ikas Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 čaute, jde nějak přeinstalovat 3.61, jako nějak smazat (format), a nainstalovat nový třeba 3.55??? ne downgrade... proste přeinstalovat... se mi to podělalo... protože se stala v systému nějaká chyba... a nejde... tak to mám PS3 vyhodit nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Nejde. Pokud máš FW 3.56 a vyšší, není momentálně cesty zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Přeinstalovat můžeš ale vždycky jen na ten fw co tam byl (nebo novější). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Na tvůj dotaz proč byl tvůj topic uzamčen, tak z toho důvodu že ti na něj už někdo odpověděl. Pokud by jsi si dal tu práci a porozhlédl se po příslušném topicu zabývajícím se touto problematikou, nemusel být tvůj topic založen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ikas Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 tak alespoň že to jde... si tam dám ten co jsem tam měl... doufám že se už nebude sekat a půjde zapnout... dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ikas
čaute, jde nějak přeinstalovat 3.61, jako nějak smazat (format), a nainstalovat nový třeba 3.55???
ne downgrade... proste přeinstalovat... se mi to podělalo... protože se stala v systému nějaká chyba... a nejde... tak to mám PS3 vyhodit nebo co???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.