kocour.e Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Prosim o radu dostal jsem desku Xboxu360 bez mechaniky.Mechaniku mam starší jinou jak ji spáruji s deskou aby mi šli hry?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Pokud je na desce nahraný dashboard 2.0.8XXX a novější, tak to nespáruješ jinak než tak, že by ti původní majitel sdělil DVD key (za předpokladu, že ho ví) anebo ti dodal ještě původní mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour.e Odesláno Květen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 takže jsem v pr... já mam tu starou mechaniku a tam kde má být ten key tak je prázdno.Ale stejně bych chtěl vědět jak se to dělá když je dashboard nižší jak 2.0.8xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Pokud máš tu starou mechaniku tak se z ní dá DVD key vyčíst (nebude tam jen tak někde napsanej). Popis jak to udělat a program najdeš na http://www.jungleflasher.net/downloads.html. Není to jednoduché, možná by bylo lepší obrátit se na někoho kdo to umí. DVD key z novější desky nevyčteš. http://www.xbooster.cz/jak-jednoduse-ziskat-cpu-key-za-5-395-141-535-403-007-094-milionu-let/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Ještě dodatek: Tou starou mechanikou se myslí ta co byla spárována s tou deskou. V té je stejný DVD key jako v desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Dalsi moznost je vypajet NAND a CPU ze stare desky a prenest je na naovu :D (za podminky ze se jedna o stejnou revizi). Pak by se to i dalo sparovat jenze to je prace za vic nez 1500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.