ikas Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 čaute, jde nějak přeinstalovat 3.61, jako nějak smazat (format), a nainstalovat nový třeba 3.55??? ne downgrade... proste přeinstalovat... se mi to podělalo... protože se stala v systému nějaká chyba... a nejde... tak to mám PS3 vyhodit nebo co??? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 26, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 Nejde. Pokud máš FW 3.56 a vyšší, není momentálně cesty zpět. Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 Přeinstalovat můžeš ale vždycky jen na ten fw co tam byl (nebo novější). Citovat
0 huhla Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 Na tvůj dotaz proč byl tvůj topic uzamčen, tak z toho důvodu že ti na něj už někdo odpověděl. Pokud by jsi si dal tu práci a porozhlédl se po příslušném topicu zabývajícím se touto problematikou, nemusel být tvůj topic založen. Citovat
0 ikas Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 tak alespoň že to jde... si tam dám ten co jsem tam měl... doufám že se už nebude sekat a půjde zapnout... dik :-) Citovat
Otázka
ikas
čaute, jde nějak přeinstalovat 3.61, jako nějak smazat (format), a nainstalovat nový třeba 3.55???
ne downgrade... proste přeinstalovat... se mi to podělalo... protože se stala v systému nějaká chyba... a nejde... tak to mám PS3 vyhodit nebo co???
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.