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Já doporučuju třeba Tomb Raider nebo Duke Nukem. Nebo je na PSX prý ještě popolocrois. To je japonská tahová rpg, na psx jsem ji nehrál ale hrál jsem PSP verzi té hry, nejdřív jsem si říkal, že to bude blbost, protože moc nemám rád japonský anime a tahovky ale tahle ta hra mě hodně chytla:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.