Lukasrx Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Asi to nebylo okamžitě a potvrdil jsi aktualizaci , co ? něco tam vylítlo tak jsem to potvrdil a ani jsem to nečetl páč jsem pospíchal a chtěl jsem to jen zkusit zapnout jestli to jde nebo ne. ty asi nevíš co by mě pomohlo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 něco tam vylítlo tak jsem to potvrdil a ani jsem to nečetl páč jsem pospíchal a chtěl jsem to jen zkusit zapnout jestli to jde nebo ne. ty asi nevíš co by mě pomohlo, co? Jestli jsi měl starý flash ( menší než LT+1.9 ) a DB jen 12625 nebo starší , tak se ti smazal flash : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Teď musíš dokončit aktualizaci DB na 13146 Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasrx Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Jestli jsi měl starý flash ( menší než LT+1.9 ) a DB jen 12625 nebo starší , tak se ti smazal flash :http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Teď musíš dokončit aktualizaci DB na 13146 Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout . moc díky za radu už to jede teda zatím nejee ještě flashnout no :) ale DÍKY MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 napiste nekdo best nastaveni pro offline:), aby se hra podobala co nejvic hokeji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/509306-altitos-nhl-12-sliders.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Mám dashboard 2.0.12625.0 a poslední verzi flashe, můžu dát nějaký novější dashboard, aniž by se smazal flash a NHL mi šlo? Případně jaký, díky za odpověď. Koukal jsem na předchozí příspěvky, ale nevím od jaké verze dashboardu se smaže flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Mám dashboard 2.0.12625.0 a poslední verzi flashe, můžu dát nějaký novější dashboard, aniž by se smazal flash a NHL mi šlo? Případně jaký, díky za odpověď.Koukal jsem na předchozí příspěvky, ale nevím od jaké verze dashboardu se smaže flash. Musíš ale vědět jaký poslední FW flashe máš ! Jestli nemáš opravdu poslední tak se ti flash smaže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Musíš ale vědět jaký poslední FW flashe máš ! Jestli nemáš opravdu poslední tak se ti flash smaže . XBOX jsem měl na flashnutí před 2 týdny, takže by to měl být snad ten poslední, ne? Otázkou tedy zůstavá,jaký a zda vůbec, můžu provést aktualizaci dashboardu, aniž by se mi smazal flash.. EDIT: flasher mi potvrdil že mám 1.9...můžu tedy nahrát nějaký novější dashboard? případně jaký.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 tak dneska jsme si poprvé zahrál nhl a potřebuju poradit pár věcí 1, jakej mod si mám zahrát aby to bylo podobné trenérskému režimu ve fifě? 2, čím se mlátí když je bitka začnu nepřítel mě vždy nějak srazí na zem a je konec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 XBOX jsem měl na flashnutí před 2 týdny, takže by to měl být snad ten poslední, ne? Otázkou tedy zůstavá,jaký a zda vůbec, můžu provést aktualizaci dashboardu, aniž by se mi smazal flash..EDIT: flasher mi potvrdil že mám 1.9...můžu tedy nahrát nějaký novější dashboard? případně jaký.. :-) Aktualizaci můžeš provést - flash neztratíš . Je divné , že ti flasher hned update neudělal - to by mělo být automatiské .Jestli nepotřebuješ jít na live , tak ti na NHL stačí 13146 a můžeš spustit i hry s AP25 . S DB 13599 a flashem 1.9 je nespustíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 cau taky jsem dal update nhl12 a haze me to error code dal jsem to na flashku updatoval ale nerozjede se ani ten update .. pred tim jsem jeste tu mechaniku mel na jungle flasheru a hlasila se jako 0225 tak jsem dal erase ze si tam dam original firmware a to uz neslo a ted me prave nejde ani ten update toho dashboardu to je asi tim co ? nevis co s tim ?, jinak ve windows kdyz ted mechaniku pripojim tak to zamrzne pac je to ai erase ta mechanika kdyz ji odpojim tak se windows zase rozjede :( dik moc za rady rikam si co treba koupit jinou mechaniku a dat si ji tam , ? ale nevim zda pojede ten update to je ted to nej co resim pak budu resit firmware ale ted me to ani nenabehne chce to po me dvd na ten update a jeste jedna vec a to ze mechanika nejde ani otevrit to je ale asi taky tim erase ze je prazdan a neni tam firmware co ? no kazdopadne diky za vsechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak jsem provedl aktualizaci na verzi 13146 a mám po flashi...takže díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Tak jsem provedl aktualizaci na verzi 13146 a mám po flashi...takže díky za radu Mrzí mne a omlouvám se , že jsi přišel o flash , ale nevím tedy proč a není to má vina : 1. Je to prasárna , že flasher , když udělá nejnovější FW kvůli tomu že to vyžaduje přechod na nový DB neudělá zároveň update DB . To by mělo být automatické a ne si o to zvlášť říci . Většina dobrých flasherů to hned udělá . Takže poděkuj spíše flasherovi než mně . 2. Někde je tady v příspěvku už od Romika že při FW flashe LT+1.9 se FW tváří jako stock FW a update se může dělat beze ztráty flashe - takže to také není z mé hlavy . 3. I kdyby jsi to neudělal teď tak stejně tak jako tak by jsi musel k flasherovi jít znova . Jinačím způsobem to asi udělat nešlo . Takže se s ním zkus domluvit - vysvětlit mu to a on by ti měl za reflash dát slevu - je to dost jeho vina že se to stalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Mrzí mne a omlouvám se , že jsi přišel o flash , ale nevím tedy proč a není to má vina :1. Je to prasárna , že flasher , když udělá nejnovější FW kvůli tomu že to vyžaduje přechod na nový DB neudělá zároveň update DB . To by mělo být automatické a ne si o to zvlášť říci . Většina dobrých flasherů to hned udělá . Takže poděkuj spíše flasherovi než mně . 2. Někde je tady v příspěvku už od Romika že při FW flashe LT+1.9 se FW tváří jako stock FW a update se může dělat beze ztráty flashe - takže to také není z mé hlavy . 3. I kdyby jsi to neudělal teď tak stejně tak jako tak by jsi musel k flasherovi jít znova . Jinačím způsobem to asi udělat nešlo . Takže se s ním zkus domluvit - vysvětlit mu to a on by ti měl za reflash dát slevu - je to dost jeho vina že se to stalo . Stalo se, je to jenom xbox :), Nyní už tedy můžu připojit xbox k internetu a stáhnout si prozatím alespon demoverze a poslední dashboard, ne? A ještě dotaz, kdy by měl zhruba vyjít nový flash? Jestli už není výhodnější počkat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Dává se k NHLku normální tlustej manuál kde je ovládání, nastavení a takový ♥♥♥♥viny? Já jsem to dnes koupil a jenom náká tenká příručka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 A další dotaz, jak jsem chtěl tu hru zapnout, tak se mě to zeptalo na update. Nedával jsem nic a vypnul to, bojím se, abych nepřišel o flash. Nevím co teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Ten manual je primo ve hre. Je tam podrobne rozepsane co a jak se dela. Muzes do neho nahlizet i primo v zapase kdyz das pazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Tak super no ale zatím jsem to ještě ani nezapl (viz. předchozí koment) :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMarty Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 zadny strach,flash ti zustane!pokud teda mas posledni dashboard a aktualni verzi cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 DB 2.0.12625.0 a cfw zjistím jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 DB 2.0.12625.0 a cfw zjistím jak? Jakmile máš DB 12625 a dáš update tak o flash přijdeš . Když chceš hrát NHL 12 , tak musíš dát nový flash . Nejlepší když ti to udělá flasher - napřed stock FW,potom update na 13599 a teprve potom LT+1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Aha tak dík moc. Asi dám update, přijdu o flash a až vyjde LT 2.0 tak půjdu flashnout znovu. Přece jenom bych mu dal ted 600 na 1.91 a pak další 600 za 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loks Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Zdravím, mám jeden problém s touto hrou. Když začnu sezónu za své dlouholeté oblíbence AVS, tak někdy po třetím zápase se mi konzole sekne natvrdo, nejde to přeskočit, přesimulovat a když dám sezónu znovu tak se problém objeví znovu a ve stejné části. Hru mám originál, disk je naprosto nepoškozen/nepoškrábán. Setkal se někdo s něčím podobným? Je to na reklamaci, nebo mám ještě počkat na nějaký update. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Dobrý den, při prvním spuštění nhl 12 jsem aktualizací přišel o flash. Nyní je tam aktuální flash a DB 2.0.13146.0. Když tam dám nhl12, chce to ke spuštění hry znovu aktualizovat. Pokud to udělám a spustím aktualizaci, přijdu o flash znovu nebo už to bude v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Martinek8383: Prosím nepiš duplikátní příspěvky a dotazy, odpověď máš již zde: http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku/page38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.