twill Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Custe chci se zeptat, kamoš ma "nový" komp a ma tam window 2000 a chce tam dat hard na kterem je xp...musí se na ten "nový" nainstalovat xp aby to jelo?...a ještě když to nainstaluju je tam nejaký formát jakože ten starý to smaže a nový naistaluje?...a po instalaci asi budu muset nainstalovat ovladače že?..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Nějak jsem to nepochopil, on tam chce dva HDD a na každym jinej win nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 nene on chce ten ze starého počítače dát do toho nového a ten stárý mít jako externí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 můžete zkusit todle: http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007080028 mě to pomohlo při upgradu základní desky. Ale přecházel jsem z gygabyte na gygabyte. Jen lepší a nebyl s tím žádnej problém. Jo a měl sem WIN 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 myslim, že by stim problem byt neměl, základní deska by si to měla najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 určitě musíte odinstalovat ty ovladače, protože v tom windowsu budou nainstalovaný pro jinou základovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 určitě musíte odinstalovat ty ovladače, protože v tom windowsu budou nainstalovaný pro jinou základovku 1) dost casto neni treba ovladace pro zakladku instalovat.. Vlastne skoro vzdycky. Windows je ma v sobe - z toho vyplyva, ze nemusis nic odinstalovavat. 2) kdyz je neodinstalujes a nenastartuje ti to, tak staci jit do nouzovyho rezimu, kde se pouzijou zakladni ovladace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 No on říkal že jak ho tam strčí tak že mu to napíše chybu a restartuje se to..a furt dookola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 a má správně nastavený bootování. Chtělo by to vědět co je to zachybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Ahoj, potřebovala bych poradit jak se dostanu do nabídky instalace windows vista, kdysi jsem nato přišla ale vykouřilo se mi to z hlavy a ted nemůžu přijít kde ta nabídka je. Zkoušela jsem restartovat notebook a mačkat delete ale zpustila se mi nějaká kontrola paměti. Pomůže někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 nevím jak je to u notebooku, ale musíš najet do bootovacího menů a tam už vybereš CD/DVD a instaluješ, takhle je to u PC u NTB nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 no mělo by to být tak jen zjistit jak se dostat do boot menu já to mám F12 většinou se to objeví ze startu pc dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 twill - Teoreticky stačí přehodit hardisky. Při nějakých problémech je vhodné naformátovat a přeinstalovat XP, jinak v tom žádná magie není. Dana.317 - Nejjednoduší cesta je - pustit DVD s Vistama. Naběhne ti menu a instalace jako u ostatních aplikací. Při nutnosti reinstalovat Windows s formátovaním disku je zapotřebí spustit DVD před nabootováním (načtením) nainstalovaných Windowsů, tkz. restartovat počítač, najet do BIOSu (nejčastěji zmáčknutím klávesy DEL při úvodní obrazovce základní desky) v Boot preferencích nastavit DVD-ROMku před HDD a uložit. V jiném případě nevidím důvod, proč se v BIOSu hrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.