frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Když hraju třeba GTA VCS nebo LCS tak se mi to chvilkama seka když se dívám na věčí prostranství ale třeba ani jeden z GOW se mi vůbec neseká nevíte čím to je? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 mas to hackly nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 máš fake kartu...to znamena,že neni originalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 1. Hry mám převedené na EBOOT, psp nemam hackle 2. Fake kartu nemám když mam v psp 16 gb tak zatím jsem paměťovku nepotřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Ale ne fake kartou to není, tedy může být ale je to velmi nepravděpodobné, nejspíše ty hry máš ve formátu CSO (zkomprimované ISO), stačí ho převést normálně do ISO a bude po sekání. Edit:aha takže to je eboot, tak tím to je a koukám že máš firmware 6.38, tak to downgradni na 6.20 a dej si tam 6.20 PRO B5 permanent a budeš mít po sekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 v minulým přízpěvku jsem napsal že nemám ISO nebo CSO hry, ale ISO hry převedený do EBOOT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 v minulým přízpěvku jsem napsal že nemám ISO nebo CSO hry, ale ISO hry převedený do EBOOT.. No a já ten příspěvek už zeditoval, tak si to přečti, než jsem stačil odepsat, tak jsi napsal že máš eboot, downgradni na 6.20, nainstaluj 6.20 PRO B5 Permanent, a půjdou ti všechny ISO/CSO, PSX hry a mnoho dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 sice sis všiml že mám 6.38 ale toho že mám psp GO které downgradnout nejde sis asi nevšiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 sice sis všiml že mám 6.38 ale toho že mám psp GO které downgradnout nejde sis asi nevšiml :) EHM to, že máš PSP Go jsem si všiml, ale ty jsi si jaksi nevšiml, že tu už druhý den je můj tutoriál na downgrade na firmware 6.38 (potažmo 6.39) na všechna PSP včetně GO, takže už downgradnout jde http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-6-38-na-6-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 to jsem si vážně nevšiml.. vlastně už jsem přestal doufat že to na psp GO někdy bude.. jdu to vyzkoušet a chcu se jen zeptat jestli jsi nemluvil s někým kdo to už na psp GO dělal :) Edit: zkoušel jsem odkaz na ten downgrader a nějak mi nenábíha nemohl by jsi to reupnout? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Jj, jsou na to kladné ohlasy, na wololo fóru, kde ten downgrader byl původně vydán, plno lidí píše že to zkoušeli a že to funguje, i na PSP GO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 a i kdyby downgradovat nešlo,tak GTA samo o sobě ma 1,2gb nebo jkolik,takže tohle je riplá verze,tak se nediv,že se seka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Já osobně mám Fatko, CPU na Default, bezproblémovou fake paměťovku, obě hry v ISO (akorát jsem ripnul zbytečný Updaty) a oba dva díly jely plynule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ahoj.. už jsem tu pár let nebyl, ale kdysi se sekání her vyřešilo naformátováním karty (i "fake") na FAT16 místo defaultního FAT32. Potom vše běželo ideálně, samozřejmě můžeš pomoct i tím přetaktováním ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.