asty11 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Mam taky tajten problem psal sem na podporu a toto mi naspali Dobrý den, děkujeme, že jste se obrátili na zákaznickou podporu EA. Předem se omlouvám za pozdní odpověď. Tento problém se týká jen českého jazyka a na řešení se pracuje. Než bude problém opraven v nějakém příštím patchi, můžete se této nepříjemnosti zatím vyhnout tak, že konzoli před načtením uložené pozice odpojíte od internetu a mělo by to pomoci. Případně problém můžete obejít změnou jazyka hry na angličtinu. Případně můžete zkusit smazat tzv. Game Data Utility, které se mohly poškodit. Smažete je následujícím postupem: 1. Stiskněte PS klávesu na ovladači a vstupte do PLAYSTATION 3 XBM (XrossMediaBar). 2. Zvolte nabídku Game 3. Zvolte Game Data Utility a stiskněte X 4. Vyberte hru NHL 12 5. Smažte všechny uvedené soubory Omlouváme se způsobené problémy. V případě jakýchkoli potíží nás neváhejte kontaktovat. Pokud budete reagovat na tuto zprávu, nezakládejte prosím nový dotaz. Normálně odpovězte na tento e-mail. S pozdravem, Petr Zákaznická podpora EA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Čus, je tu někdo kdo hraje NHL 12 Online a chtěl by se přidat do Online Teamu? Kdo by měl zájem pište sem nebo SZ. Moje PSN- medion95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj, je pravda že se dájí měnit úhly kamery jako ve fifě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Chci se zeptat,mám hru NHL 12 na PS3. Televizi mám:http://www.alza.cz/32-sony-bravia-kd...20-d268937.htm A chci se zeptat furt se mi zdá že tam je nějaký špatný obraz,nebo grafika.Furt se mi to nějak zdá,chci se zeptat jestli mám jen vidiny nebo to tak je už udělané přímo v té hře+ ten kabel bíly co zapojují do zásuvky abych zprovoznil televizní programy a také televizní obraz je trochu poškozený. A k tomu jen i se mi zda že tam je špatná grafika,trochu rozmazané a nebo špatný obraz že se mi to zdá? Nebo pokud ne,dá se to nějak vylepšit? Tu televizi,jsem vyhrál.Nekupoval jsem si jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Důležitej je kvalitní HDMI kabel a potom nastavení na PS .. KDyž si v XMB obraz se ti zdá kvalitní ? Mělo by ti to bežet v 720p schválně se podívej do nastavení PS3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ahoj, chci se ještě zeptat, jestli se dají nějak vidět ostatní výsledky? plus opakuji dotaz na zvuk u střídání, je to fakt protivný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jestli myslíš výsledky jinejch lidí tak to jedině na easports.com v jejich centrech a nebo v centrech hráčů se kterými si hrál .. Ale náhodně si listovat ve výsledkách nejde .. Jen v tabulkách .. A o tom střídání nevím ja sem si ničeho nevšiml nebo mě nic neruší .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ahoj ještě bych se chtěl zeptat jak si změním avatara v hlavním menu jak je tam jen ta černá hlava. koukal jsem že jiní hráči tam mají různé ksichty :) poradíte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat jak provést střelu "z voleje" (nevím jak jinak to nazvat :D ) tak, abych napřáhl a až ke mě doletí přihrávka, vystřelil.. Nevím proč, ale vůbec se mi to nedaří, tak asi něco dělám špatně. Předem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 v podstatě musíš udělat ten pohyb páčkou ihned po té přihrávce - než ten puk doletí k tomu hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Ok zkusím. Já to dělal asi později. Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkd Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Pro ty co mají tým a nebo hledají místo, tak koukněte na www.hrajto.com (sekce NHL) běží tam ligy týmovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Mam takovej mensi problem, ze kdyz si chci dat online zapas, nejakou rychlovku tak mi to normalne protihrace vsechno je ok ale pak kdyz se dostanem primo k zapasu tak mi to hodi chybu ze se mi stratilo pripojeni s protihracem, zkousel jsem to nekolikrat a nevim kde je problem. Muzete mi poradit ? diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Ahojte, mám k dispozici funkční on-line pass navíc. Kdyby měl někdo zájem? zdraví, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 máš soukromou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Online pass stále k dispozici ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 kdo by si chtel dat match tak si me pridejte francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Tak dneska jsem si poprvé zahrál dvanáctku a musím říct,že su hodně zklamanej.Ještě nikdy jsem si nekoupil dvě NHL hned rok po sobě a už to nikdy neudělám.Nechápu proč to vychází jako samostatná hra.Měol to být jen nějaké levnější rozšíření.Těch pár novinek podle mě na novej díl za několik stovek vůbec nestačí.Jednoznačně palec dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Koupil jsem před měsícem bazar,ale mám problém s nahráváním SAVE.Hra se normálně rychle uloží,ale když chci nahrát,tak se tak děje skokově.Nahraje se 8-10 %,pak se loading tak na cca 5sec. zastaví a pak zas 8-10% atd.Na konci 100% chvíli trvá než naskočí Load complete.Několikrát se mi také stane,že tam zůstane 100% a nic.Musím hru smazat a nahrát zpět z flešky uloženou pozici,pak sice zas ten trhaný loading ale po 100% následuje Load complete.Zkoušel jsem i zformátovat HDD,ale nic.Nevíte čím by to mohlo být,že by špatná placka?Ostatní hry jdou bezproblémově! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Koupil jsem před měsícem bazar,ale mám problém s nahráváním SAVE.Hra se normálně rychle uloží,ale když chci nahrát,tak se tak děje skokově.Nahraje se 8-10 %,pak se loading tak na cca 5sec. zastaví a pak zas 8-10% atd.Na konci 100% chvíli trvá než naskočí Load complete.Několikrát se mi také stane,že tam zůstane 100% a nic.Musím hru smazat a nahrát zpět z flešky uloženou pozici,pak sice zas ten trhaný loading ale po 100% následuje Load complete.Zkoušel jsem i zformátovat HDD,ale nic.Nevíte čím by to mohlo být,že by špatná placka?Ostatní hry jdou bezproblémově! hele me se to stava taky, jestli nacitas be a pro mod, tak si vypni internet v ps3 a nesekne se to, proste blbe udelana hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tak jsem zkusil tvoji radu a funguje to i u Sezony,zkusil jsem to nahrát 2x bez netu,nahrávání bylo sice stejně zdlouhavé,ale po skončení (100%) to asi za 10-15 naskočilo.na 3 pokus jsem zapnul net ,ale nic. Takže díky!:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tak jsem zkusil tvoji radu a funguje to i u Sezony,zkusil jsem to nahrát 2x bez netu,nahrávání bylo sice stejně zdlouhavé,ale po skončení (100%) to asi za 10-15 naskočilo.na 3 pokus jsem zapnul net ,ale nic. Takže díky!:party: neni zac, od toho tady to forum je, ale stve me vzdycky vypinat net kvuli be a pro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Nemusis vypinat net, staci si zahrat po spusteni hry treba najezdy nebo rychlej mac a pak to jde... jakoby se nhlko muselo nak zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Jak v týmové hře online přidat hráče se svým jmenem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holictom Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) prosim o radu hockey ultimate teamu v NHL 12, podělte se o tipy jak získávat co nejrychleji puky jaké balíčky kupujete a kde se získávajím ti nejlepší hráči nebo kde je dostanu nevím poraďte pls dík :? Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem holictom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.